- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В кой час ви е най-скучно, а в кой най-интересно?
Най - скучно: История
Най - интересно: Психология и логика
Скучно: История
Интересно: Математика
Интересно ми е в часовете, в които няма проблем да слушам музика и да си говоря със съседа ми по чин, т.е. Английски език.![]()
Най-скучно......няма; Най-интересно - Математика,Литература, Биология, Физика ииии Английски
![]()
Най-скучно - информатика, а най-интересно...география, може би.
най-скучно в математиката най-интересно- ... май няма такъв ;d
е добре бе немога да разбера какво ви е скучно в историята ????
В училище най-скучен определено винаги ми е бил Литературата... не ги разбирам тея глупости и това е... Но пък за сметка на това специалните предмети (учил съм в училище за компютри) винаги са ми били тръпка и с радост отивах на час.
най скучно- математика ( едва изтрайваме г-жата и накрая на часа на всички ни се спи ), предприемачество ( не е лош предмет, но г-жата е мно флегматична)
най интересно- Философски цикъл разбира се и БЕЛ е интересно, заради мъдрата г-жа
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Литературата и счетоводството ме отегчават до краен предел. Най-интересно ми е по.. английски, да речем.
You are broken, I can fix you...
Най-скучно-биология,просто нищо не ме влече в тая биология
най-интересно ми беше по математика,но вече не ме влече много много,интересно ми е също по английски,изобразително,фи зкултура,технологии,а понякога и по химия и физика
Най-интересно - География, История, Испанска литература.
Най-скучно - Химия, Физика и Математика.
Най - скучния ми част по физика. А най-интересния по биология.
Физика и химия... Няма по-отвратителни часове.
Всички останали са ми интересни.
И спря да се върти за миг земята..
2 в 1 Химия, щото нашата г-жа е малко чалната в главата и като вземе да ги говори едни или да си оправя 2-та косъма на главата, като че има някоя толкова хубава коса
най-скучно всички часове ;д
най-интересно : География , физическо и биология![]()
английска литература. няма такава мъка. три часа седмично един след друг могат да те накарат да се хвърлиш през прозореца. ужасно тегаво минава това време. даскалицата е зле, материалът - още повече.
за интересно... другите часове са биващи. историята като че ли ми е най-присърце
Най-скучно: Физика, Математика, Философия.
Най-интересно: История, биология.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Най-интересен - всеки час, даващ възможност да играем белот и футбол ;д
най-скучен всичко останало ;д
Най-скучно ми е по природо имам чувството,че минава цял век,не че и другите предмети много са ми приятни,но най-приятно ми е в историята и английския.
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
най-скучко и отегчително е в история-та, а най-интересно в часовете БЕЛ.. с интерес слушам и часа минава многоооо бързо..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Най - скучно ми е в музиката, а най - интересно в Английския език. Иначе историята ми е тегава, а географията и математиката много си ги обичам :ДД
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Най-скучно: БЕЛ (Литература)
Най-интересно: Математика![]()