- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Дермабленд до колкото знам е УЖАСНО покривен.
Една гримьорка в youtube(професионална) го използваше, за да прикрива сериозна форма на акне.
В друг клип същата го използваше за коректор след фон-дьо-тена.
Everything changes, but beauty remains ...
Double Wear на Estee Lauder,дори на Импала са толкова маслени,че чак стават дълбоко покривни,Make up For ever HD ии се сещам за един в черна опаковка доколкото си спомням,само че не си спомням на Лореал ли беше,на Виши ли,дето скриха цяла татуировка с него :Д
Double Wear-а е чудо, направо ...
АКо ти трябва нещо толкова покривно, поне заложи на качеството.
А кой верно беше тоя черния, защото ми е на езика името му,а не мога да се сетя! Нещо с Д беше... :Д
Имам няколко белега от пъпки. Имам и дребни порички по бузките. Също и леко ми се омазнява кожата. Искам да е някакъв медицински.
Гледах тази тема... http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?t=20585
Дали наистина е толкова покривен? Искам също и да стои естествено, да не е тежък и да стои като маска, както Импала примерно.
Последно редактирано от lqlq89 : 03-21-2012 на 12:41
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Хей,може ли да ми препоръчате някоя хубава пудра на сравнително разумна цена (не бих дала повече от 15 лв.) !![]()
Double wear-а (също силно покривен) НЕ Е нищо в сравнение с Dermablend PRO. Dermablend (не го бъркайте с този на Vichy) е създаден специално за покриване на петна, татуировки и други по ЦЯЛОТО тяло.
lqlq89, препоръчвам ти това, ако наистина ти трябва такова покритие : http://www.youtube.com/watch?feature...v=9mIBKifOOQQ#!
Не искам чак такава покривност.
lqlq89, добре, защо е нужно цялото ти лице да е със супер покривен фон-дьо-тен? По-добре нещо по-лекичко и изравняващо и с коректор да минеш после на местата, където имаш нужда. Изобщо няма смисъл от наслояване, твърде голяма покривност и тн. По начина, по който ти казвам, стои много по-естествено.Купи си нещо със средна покривност и един коректор и готово.
Аз съм изключително доволна от дълготрайния минерален мус на Revlon.Издържа през целия ден, а и най-важното според мен: кожата не лъщи
За коректор съм най-доволна от Pan Stick на MaxFactor.Този коректор прикрива абсолютно всичко,повярвайте.Тенът на кожата става изключително равномерен.Тези от вас, които нямат проблеми с кожата като акне,зачервявания или нещо друго за прикриване, по добре не прибягвайте до Pan Stcik.Той е доста тежък грим, а и може да запуши порите.Според мен той е най-доброто решение за тези с проблемна кожа, които се притесняват от нея![]()
Аз използвам използвам муса на Лореал и по принцип съм много доволна, но сега се мацам с едно лекарство за акне и кожата ми много се изсуши, някакви съвети? Благодаря ви предварително мацки![]()
Силна съм и вярвам в себе си !
Крем?Редувай антибиотика с крем през вечер, за да не си изсъхва кожата, ако не можеш да го нанасяш непосредствено след препарата за акнето. Може и да изчакаш да попие хубаво и да се намажеш с крем "Здраве" и т.н. Аз винаги се мажа с него слез антибиотика. Бебешкото мляко или някое масло има моментален ефект.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
http://www.ivis.bg/products_images/m...nepowder01.jpg
Kaкво мислите ?
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
^ Мисля, че е гадна. И стои набрашнено.
Но мои приятелки казват, че е добра. Трябва да пробваш.![]()
Момичета, някоя да е пробвала фдт Bourjois 123 Perfect? Мнения, критики, коментари? Подходящ ли е за смесена към мазна кожа, колко време издържа, покривен ли е, с матиращ или озаряващ ефект? Изобщо - колкото повече информация, толкова по-добре![]()
Слагате ли основа преди фондютена ? Не мога да разбера защо винаги като изляза от нас фондютена седи перфектно , а като се прибира е ужасно като на точици и кожата ми се вижда през него, а ползвам colorstay на Ревлон , и със всички фондютени е така ... Дайте съвет , какво да правя , основата ще оправи ли този проблем и какво точно да е ? Благодаря предварително!
Ами хубаво е да слагаш някакво кремче преди това. Аз лично виждам разлика.
аз слагам moisturizer преди грима. Ей такъв е:
http://3.bp.blogspot.com/-OLfisQZ1zY...+and+clear.jpg
Женско съм ;]