.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не обичам да си чеша езика за тоя дето духа.

Темата ти е безсмислена. Имаш си становище за тая снимка, не искаш да го променяш и си доволен от създалата се ситуация => нашето мнение няма никакво значение за никого. Най-много да се сджафкаме в темата щото нечии възгледи не съвпадат.

Ще спестя коментара си за теб като личност, но знай че не е хубав.

Зори - вече обясних какво защо и как. И ще повторя проблема е че седи на видно място. Не е проблема че съществува. Мястото на снимка от отминала връзка или на бившо гадже не е на централно място в хола ти, при положение че вече си в нова връзка. Писах защо. Мястото на подобна снимка е в шкафа. Ако не си във връзка - носи си я където искаш. Пак писах защо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Зори - вече обясних какво защо и как. И ще повторя проблема е че седи на видно място. Не е проблема че съществува. Мястото на снимка от отминала връзка или на бившо гадже не е на централно място в хола ти, при положение че вече си в нова връзка. Писах защо. Мястото на подобна снимка е в шкафа. Ако не си във връзка - носи си я където искаш. Пак писах защо.
    Като искаш бъди на това мнение - никой не ти забранява!!!
    Аз обаче не бих махнала нито снимката от секцията,нито безбройните снимки от една от стените ми заради момчето,с което съм ... Това,че той не харесва някой от приятелите ми или някой бивш (не,че бившите не са в списъка ми с приятели де ама за да наблегна на "бивш") си е лично негов проблем и ако иска да е с мен ще се наложи да ме приеме такава,каквато съм си Както казах до сега не съм имала приятел,на когото това да е било проблем - даже последния ми помага да ги залепя ... и се надявам да не попадна на подобен индивид,защото ще се тръгне от една снимка и със сигурност ще се стигне до "С тоя няма да ходиш на кафе след като ти е бил гадже!" "С оня си ходила 2 години - к'во ще правиш на рождения му ден?!" и т.н.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Като искаш бъди на това мнение - никой не ти забранява!!!
    Аз обаче не бих махнала нито снимката от секцията,нито безбройните снимки от една от стените ми заради момчето,с което съм ... Това,че той не харесва някой от приятелите ми или някой бивш (не,че бившите не са в списъка ми с приятели де ама за да наблегна на "бивш") си е лично негов проблем и ако иска да е с мен ще се наложи да ме приеме такава,каквато съм си Както казах до сега не съм имала приятел,на когото това да е било проблем - даже последния ми помага да ги залепя ... и се надявам да не попадна на подобен индивид,защото ще се тръгне от една снимка и със сигурност ще се стигне до "С тоя няма да ходиш на кафе след като ти е бил гадже!" "С оня си ходила 2 години - к'во ще правиш на рождения му ден?!" и т.н.
    колекция от бивши ли си правиш !?
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    колекция от бивши ли си правиш !?
    К'ва колекция бе?! Това са си хора,4 души,с които съм в отлични отношения и до днес.Това,че съм ходила с тях по година-две не значи,че не можем да си останем приятели.Портмонето ми,стената ми и секцията ми са пълни със снимки на ПРИЯТЕЛИ,а това,че плитките ви мозъчета не разбират как може бивш=добър приятел си е ваш проблем

К'ва колекция бе?! Това са си хора,4 души,с които съм в отлични отношения и до днес.Това,че съм ходила с тях по година-две не значи,че не можем да си останем приятели.Портмонето ми,стената ми и секцията ми са пълни със снимки на ПРИЯТЕЛИ,а това,че плитките ви мозъчета не разбират как може бивш=добър приятел си е ваш проблем
    или твоя плитък мозък не иска да зацепи, че си с един човек останалото е спомени. Ако са ти толкова скъпи приятели нямаше да си ги кичиш по стените, ами щеше да си ги пазиш другаде.
    Най-малкото миналото и настоящето нямат съвместимост.
    No driving, no sleeping
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    или твоя плитък мозък не иска да зацепи, че си с един човек останалото е спомени. Ако са ти толкова скъпи приятели нямаше да си ги кичиш по стените, ами щеше да си ги пазиш другаде.
    Най-малкото миналото и настоящето нямат съвместимост.
    Човек,научи се да четеш Тези хора са ми ПРИЯТЕЛИ и съм си ги запазила!!!Излизам с тях,близки са ми - адски близки и за к'во да не си ги закачам някъде?!Ти нямаш албуми със снимки с приятели ли?!Това,че са ми бивши НЕ ОЗНАЧАВА,че са в миналото ми.В миналото ни са връзките и отношенията,които сме имали,но приятелството сме си го запазили и до днес.Ти като си хванеш гадже оставяш приятелите си в миналото ли?!Ако да - сори,но аз моите приятели си ги държа до себе си без значение дали имам или нямам гадже!

Човек,научи се да четеш Тези хора са ми ПРИЯТЕЛИ и съм си ги запазила!!!Излизам с тях,близки са ми - адски близки и за к'во да не си ги закачам някъде?!Ти нямаш албуми със снимки с приятели ли?!Това,че са ми бивши НЕ ОЗНАЧАВА,че са в миналото ми.В миналото ни са връзките и отношенията,които сме имали,но приятелството сме си го запазили и до днес.Ти като си хванеш гадже оставяш приятелите си в миналото ли?!Ако да - сори,но аз моите приятели си ги държа до себе си без значение дали имам или нямам гадже!

"aко са ти толкова скъпи приятели нямаше да си ги кичиш по стените" - Май ти трябва да се научиш да четеш.
    Не не си оставям приятелите, но ако настоящия ми приятел ме помоли да махна дадена снимка с бивш ще го направя, защото е имало причина да не се получи с него. Компромиси трябват и от двете страни. По горе написа, че си е лично негов проблем, ако не харесва дадена снимка. АМА ПОЗНАЙ КАКВО. Щом сте заедно проблемите стават и за двамата.
    No driving, no sleeping
    Say you wanna party
    Let's party alright

Според мен просто я е забравила там, ако толкова ти пречи попитай я и я помоли да я махне

Защото харесва снимката, защото й носи носталгични спомени за едно хубаво минало, защото й е приятно да се сеща за него (което не значи, че още има чувства към него). Причини, колкото си щеш и всеки ще ти даде различно мнение, понеже за всеки това означава различно нещо. Ако я познаваш добре, ще знаеш какво означава - и дали въобще означава нещо - тази снимка за нея. Може просто да й е гузно да я прибере, един вид все едно се преструва, че между тях не е имало нищо .. хора - всякакви.
    Аз не бих се притеснявала, но аз и не държа снимки на бивши, настоящи или каквито и да било по рафтовете. Въображението и спомените са ми достатъчни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си