Ако някои не ви впечатли чак толкова външно опитвате ли се да го/я опознаете? Давате ли му/и шанс или щом не ви е грабнал/а от веднага няма никакъв шанс с вас. Зависи, случвало се е и да давам, стига да не е грозен или както казаха другите женствен, или нещо, което веднага да ме отблъсне. (колкото и надуто да звучи).
Ако имате право на избор между празноглав/а красавец/красавица и човек,който е доста по обикновен,но по интелигентен поне според вашите разбирания кой бихте избрали? Обикновения и интелигентния. Никога не съм търсила най-красивите и не съм си падала по тях. А интелигентността е много важен фактор, както и чувството за хумор.
Ами ако към първите има бонус и повече финансови средства? Ситуацията не се променя. Щом е глупав, едва ли са негови, по-скоро на родителите му.
Бихте ли направили компромис с възрастта.Например ако имате избор между момче/момиче по близо до вашите години, с което обаче някак си разговора трудно върви и доста по-малко момче/момиче, с което обаче се разбирате перфектно кой ще изберете? Второто, разбира се. Е, има значение какво разбираме под доста - 5-7-10 години... В крайна сметка, не мисля, че толкова голяма разлика би повлияла добре на връзката, иначе за 1-2 години няма проблем. И все пак и колкото и голяма да е бих избрала втория вариант, друг е въпроса, че едва ли бих се чувствала много комфортно ако той е да речем 8 години по-малък или по-голям (същата работа..) ...
До какви години приемате разликата между вас нагоре и надолу ако си допадате по характер? 1-2 надолу, 2-3 нагоре. Най добре според мен е момчето да е 1 или 2 години по-голямо.
А случвало ли ви се е понякога на пръв поглед един човек да не ви се види толкова красив,но като го опознаете всъщност да ви се стори доста по красив външно от първоначалното впечатление или пък обратното? Да, не веднъж.