.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

как да поискам номера на момче ?

Ще може ли да ми споделите някой по ефектен начин да поискаш номера на някое момче,за да си пишете вечер смс-и, но не знам точно какво да му кажа ?
    П.С Благодаря предварително

Мега фен Аватара на Chacho
    За да си пишете вечерта смс-и ли? The fuck..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Може ли номера ти? По принцип много обичам да пиша смс, така че очаквай да ти пиша хаха.
    Звучи някак си тъпо, обаче е естествено и си казваш за какво ти е номера му, отколкото да увърташ

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    За да си пишете вечерта смс-и ли? The fuck..
    еми да някак си е много сладко, а аз точно това моме харесвам, и мисля че ще се получи добре

Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Може ли номера ти? По принцип много обичам да пиша смс, така че очаквай да ти пиша хаха.
    Звучи някак си тъпо, обаче е естествено и си казваш за какво ти е номера му, отколкото да увърташ
    хах мерси много за предложението, наистина това е най подходящия начин да го поискам ... пък ще видиме

Не мога да те разбера. Искаш човек, с които само и единствено да си пишете смс-и или го харесваш и искаш по този начин да се свържете, за да развиеш нещата?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не мога да те разбера. Искаш човек, с които само и единствено да си пишете смс-и или го харесваш и искаш по този начин да се свържете, за да развиеш нещата?
    .. не искам да се развиват никакви по деликатни неща, по скоро да има някаква игра .. та ще предложиш ли нещо .. ?

Мега фен Аватара на xoxi
    По-яка игра ще е ако си избереш някакъв рандъм номер и той вземе да ти отговори на някой смс.
    Според мен ще има повече тръпка в това, след като не искаш "деликатни неща".
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Сигурно съм старомодна, обаче винаги съм си мислела, че мъжът(момчето) трябва да взима телефона на момичето, а не обратното.

едит:
    Цитирай Първоначално написано от someonlikeyou Виж мнението
    .. не искам да се развиват никакви по деликатни неща, по скоро да има някаква игра .. та ще предложиш ли нещо .. ?
    аз ли бавно загрявам, или никаква логика няма?!

Или да му вземеш номера отнякъде и да се държиш анонимна в известна степен.

anonymous708973
    Guest
    Точно.
    Сладко е, показва намеренията ти без да те прави напълно предвидима. Идеално е.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Точно.
    Сладко е, показва намеренията ти без да те прави напълно предвидима. Идеално е.
    мерси много момичета,така и ще наяравя

Или да му вземеш номера отнякъде и да се държиш анонимна в известна степен.
    незнам от каде мога да му го взема,без да разбере ..

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Сигурно съм старомодна, обаче винаги съм си мислела, че мъжът(момчето) трябва да взима телефона на момичето, а не обратното.

едит:

аз ли бавно загрявам, или никаква логика няма?!
    права си но в тази ситуация е по - различно..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Исках да губиш от времето на човека, за да си начесваш емоционалните, филмарски и типично характерни за естрогено-преносителите нужди, като му дадеш празни надежди?

Само ще ти кажа, че ако жена ми иска настоятелно номера, за да си пише СМС-и с мен, вместо моя номер ще й дам номера на мойта или на баба ми. Да си пише смс-чета с една от тях. След храната, която ще изяде номер на момче за писане на късни СМСи няма да иска повече никога.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Исках да губиш от времето на човека, за да си начесваш емоционалните, филмарски и типично характерни за естрогено-преносителите нужди, като му дадеш празни надежди?

Само ще ти кажа, че ако жена ми иска настоятелно номера, за да си пише СМС-и с мен, вместо моя номер ще й дам номера на мойта или на баба ми. Да си пише смс-чета с една от тях. След храната, която ще изяде номер на момче за писане на късни СМСи няма да иска повече никога.
    не ме интересува ти какво ще направиш а и + това аз не съм му искала номера а и да ти кажа чесно предпочитам късни смс-и и като цяло смс-и а не да седиш нон стоп в фб и скайп

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението

Стига де.
    Авторке, искаш да си пишете смс-и само като начало, планираш и по-нататъшно развитие на отношенията, нали?

Стига де.
    Авторке, искаш да си пишете смс-и само като начало, планираш и по-нататъшно развитие на отношенията, нали?
    Питах я по-нагоре. Каза, че не.

Намери начин да му пишеш в анонимност. Иначе ще го залъжеш и ще се подведе, което ще е много тъпа постъпка от твоя страна.

anonymous708973
    Guest
    Ъъъ... добре. Омг.

Стига де.
    именно ..

И какво стана в крайна сметка? Поиска ли му номера?

И какво стана в крайна сметка? Поиска ли му номера?
    не просто, незнам как да подходя .. един коментар по горе ми хареса, но не мога просто нещо ме спира :х мисля си,че ще ме помиси за много жалка, и едва ли не , задръстенячка, която търси някой с който да си пише смс-и щото няма личен живот ... :х незнам ?

не просто, незнам как да подходя .. един коментар по горе ми хареса, но не мога просто нещо ме спира :х мисля си,че ще ме помиси за много жалка, и едва ли не , задръстенячка, която търси някой с който да си пише смс-и щото няма личен живот ... :х незнам ?

За да те успокоя ще ти разкажа една моя кратка история. Едно момче ме пита "какъв е телефона ти?" и аз отговорих "ами нокиа" без да се усетя какво има в предвид.
    Та исках да ти кажа да не се притесняваш. Моята изцепка си беше ужасна и звучеше толкова грубо, докато ти просто ще поискаш номера. Не виждам защо да те мисли за задръстенячка или нещо такова. Просто си себе си и казваш какви са били мотивите ти. В това няма нищо лошо.

Може да се запознаеш с него и да му хвърлиш после офертата, според мен е най-добрия ти избор, ако не искаш да си анонимна. Малко разговори, запознавате се, поздравявате се и му казваш след това кви намерения имаш. Само да не е при самото запознанство, щото може би ще го уплашиш и няма да иска да ти даде номера си. На мен ми прилича като "fuck buddy", но "phonesex buddy".

Може да се запознаеш с него и да му хвърлиш после офертата, според мен е най-добрия ти избор, ако не искаш да си анонимна. Малко разговори, запознавате се, поздравявате се и му казваш след това кви намерения имаш. Само да не е при самото запознанство, щото може би ще го уплашиш и няма да иска да ти даде номера си. На мен ми прилича като "fuck buddy", но "phonesex buddy".
    Ама те не се познават още ли, че аз нещо не разбрах?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си