.
Отговор в тема
Страница 35 от 38 ПървиПърви ... 253132333435363738 ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 940
    Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    1 към 1 мъжки, само дето имат цветя.

Хахаха, и като имат цветя, да не би пак да си остават мъжки?
    Като гледам момието, изобщо не се сещам за грубоват вид от обувките, а напротив, допълва интересна визия. Плюс това едва ли целта е била нежна визия, както сама се сещаш. Мога да ти дам десетки примери, но ще дам няколко :

Вика му се стил, или нещо, което винаги добавяш от себе си, за да имаш такъв. И ти нищо не можеш да направиш по въпроса.
    Последно редактирано от koshtramba : 05-06-2012 на 10:37
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ако говорим за стил, няма де лошо да прочетете малко по въпроса за етикета на обличане или като го наричат на различни места дрес код.

За лято 2012 година са актуални ярките и флуоресцентни акценти. На предната страница ми хареса смелото съчетание на цикламените ботуши и колан с бялото. Неоновите шарении по някои снимки в списанията са ми пълен абсурд, но щом ги одобряват, явно има защо.
    Все пак всеки с мнението си.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Това, че нещо е модерно в момента не значи, че може да се хареса на всеки и да отива на всеки. Същото важи и за РАЗЛИЧНИТЕ стилове в дрехите. Ако едно момиче харесва по-нежни дрехи и цветове и по-момичешки елементи в облеклото си, не може да бъде обвинявано, че няма вкус, само защото не и харесва по-рокерски стил примерно. Затова не всички ходим еднакво облечени.

Голям фен
    Град
    София
    Казах, че няма да коментирам повече, обаче коментарът на koshtramba ме изкефи. Браво, koshtramba, каза го ясно и точно!
    Последно редактирано от BonnieandClyde666 : 05-06-2012 на 11:59
    Queen of the Damned

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Вика му се стил, или нещо, което винаги добавяш от себе си, за да имаш такъв. И ти нищо не можеш да направиш по въпроса.
    Айде не толкова грубо, а? Знам какво е стилно, благодаря.
    BonnieandClyde666, разбира се, че ще си траеш

Съчетанието от тоя войнишки панталон с тия тънки токчета и на мен ми е абсурдно. Това, че се съчетават две попринцип несъчетаеми неща, далеч не прави дадената комбинация стилна, благодаря. Айде да не го играем по-висшестоящи и по подразбиране да харесваме всяка снимка от списание или ревю, присмивайки се на тези, които, видиш ли, не разбират къде ще сложиш нелепата комбинация от нежни официални сандали и груб маскировъчен панталон.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    BonnieandClyde666, разбира се, че ще си траеш

Съчетанието от тоя войнишки панталон с тия тънки токчета и на мен ми е абсурдно. Това, че се съчетават две попринцип несъчетаеми неща, далеч не прави дадената комбинация стилна, благодаря. Айде да не го играем по-висшестоящи и по подразбиране да харесваме всяка снимка от списание или ревю, присмивайки се на тези, които, видиш ли, не разбират къде ще сложиш нелепата комбинация от нежни официални сандали и груб маскировъчен панталон.
    О, съгласявам се. Не всичко, което просто ви е различно от чалгарско/кифленско обличане, е стилно. Има някои съчетания, които граничат с пълна олигофрения...може да е смело, да е различно, да е бунтарско и пр., ама не радва окото. Това с камуфкажния панталон е меко казано идиотски и грозно.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Разбирам да кажеш, че не е твой стил и тн, че не би го носила тоалета(защото и аз не бих), но да го сложиш като недоразумение... ?! Сори, ама цялостно погледнато, тоалетна е як. Вярно е, че с някакъв скини/прав панталон би било по-подходящо за носене по улиците, от колкото с този(защото и на мен той ми е странното в снимката), но определено това не може да се нарече 'недоразумение'!!!

Ох, как се изнервям, като започвате да тикате някакви думи в устите на хората... Кой е казал, че:

всичко, което просто ви е различно от чалгарско/кифленско обличане, е стилно
    Схванахме, камуфлажният панталон е грозен, не ви харесва, идиотско е, не бихте го носили.

Както и да е.

Поствам няколко съчетания, които ми харесват и бих носила:

Последно редактирано от PullMeCloser : 05-06-2012 на 21:08
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Съгласна съм - с един скини панталон, пък бил той и 7/8, ще стои добре. Не съм го отрекла. Само казвам да не се правим на модни икони и да придаваме важност на всяка излязла от чуждестранен сайт/ревю/списание картинка.

Тези 7/8 панталони пък така и не ги приех. Не, че стоят грозно, просто...супер странни са ми. С високи тънки токчета стои убийствено, но си остават странни за мен :Д

anonymous708973
    Guest
    Днес мерих едни. Стояха ми потресаващо. Все едно съм обула панталоните на по-малката си сестра. Адски много ми харесват на снимки, ама върху мен... мне.

Според мен трябва да си бая висока и дооста,ама доста слаба, да не кажа кльощава, за да ти стои добре този тип панталони... Не знам.

Говороите за другите, описвате себе си ! Хаха ...

Малеее...преди няколко дена какво чудови6tее видяхх..Толкова фон дъо тен на едно място не бях виждала..Зелени сенкии и анцуг в искрящо цикламено ужссс ;xxx Да не говорим колко изкусвено беше изрусена..Ествствено не всеки може да си позволи маркови дрешки..Ако умееш да комбинираш добре,се получава готино и с най -евтиното..

Град
    София
    http://cdn4.lbstatic.nu/files/looks/...jpg?1336322288
    http://cdn4.lbstatic.nu/files/looks/...jpg?1336272113

Тези са ми уникални. И си търся като чантата от 1-та снимка, по възможност бяла...който е виждал, да казва.

А иначе има много неща, които аз лично не бих облякла в съчетание или пък изобщо не бих облякла, защото не са в мой стил, но пък ми харесват на друг човек. Точно както е със 7/8 панталоните - и аз не ги харесвам, ама съм виждала доста сполучливи съчетания с тях. Просто това с камуфлажния панталон наистина не го доумявам.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    По шведско съм виждала много момичета да се разкарват с такова по улиците. Онзи ден една мацка беше с такова, но черно и.... ми не ми хареса. Някак си странно изглежда. Не ми допада.

Грубо ли? Това ми беше разкашеното изказване!
    Съмнявам се. Моля.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Пхахаххах
    Сериозно - падаш ми в очите. Разбирам да имаше някакъв отличаващ се стил (имаше една потребителка Ванеса, ето това е), че да се изживяваш като модна икона, ама...
    Наистина ли мислиш, че ти си единствената, която умее да съчетава цветове и материи, както и да подбира дрехите си спрямо фигурата си? Ама сериозно ли?
    Хах.

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Когато видях за първи път въпросната снимка на Таня Илиева ми хареса, но като се замисля облеклото й ми допада само защото го асоциирам с това.
    http://www.youtube.com/watch?v=iiCmy...eature=related
    Няма лошо да се съчетават по-елегантни неща с по-спортни, груби и дори клошарски, но Таня (или който я е обличал) е пресолила манджата единствено с розовия цвят на обувките.
    P.S Мнението ми е скромно и без абсолютно никакви претенции .

Пхахаххах
    Сериозно - падаш ми в очите. Разбирам да имаше някакъв отличаващ се стил (имаше една потребителка Ванеса, ето това е), че да се изживяваш като модна икона, ама...
    Наистина ли мислиш, че ти си единствената, която умее да съчетава цветове и материи, както и да подбира дрехите си спрямо фигурата си? Ама сериозно ли?
    Хах.
    Не се занимавай.

Просто се опитах да опровергая едно твое кофти твърдение, а ти го прие за грубо, оттам всичко е плод на въображението ти.
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Тия двечките ги намерих в една тема за летните ботуши.
    http://i47.tinypic.com/ifz6gj.jpg
    Лъха "класа" отвсякъде!
    И на мен не ми харесват.
    Съгласна съм и с пантерката, че не всеки тоалет, публикуван в списание, е невероятен. Все пак обаче според мен модата е и вид изкуство и няма как всичко, което се носи по ревюта, да изглежда практично и да се харесва на повечето хора. И добре че е така, иначе нямаше да е интересно, ако всички бяхме еднакви.

Голям фен Аватара на shaunaa
    Специално пък тия две ме бутат на земята от смях. СУУУУУПЕРневъзможно е да излезеш на улицата, облечена като тва на първата снимка. Извинявай, ама как се съчетават летни сандали с пухено нещо си, което е за зимата? Това е като оная простотия - дебели ботуши с отворени пръсти. Втората мадама е по-добре, готино си е облечена, ама тия обувки... кубинки ли, кво са... 1 към 1 мъжки, само дето имат цветя. Мразя такива груби обувки, обезобразяват цялата женственост.

Много сте ми странни, като пускате снимки като за списание. Взимайте пример от (оф, как се казваше)... СофияСтрийтСтайл май. Там са реални момичета с реални дрехи на реални цени. (в повечето случаи)
    Леле искам да ти кажа, че доста си сбъркала. Неможеш да опеделиш даена дреха за зимна, щот си видяла пух ) А и дрехите си се носят, когато си искаш, не всички са за точно определен сезон ;щщ Например зимата можеш да си ходип с къси гащи и клин или лятото може да ходиш с някоя зимна блуза, важното е да я съчетаеш, без значение за кой сезон смята, че е !!
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    http://cdn4.lbstatic.nu/files/looks/...jpg?1336322288
    http://cdn4.lbstatic.nu/files/looks/...jpg?1336272113

Тези са ми уникални. И си търся като чантата от 1-та снимка, по възможност бяла...който е виждал, да казва.

А иначе има много неща, които аз лично не бих облякла в съчетание или пък изобщо не бих облякла, защото не са в мой стил, но пък ми харесват на друг човек. Точно както е със 7/8 панталоните - и аз не ги харесвам, ама съм виждала доста сполучливи съчетания с тях. Просто това с камуфлажния панталон наистина не го доумявам.
    Намерих подобна чанта съвсем случайно - > http://www.paolobotticelli.info/%D1%...22-detail.html дано ти е от полза

Град
    София
    Ммм, да, супер, мерси. Може направо до магазина им да се разходя тия дни.

В Бг според мен има три типа стил на обличане:
    първия е прекалено екстравагантен(само кифлите се носят с прекалено високи токчета и някфи супер грозни комбинации )
    втория тип са тези които имат прекалено много дрехи и вече се чудят кое с кое да сложат и не им се получава добре даже понякога изглеждат ужасно ужасно
    третия вид са тези които имат уникален подход към това какво да облекат макар и да нямат много дрехи,но който си го може си го може това е моето мнение

*

... Ето нещо и от мен. Не си ли приличат?

П.п. - САМО ЧЕ ВТОРАТА Е НАТУРАЛНА! : )

*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си