.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Сисе - какво да пиша? Питам, щото никога не съм се и хващал даже и нямам идея. Друго - това с мравките звучи интересно. Ама.. имам въпрос - царицата не е ли добре скрита в мравуняка? Как да си намеря такава и къде да я гледам? Всъщност.. малко повече подробности не бих отказал

sunman - по принцип ми се е искало да се науча на пиано или барабани. Лошото е че пиано нямаме в нас, няма и да имаме, а барабаните.. са прекалено шумни за апартамент. Знам ли.. може и аз да бъркам в концепцията си, но все си мисля че ако ще учиш да свириш на инструмент, би трябвало да можеш да си практикуваш и вкъщи.

antineutral - това е идейно. Стига големите модели да бяха малко по евтини. Малките не че са лоши - но.. някак детайлите са прекалено малко. Примерно готино би ми било да имам реплика на автомобил примерно в умален размер, с различните части примерно да си ги сглобя. Говорим за поне 30-тина сантиметра завършено моделче. Лошото е че са ми скъпички. Но е доста идейно Даже сега си спомням че има, събрани в един шкаф няколко моделчета на самолети. Воблерите.. по скоро не, нямам къде да ги ползвам просто. Дървообработване обаче звучи доста добре

Надявах се Blab да се включи в темата. Щото си знам че ще уцели доста десетки. Оригами и леене на свещи звучат доста приятно. Какво се има предвид под рециклиране на хартия? Всъщност.. ако дадеш малко повечко информация.. ще съм ти благодарен.

Cold_Tearsss би ли ми казал как се казва това изкуство от хартия на английски? Допада ми Пъзелите също.

bReAk3R - спорта не е опция за мен. Освен ако не става дума за нещо, което не изисква физически усилия. Може би разходки из планината/града са подходящи, велосипед, ролери, фризби, хвърчила, бумеранг. Такива неща.

Goddess - ако имаше подобно нещо за котки - там съм 24/7. Предпочитам котките, от кучетата имам страх.

Temptation95 - от това може да се направи доста забавна игра. А ако нямам GPS как седят нещата? Може би с google maps ще стане?

Благодаря на хората, които са писали тук.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Temptation95 - от това може да се направи доста забавна игра. А ако нямам GPS как седят нещата? Може би с google maps ще стане?
    Ами с времето може да си вземеш GPS, а до тогава сигурно може да пробваш с google maps, но мисля, че ще ти е трудно, защото с GPS ти показва по-точно и в радиус от 5 метра трябва да е кутията. Но ти си знаеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си