Първоначално написано от
NambyPamby
Правя си малоумни тестове, подлагам и другите на такива от време на време, за да става сеир("дай на народа хляб и зрелища"), хороскопа също си чета(нищо, че ако съм на градус, мога да си го напиша и сама) - дневен, седмичен, месечен, годишен, упорито и последователно, нищо, че никога не ме огрява да съвпадне, на кафе и карти също се правя, че мога да гледам, кога' ми дойде музата; когато някой ме дразни, пък не ми се изпада в грубост, се оправдавам, че го избягвам, 'щото ми трови аурата нищо, че бъкел не разбирам от чакри и аури.
Всеки си има моменти на лудост и си ги запълва, както иска и както може. Както на теб ти се струва непонятно да попълваш идиотски тестове, така и аз не намирам смисъл във футбола като игра, примерно. Всеки се забавлява по различен начин, важното е да не се натрапваш. На мен ми е интересна астрологията като цяло, но не дрънкам на всеки срещнат как влияе Луната в Телец или какво означава Марс да преминава през Козирог. Търся си, намирам си други откачени и с тях си бърборя на такива теми, 'щото знам, че ще ме изтърпят и ще ми споделят ентусиазма.