- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правите ли това ???
Моят въпрос към другите момичета е:
Случва ли ви се да забранявате на гаджето си да свършва било като наказание или за да го подразните и по колко време най-много сте го държали така? Защото аз го правя понякога и ми харесва да имам контрол над него.![]()
Не си падам... Обичам да го потормозя мъничко под формата на любовна игра преди самия секс, но да не му давам да свърши... мне.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
бля
мен пък ме радва идеята човечето до мен да ме контролира и да си прави каквото си иска с мен ;Р Иначе обичам да драазня ;Р Като муха, която се навърта около теб и искаш да я смачкаш агхх хаха
Или досадно котенце, което те драска от 10 мин с нокти и ти лази по нервите и ти идва също да го смачкаш хаха
Но това твоето е тъпо ^^
О, и като цяло ме дразнят тея 'наказания' и ми се виждат безсмислени, имаше подобна тема. :>
Пие ми се какао. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз пък обичам да го държа една две седмици без да свършва изобщо и като го видя че започва да не издържа му позволявам разбира се !
Интересно. Как така го държиш всъщност? Ако му се свършва как ще го спреш? ^^
Като цяло му съчувствам. ^^
Вместо да си гледате кефа се "наказвате". О, или по-скоро ти си гледаш твоя.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе... на мен бившата ми приятелка много обичаше да ме потормозва преди да свърша точно... ами как, казва ти "Не, няма да свършваш" На мен ми става готино, понеже явно и на нея й е много гот и сдържам колкото мога![]()
![]()
Пък това е задължително при мен![]()
![]()
![]()
Ето докъде доведе еманципацията...
Welcome to the Jungle...
Ъъъъ, не. Никога не бих го причинила на приятеля си.
Е ,няма такава тъпотия ,човече!
maDamn
Да, точно-все едно, ако поиска няма да си набие една злобарка в кенефа. Моля ти се....
Това е супер тъпо за мен и не бих го причинила на мъжа ми.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Сигурна съм че не свършва докато не му позволя аз защото го усещам кога какво прави
Усещаш ти.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Къв олигофрен трябва да си, че да правиш подобно нещо. 1 път айде, как да е, ама ти разбирам, че постоянно го правиш. На мен това, ако ми го направят, директно им показвам вратата.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Жено златна незадоволена, диагнозата ти е сигурна - имаш сериозни психични отклонения?! o.o Мазохистка скрита!!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Не съм мазохистка не го бия просто това ми харесва! А иначе го усещам защото като съм го държала доста време без да свършва и като го започна го усещам как е на косъм и ще свърши всеки момент, а ако го е лъснал просто няма да е така .
Пази боже да не съм на мястото на приятеля ти :X
МХм. Щастливият мъж е задоволен мъж. Не да обикаля и да му се е*е нон стоп и навсякъде.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ooooo, Сиси.