.
Отговор в тема
Страница 39 от 141 ПървиПърви ... 293536373839404142434989139 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 3520
    От доста време имах мерак да си намеря хубав хайлатър и най-после намерих. Страшно доволна съм от този стик!!! Текстурата му стои много,много добре върху кожата и озарява лицето страхотно

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението
    От доста време имах мерак да си намеря хубав хайлатър и най-после намерих. Страшно доволна съм от този стик!!! Текстурата му стои много,много добре върху кожата и озарява лицето страхотно
    Никога не съм ползвала такова, а ми е интересно. Върху скулите ли се слага и как би трябвало да изглежда всъщност върху лицето ? Ии цена ?

Някой поръвал ли си е от този сайт и по-точно такъв фон дьо тен ?

http://www.lollipopcosmetics.com/ind...product_id=113

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Цитирай Първоначално написано от r0si Виж мнението
    http://www.ivis.bg/l%27oreal-true-ma...%B0-p3394.html
    Покривна ли е? Пудрата или ФДТ матира и покрива по-добре? : ) Приемам и други предложения - стига да са за мазна кожа.
    10 букви
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Голям фен Аватара на cheburashka
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Никога не съм ползвала такова, а ми е интересно. Върху скулите ли се слага и как би трябвало да изглежда всъщност върху лицето ? Ии цена ?
    да на скулите, озарява лицето, не съм го пробвала, но съм го виждала как стои на лицето, мисля, че към 15лв. го бях гледала веднъж, но беше отдавна, може да се бъркам

Да,на скулите,но някой слагат и малко под извивката на веждите и изобщо за скулптуриране на лицето.
    Някакви снимки:
    1
    2
    3
    На живо стои по-добре
    Докато търсих снимките,намерих и някаква статия.

Някой ползвал ли е ББ кремовете на Гарние и/или Мейбълин

^
    Аз имам този на Гарние Много добре хидратира и мирише супер добре, но за покривност не мога да кажа Съвсеем лекичко и е почти невъзможно да се намери Light варианта..Сега тествах на Мейбълин и ми изглежда доста по-покривен пък и е на промоция в дм със спирала и получаваш пудра подарък :Р

А някой да е ползвал на Буржоа фдт с цветята отгоре? Че се чудя

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Кое е това чудо?Не разбрах.
    по-назад някой пишеше за един руж на есенс Soft Touch Soufle ама нещо цитата не ми излезе :д

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto97 Виж мнението
    ^
    Сега тествах на Мейбълин и ми изглежда доста по-покривен пък и е на промоция в дм със спирала и получаваш пудра подарък :Р
    Каквооо? ВВ крема на Мейбълийн+спирала+пудра???К ква е тая промоция и колко струва?

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Каквооо? ВВ крема на Мейбълийн+спирала+пудра???К ква е тая промоция и колко струва?
    дамм в ДМ и Лили. Значи взимаш си задължително BB крем или спирала, втория продукт е по избор и получаваш като подарък бронзиращата пудра или черен молив :Р Аз смятам да се сдобия с False Lash Effect или онази жълтичката, BB крем и да взема пудричката и ще ми излезе 20лв ^^
    Последно редактирано от mon4eto97 : 06-05-2012 на 19:19

Абе,за кфо са ви нужни коректори,моливи и т.н всички момичета са красиви естествени.Кифли момчета не харесват..Не е красиво!

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от Отчаяната.. Виж мнението
    Абе,за кфо са ви нужни коректори,моливи и т.н всички момичета са красиви естествени.Кифли момчета не харесват..Не е красиво!
    Всеки ще ходи както си иска.
    Женско съм ;]

Цитирай Първоначално написано от Отчаяната.. Виж мнението
    не значи, че като се носи грим си кифла. има хора, които знаят как се правят тези неща, а не като кифлите. за това че твоето сравнение тук беше напълно неуместно.
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    http://www.teenproblem.net/a/4-zdrav...vish-pravilno/

Малко полезна информация )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    да на скулите, озарява лицето, не съм го пробвала, но съм го виждала как стои на лицето, мисля, че към 15лв. го бях гледала веднъж, но беше отдавна, може да се бъркам
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението
    Да,на скулите,но някой слагат и малко под извивката на веждите и изобщо за скулптуриране на лицето.
    Някакви снимки:
    1
    2
    3
    На живо стои по-добре
    Докато търсих снимките,намерих и някаква статия.

Някой ползвал ли е ББ кремовете на Гарние и/или Мейбълин
    Мхм, мерси. Днес го пробвах, ама не останах много очарована. В смисъл, хубаво е, ама може би очаквах друг ефект, пък на моето лице и с обикновените перли и бронзиращи ружове се получава, така че май спестих 13 лв. Иначе му бях навита.

Преди няколко дена ходих до парфюмерията до нас, да си търся база за грим и попаднах на базата на Gosh.Не я взех, но погледнах в Youtube и ми изглежда хубава и определено мисля да си я взема , някой ако я е ползвал да даде отзиви ;д
    Освен това попаднах на този фон дьо тен : http://shopthebest.eu/product/36/gos...n-dyo-ten.html
    Ползвал ли го е някой , хубав ли е ?На добра цена е, но много съм патила с фон дьо тен-и и нямам желание пак да рискувам...

Как да нанесем хайлайтер - Фото урок (Стъпка по стъпка)

http://www.belladonna-bg.com/2012/03...ghlighter.html

ох, кой тук беше писал, че е доволен от пудрата на Rimmel, STAY MATTE? мисля да я взема, обаче тази марка, освен в ДМ, на друго място не съм я виждала, а нямат тестери... не искам да си налучквам цвета, искам да я пробвам и на всичкото отгоре в ДМ масово се отварят и пробват повечето продукти xxx

иначе ползвам L`oreal True Match, но искам да сменя малко

Супер фен Аватара на fizzyg
    ^Мхм,много ги отварят там,като си я купуваш внимавай,а тестерите може моментно да са свършили или някой да си е играл и даги е сложил наай-отзад..

по принцип на повечето продукти няма тестери.............

Повече от фен Аватара на mixii017
    Град
    Widin
    искам да попитам фдт на Голдън Роуз дали са добри за цените си
    Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от mixii017 Виж мнението
    Не,най-некачествената марка си избрала..по-зле от Импала даже.По-добре малко време да изчакаш и да събереш повече пари за нещо достатъчно качествено,отколкото да си товариш кожата с най-големите боклуци..

Цитирай Първоначално написано от mixii017 Виж мнението
    Не,не и пак не!
    Нито ГР,нито Импала и подобни "марки" ако искаш нещо по-евтино може би Есенс или Мейбълин са една идея по-добре.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Съгласна.
    А някоя да е ползвала BB крема на Мейбълийн?Мнения?По-хубав ли е от Гарниер и подходящ ли е за мазна кожа?

Супер фен
    Град
    Germany
    Някой ползвал ли е коректорите на Astor?Аз до сега не съм си купувала коректор,и общо взето не съм много наясно
    Може ли да ми препоръчате някой от който сте доволни?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си