- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да поискам номера на момче ?
Ще може ли да ми споделите някой по ефектен начин да поискаш номера на някое момче,за да си пишете вечер смс-и, но не знам точно какво да му кажа ?
П.С Благодаря предварително![]()
За да си пишете вечерта смс-и ли? The fuck..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Може ли номера ти? По принцип много обичам да пиша смс, така че очаквай да ти пиша хаха.
Звучи някак си тъпо, обаче е естествено и си казваш за какво ти е номера му, отколкото да увърташ![]()
Не мога да те разбера. Искаш човек, с които само и единствено да си пишете смс-и или го харесваш и искаш по този начин да се свържете, за да развиеш нещата?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По-яка игра ще е ако си избереш някакъв рандъм номер и той вземе да ти отговори на някой смс.
Според мен ще има повече тръпка в това, след като не искаш "деликатни неща".
И спря да се върти за миг земята..
Или да му вземеш номера отнякъде и да се държиш анонимна в известна степен.
Исках да губиш от времето на човека, за да си начесваш емоционалните, филмарски и типично характерни за естрогено-преносителите нужди, като му дадеш празни надежди?
Само ще ти кажа, че ако жена ми иска настоятелно номера, за да си пише СМС-и с мен, вместо моя номер ще й дам номера на мойта или на баба ми. Да си пише смс-чета с една от тях. След храната, която ще изяде номер на момче за писане на късни СМСи няма да иска повече никога.
Temet Nosce
벨야카
Ъъъ... добре. Омг.
И какво стана в крайна сметка? Поиска ли му номера?![]()
За да те успокоя ще ти разкажа една моя кратка история. Едно момче ме пита "какъв е телефона ти?" и аз отговорих "ами нокиа" без да се усетя какво има в предвид.
Та исках да ти кажа да не се притесняваш. Моята изцепка си беше ужасна и звучеше толкова грубо, докато ти просто ще поискаш номера. Не виждам защо да те мисли за задръстенячка или нещо такова. Просто си себе си и казваш какви са били мотивите ти. В това няма нищо лошо.![]()
Може да се запознаеш с него и да му хвърлиш после офертата, според мен е най-добрия ти избор, ако не искаш да си анонимна. Малко разговори, запознавате се, поздравявате се и му казваш след това кви намерения имаш. Само да не е при самото запознанство, щото може би ще го уплашиш и няма да иска да ти даде номера си. На мен ми прилича като "fuck buddy", но "phonesex buddy".