.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 148
    мерси за многото смях

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тея са жалки. На една позната й бяха предложили (и то face 2 face) да й облицоват банята с нови плочки за единия секс. Тя отказала... будала.
    Welcome to the Jungle...

Banned Супер фен
    Такам, днес беше готин ден, като за неделя всъщност беше страхотен.
    Излязох без грим, с вързана коса, въобще се сливах с тълпата. Реших, че ще си взема някакви парцалки и се отправих до един много мейнстрийм магазин, който е близо до нас, бях много усмихната и положително настроена. За моя голяма изненада получих няколко готини коментара от прилично изглеждащи мъже, обаче си нямам и на идея какъв е кура да ми кажат, че съм еди-ква си и после да си продължат по пътя. Пасивност...? Но пък ми вдигнаха настроението още повече. Та, в тоя магазин принципно хората са много...Асоциални. С който и да съм тръгнала да си говоря, без значение продавачи или купувачи винаги са реагирали много обидено и шокирано. К'ви сме си, че да си говорим? Хаувевър, или съм много капризна или вече продават само кичозни боклуци си избрах само един кур. На касата, един такъв готин пич, който за разлика от останалите не беше педераст. Преди мен имаше някаква жена, която излизаше, вика му "Ще ми гледате ли нещата?", той й каза, че няма нужда, но тя го попита още поне пет-шест пъти. И накрая му каза, че продават неща в магазина. Ю дон'т сей! Отивам при него с най-готината усмивка, която можах да извадя и му казвам "Ще ми гледаш ли нещата?", та, той каза, че ще ми ги гледа... Лафихме си малко, но не ме изкефи честно казано.
    Та, реших да сменя полът. Не своят, разбира се. Гледам две пички, ама много готини и уборотни,хе-хе. Кифли. Та, продължавам уж да разглеждам още...Питам ги кое ще ми стои по-добре еди-кво си или еди-що си. За моя изненада ми отговориха, обаче бяха мнооого тъпи. Та, за ташака им викам да дойдат с мен в пробните. Очаквах шамар/псувня, но само се изхилиха и си тръгнаха. После много се смяха и ме обсъждаха. Беше много готино, вдигна ми се още повече настроението.
    Реших, че в мейнстрийм магазините няма да стане, та отидох при един пич (един възрастен чичка), който си има едно малко сладко магазинче. Няма да позволя на корпорациите да развалят малкият бизнес, бе. Та, викам му 'Избери ми тениска', вади ми една със Силвестър (котката), като бебе, на която пише "I'm cute'. Eeeeee, нямаше как да не я взема.
    Много готино се получи. И ми пожела да си я скъсам със здраве.
    После си взех едно адски готиното шалче, само за три точки, и още боклуци, обаче нямаше много лаф с продавачките. Трябваше да си раваля парите при едни араби, дето са босовете на дюнерската мафия, там имаше малко лаф. Тия хич не ме кефят, но като почнат на развален български да ми обясняват някакви неща ми става много забавно.
    И така, после се видях с моят, оная путка на метрото много ме издазни. Аз бързам, тя два часа си отваря прозорчето, мятам й там първите пари, които си намерих в джоба, обаче бях сигурна, че беше левче. Тя, като се разкрещя, след мен "Ама, дьевойче, тука са само пьесе стинки!", отивам, взимам си ги, тая вика "Айде, обратно бильетчето!", вадя с шибаното левче и й го подхвърлям без да казвам нищо, а тя такава "Ааааа!", все едно е открила топлата вода.
    На връщане пък, толкова щастлива, че изглеждах надрусана, седнах до едно много готино момченце, жалко, че слушаше музика. Пък този срещу мен се скъса да ме гледа и да ми се усмихва (имаше много готини сини очи), аз естествено му отвръщах. И к'во? Нищо не направи.Аз нищо не исках, затова и нищо не правих, надявам се и при него да е било така, иначе е много нелогично.

Та, в общи линии т'ва бяха нещата за които се сещам. Поуката? Поуката е, че всичко е главите ни. Кур за социалното програмиране.
    Последно редактирано от БожиятАгнец : 03-25-2012 на 16:08

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Тея са жалки. На една позната й бяха предложили (и то face 2 face) да й облицоват банята с нови плочки за единия секс. Тя отказала... будала.
    Ооо, тия предложения най-ги обичам.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Според мен е програмист. :Д
    Като нищо...

Banned Супер фен
    Oф, трябва да си премахна "вика" и "та" от речника. Гадни паразитни селски думички.

Banned Супер фен
    "Понеже завърших сега първата си година в университета, в Англия, и като отидох там викам си, като нямам какво да говоря ще ги питам за зодия, питах едно момиче каква е, и отговорът ме шокира: "Ъ...не знам, зодиите популярни ли са в България?"...след това като поразпитах, момчетата реагираха много отрицателно от рода на "Никой не го ебе за тия глупости, никой не вярва, доказано е, ала бала, глупаво е да говориш за това". И си казах, ми ок, може и така да е, и лятото като се върнах тука, всяко ново момиче с което изляза едно от първите неща, които ме пита е "каква зодия си"........ "

Оооо, значи ще се местя в Англия!

Banned Супер фен
    Тия телефонни разговори са много уморителни...Ще си лягам след малко. :>

Banned Супер фен
    Еха...Небето е толкова красиво...Светло синьо, луната е в първа четвърт и виждам две прекрасни звезди. Прекрасно е. <3

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    излез по пиче и се наслаждавай на нощното небе и то ще се радва на твоето пиче
    6б3З10

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bootyboy Виж мнението
    излез по пиче и се наслаждавай на нощното небе и то ще се радва на твоето пиче
    Тц, това го правя само лятото.

Голям фен Аватара на SuckIt
    Тия дни трябва да ти прочета темата....////
    Роси

Адашчето Sunshinebabybyy Nirvana13 Novasum ruth
    ...........................................
    I’ve got Gucci’s on my feet
    Diamonds on my neck
    Diamonds on my wrist
    Bitches on my dick
    But y’all already said that

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    ЩОТО ПИЧЕТО И Е ИНТЕРЕСНО
    6б3З10

Голям фен Аватара на SuckIt
    ^Ама точно заради това.../////
    Роси

Адашчето Sunshinebabybyy Nirvana13 Novasum ruth
    ...........................................
    I’ve got Gucci’s on my feet
    Diamonds on my neck
    Diamonds on my wrist
    Bitches on my dick
    But y’all already said that

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    "Понеже завърших сега първата си година в университета, в Англия, и като отидох там викам си, като нямам какво да говоря ще ги питам за зодия, питах едно момиче каква е, и отговорът ме шокира: "Ъ...не знам, зодиите популярни ли са в България?"...след това като поразпитах, момчетата реагираха много отрицателно от рода на "Никой не го ебе за тия глупости, никой не вярва, доказано е, ала бала, глупаво е да говориш за това". И си казах, ми ок, може и така да е, и лятото като се върнах тука, всяко ново момиче с което изляза едно от първите неща, които ме пита е "каква зодия си"........ "

Оооо, значи ще се местя в Англия!
    Хубавото е, че и в БГ предимно някви лигли и/или чалгарки вярват в зодиите...

Banned Супер фен
    Докато се наканя да спя то стана светло... Но пък наваксах с Калифорникейшъна (реално никога не съм го следяла и съм гледала само първите епизоди ), принципно Духовни не е мой тип, но в последните излезли епизоди му признавам, че си е оформил много хубаво тяло.
    Иначе, 'Ханк' не ми допада, като персонаж. Ако не беше писател и съответно не боравеше добре с думите, и нямаше бонусите към това (коли, пари, къщи, слава) нямаше да има и жени. И май се води огромен хубавец, което пък въобще ме разколебава дали боравенето му с думите има връзка с успеха му с жените. Действа, като всеки друг... Иначе в този герой ми допада безрасъдието и непукизма. Който всъщност май го няма, той е някакъв много гузен и силно емоционално ангажиран смотаняк.
    Почнах и аз, като бабките със сапунките.
    Ама така ми се спи,а вече няма и за кога.
    Не мога да свикна, че сме с един час напред...
    Пломбата ми започва да се преебава...Боже, аз дори не дъвча от онази страна, как стават тия работи? Но пък тая пломба поне си седи вече няколко години, не като на онази путка, дето ми остави дупка в пломбата. Кой идиот оставя дупка в пломба? Е, естествено, падна половината и на всичкото отгоре боли. Хе-хе...

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bootyboy Виж мнението
    ЩОТО ПИЧЕТО И Е ИНТЕРЕСНО
    Определено. Не знаеш колко часове, приятно съм пропилявала да му се възхищавам.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SuckIt Виж мнението
    Тия дни трябва да ти прочета темата....////
    Заповядай, когато поискаш.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Хубавото е, че и в БГ предимно някви лигли и/или чалгарки вярват в зодиите...
    Така е. А те все едно верно нещо знаят/разбират от това.

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Така е. А те все едно верно нещо знаят/разбират от това.
    Лошо няма да вярват в зодиите. Това може да ни е само от полза на нас мъжете, щото имаме още 1 тема за разговор, докато зарибяваме.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Лошо няма да вярват в зодиите. Това може да ни е само от полза на нас мъжете, щото имаме още 1 тема за разговор, докато зарибяваме.
    Да, ама между това да "вярваш в зодиите" или хороскопа по БТВ, и това да се интересуваш (разбираш) от астрология има разлика.
    Иначе, Пейн вече каза какви момичета могат да се забиват с такава тема (освен, ако не можеш да кажеш нещо изключително оригинално - тогава може и други). Вие, по тази логика, можете да ни зарибявате и на тема кръвна група.

Banned Супер фен
    Значи, облякох си (вече) любимата риза и усетих, че има нещо в джоба й, викам си, че ще извадя нещо много глупаво/маловажно и бръкнах вътре. Какво намерих? 40 лева. Нямам си и на идея от къде ги имам, и от колко време са там, но е много готино.

Banned Супер фен
    Вчера изкарах супер готината бохемска вечер, сега се събуждам, а след половин час имам среща. Не мога да повярвам колко бях Дзен вчера, толкова, че се гордея със себе си. Естествено, сега почти нищо не е останало от това и кипя от енергия, чувствам се, като заек (или вибратор - и двете ги асоциирам с батерии).Или си лъв, или не си.
    И се умирам да ви разкажа сънят си, защото беше много шантав, но нямам време.
    Така... Обичам ви. Кур за социалното програмиране.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си