- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- задна?
какво мислите за задната? пробвали ли се харесва ли ви ? чувствате ли се странно или ви е все едно?
Задна ли .. Лично на мен ми харесва .. Правил съм го 2-3 пъти .. Чувството е незнам .. немога да го опиша .. Всяка поза си е различна .. Както казах ми харесва .. Но не съм се чувствал много различно след това .. Малко повечко въодушевление и малко повечко откачих ;дд .. Пак казвам .. Добре е да изпробваш Задна![]()
Къх,майка чудите се кви теми да пуснете!
Позата е яка , пробвала съм , харесва ми , не се чувствам странно , даже много ми харесва!
maDamn
одобрявам ;р
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Страхотна е, особено ако партньорът ти знае как да те накара да се почувстваш мръсно.
На задна.... че и ако е в газъ <3
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
На мен пък кучешката не ми харесва толква колкото да съм отгоре или тя да е в/у мен ... с тази поза не мога да почувствам близост, да целувам, да галя ... но имам чувството, че на повечето момичета им е любима![]()
Не са ми нужни близост и ласки по време на секса. Кучешката ми е една от любимите пози.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Любима поза, ама бързичко ме докарва докрай.![]()
Welcome to the Jungle...
Харесва ми, но не ми е сред любимите, поне не в класическия вариант. Като се развихри ме понаболява.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Май наистина се чудите какви теми да пускате. Ми няма кво да мислим за задната, тя не е за мислене, а за правене... практикуваме си я и толкоз.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Много е яко да пориш на задна някоя и да я държиш за любовните дръжки или косата и да чуваш шляпането...А пък ако я дъниш и в задния двор напрао неописуемо!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
По различна е от всички други някак си има нещо по перверзно в нея а и на момичетата много и харесва съм забелязал не от личен опит щото ми е малък (опита) но по мой наблюдения![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Перфектна е, както каза някой е по-различна от другите и е някак по-мръснишка.