.
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Противоположностите се привличат ако еднаквостите се допълват.
    That simple
    Ето това мнение наистина много ми хареса.

[off]
    marilyn добър аватар.Падаш ли си по по грубата игра.
    (може и да не отговаряш ако не искаш,просто не можах да се сдържа )
    [/off]

Та сега по темата.Наистина се замислих за някое напълно противоположно момиче от мен и направо ме втриса.Няма как да се получи нещо дълго ако някоя се подиграва с неща, в които вярвам.Да речем например да ми обяснява че сексът с други не е изневяра стига да го правиш без чувства, че целувката по устата още повече с език пък не е никаква изневяра и как може да се изпробва на целият град,колко съм задръстен да не приемам отворената връзка и как само широкоскроените хора я приемат,колко е готино да се напушваш всеки ден по три пъти,да се напива като свиня и да ми се прави на велика налитайки ми на бой и псувайки,да се подиграва с моите интереси отказвайки да ги приеме поне от уважение, да е студена и т.н. и т.н. неща,които са далеч от моя характер.Но всъщност дали пък в тази мисъл не се говори наистина за противоположности до по-малка или по-голяма степен,а не за пълни противоположности. Например двама притеснителни,стеснителни, срамежливи човека даже и да се харесат може само да се гледат и нищо да не стане.Ако момичето е напълно убедено че момчето трябва да направи първата крачка, а на него не му стиска може и така да си останат нещата, а какво говорим за на там. Ако и двамата са нерешителни никой няма да се реши да предприеме нещо.Ако и двамата пък са страшно решителни и с голямо его в един момент ще настъпи денят, в който или ще се избият...пряко или преносно или всичко ще свърши по бързата процедура.Хората имаме неща в характерите,които не харесваме, а има хора с абсолютно противоположни черти на точно тези наши черти.Именно за това ми хареса и мнението на valdesbg,което впоследствие и други подкрепиха.И аз май съм на това мнение.Доскоро си мислех че това да сте като две капки вода с някои е много готино нещо.Има си и позитиви.Знаеш характерът му,можеш да предвидиш как може да реагира,какво може да направи,какво ще се случи и т.н.Обаче си има и негативи. И дугият може да знае.Освен това като се скарате например реагирате по сходен начин, а и в общи линии като че ли единият заема ролята на учителя, а другият го следва...поне на думи и т.н. Но когато единият не може да направи нещо то най-вероятно и при другият ще е така.Докато при леката противположност единият винаги може да предразпложи другият стига да знае как и въпросният човек да поддава.

А сега е наред това:
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тия работи с командващия, по-малко обичащия и прочее са пълни глупости, не знам откъде го измисли. Тон в една връзка дава мъжът, той я напътства. Това в никакъв случай не означава, че той командва или че обича по-малко, абсурдно е.

Що се отнася до добрите момичета и лоши момчета, ще цитирам една мисъл: Every girl wants a bad boy, who will be good just for her and every boy wants a good girl, who will be bad just for him.
    Добре да го кажем така.Хайде да го кажем не по малко обичащият, а по големият непокист.Така по ли би ти харесало? Щом си приела че тон в една връзка дава мъжът...хубаво все пак и аз съм мъж.Стига "тон в една връзка" да не значи да те развлачва по заведенията като пазарска чанта без ти да си мърдаш и пръстта даже или ти плаща постоянно сметки и да те води на всякакви готини места само и единствено за негова сметка,защото е мъж и това е било негова отговорност.И да не ти дава възможност мнението ти да е малко по различно.И да, когато границата,която е много тънка се прекрачи си води точно до командване и други такива неща.Но много жени въпреки роптаенето им са или достатъчно нерешителни или просто им харесва да бъдат командвани...опа доминирани. Доказателство за това са хилядите теми тук пък и не само тук ала "той се държи с мен като с парцал,но аз му търча по гъза въпреки че може и да си намеря нещо много по свестно", "той ме бие,защото много ме обича" и подобни.Не че някои жени не си го заслужават де,защото едно е да се правиш на невинна душичка в някоя тема, а съвсем друга е понякога реалността.Има обаче и силно доминиращи жени непокисти.Или ще ми търчиш по задника или ще си намеря някои друг,който да го прави.Не са малко жените,които правят гаджетата си на нищо...да често именно тези спокойните и добрички,които се стремят да "запазят баланса" и които не са оценявани,защото мацката усетила силата си,ако е примерно много желана изгаря от желание да се прави на велика.А понякога не е дори толкова велика на колкото се прави,защото на гаджето и в един момент му писва от тъпите и истории и тя решава да ореве ортаклъка и да го обяви за единствената и неповторима и любов на живота...до следващият път когато става най-големият скапанят и после пак обратно.
    Начин на контрол,не на доминация, а на контрол започва да се ввижда,когато даденият човек започне да ти се бърка в личното пространство без да дава да се бъркаш в неговото,да ти поставя забрани от всякакво естестесво без да позволява несъгласие или същата реакция от отсрещаната страна, да ти се бърка,да ти се цупи, за дребни неща,да се опитва да те раздели с хора,които не харесва,да заплашва приятелите ти,да се опитва да те направи негов образ и подобие и да направи така че твоят живот да се състои само в него/нея,постоянно да те заплашва със скъсване и т.н и т.н. и още куп работи.
    А относно тази фраза: "Every girl wants a bad boy, who will be good just for her and every boy wants a good girl, who will be bad just for him. Нямаше да е лошо да я напишеш на български език все пак...не вярвам толкова да и се изгуби смисъла.
    Та не знам точно какво искате жените...всъщност знам и си го пише и тук,някои искат да превърнат лошото момче в добро с тях и след това да си търсят следващото лошо момче,защото някои жени имат леко мазохистичното желание да бъдат тъпчани...опа да ги защитава,но често едното върви ръка за ръка с другото де.А пък това за мъжете.Не знам...за другите,но аз предпочитам добро момиче, а да бъде лоша с мен...може би в леглото ако иска да сме по груби и понякога за да става бъзика и да има някаква тръпка,но да се държи с мен като пълен парцал и боклук и постоянно да ми се праи на велика....ааааа не благодаря,пазете си я,за всеки влак си има пътници,но в случая влака е за друга гара
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-17-2012 на 08:57
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си