- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли начин гинеколога да рабере...
Не ми идва вече почти 2 месец и майка ми иска да ме води на гинеколог. Има ли начин той да разбере, че съм се самозадоволявала? Преди го правех някъде през ден, но от 2-3 дни насам спрях и смятам да не го правя, докато не ми дойде. Иначе съм девствена. Минали са 2 години от както ми е дошло и тази седмица ставам на 15. Обясних на майка ми, че имам приятелки, на които не им е идвало по 3-4 месеца, но тя май така или иначе ще ме заведе.
Щом като си девствена едва ли ще прави пълен преглед. Вероятно ще те гледа само на видеозон.
А за мастурбирането не се притеснявай. Не оставя следи.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Няма да разбере. А и е хубаво да те заведе , защото има случаи ,когато се е образувала киста или има друг гинекологичен проблем. Има го и варианта да е просто от времето или ,защото ти идва отскоро.Споко.
maDamn
Няма начин да разбереИ както казаха, най-добре е да идеш, защото може да имаш някакъв проблем, за да не ти идва.
Не,няма да разбере.А и дори да имаше начин едва ли ще тръгне да разправя на майка ти.![]()
съвсем нормално е, на една приятелка не и дойде цяла година след първия цикъл![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Щом си девствена ще те прегледа само на видеозон, от което няма как да разбере какво си правила. Въпреки че не е срамно да мастурбираш, още повече за гинеколог, който по цял ден само с такива и други подобни неща се занимава. Даже и да му кажеш, мисля че ще те пита дали да каже на майка ти. Ако не, може ти да го помолиш да не казва...лекарска тайна все пак. А за нередовния цикъл - както другите казаха, може да има някакъв проблем, затова по-добре отиди на преглед.
Боже ела ме вземи....
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън