- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ballbusting
Здравейте,наскоро сърфирах из нета и попаднах на доста странни клипове,носещи заглавието Ballbusting. За тези които не знаят какво представлява..казано с две думи - ритници в слабините.Въпроса ми е към 2та пола:
Момчета,бихте ли пробвали подобно нещо,а ако сте харесва ли ви?
Момичета,правили ли сте подобно нещо,а ако не сте,бихте ли?
За мен лично е много странно,но оставам с впечатление че това носи наслада на някой хора,лично аз не спадам в този списък,аз съм на мнение че е много болезнено,вие?
ААа не ! Слабините му са ценно нещо и ще му ги пазяСериозно - не бих. Не бях чувала за това и не ме привлича. Единствено бих раздвала ритници на някой кретен, който си го заслужава.
хаха налии аз така мисля... да видим друго мнение
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не знам кво удоволствие може да му достави на някой ,да му смачкат топките!?
maDamn
по-скоро висша форма на идиотизъм. не стига, че боли, ами може да се лишиш от поколение. no tnx.
Welcome to the Jungle...
Аз съм чувала за тва и съм гледала клипове..
Досега не съм ритала никой, ама съм си набелязала няколко, на които с кеф ще им сплескам топките. Ако мога и с менгеме..
Наистина имам нужда да причиня физическа болка на някой... Клоня сериозно към садизъм, ама бутай.
Първоначално написано от antifashionshit
Тва е ужасен мазохизъм, кой би искал да го боли крака?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тия нещо са се бъзикали...от тва освен болка, нищо хубаво няма...освен някои малоумници дето се връзват на всичко, друг не би се навил.
Благодаря за мнениеятатук не виждам желаещи нещо
![]()
Not really my thing, особено в по-крайните му форми. Но има хора, които наистина се кефят на това - лошо няма, стига да се прави с мисъл за някаква безопасност, защото не са един и два случаите с трайно увреждане, или поне възпаление в следствие на по-груби "забавления" ;д
Аз съм пробвал и бих пробвал пак.
kato bqh malyk mama me ritashe v topkite i ottogava mi haresva mnugo
Ако някой иска да пробва да види тук - http://hardnutz.wordpress.com и да ми пише![]()
Ако искате да видите колко може да бъде стискан един тестис - пишете ми и ще видите по скайп.
Anathema за развращаване на младежта и подбуждане към блудство.