- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Официална рокля - София, марка?
Защо ми говориш с множествено число хахахахах Нещо да не виждаш двойно :Д Аз също не съм си близка с колегите, ама на събирания от този род /визирам 8-ми декември и фак. партитата/ си изкарваме яко. Пък ако не, ще си изкарам яко и само с кавалера.
на 4 бири съм и не обръщам мн внимание на обръщенията и тн
нашата група никога не е заедно![]()
n00bs
Аз въобще и не искам да виждам алкохол /днес/, снощи полях края на сесията и така се отрязах от огромното количество ДВА ШОТА и малко бира. Поне си спестиха момчетата така пари. :Д
Кво ще правиш с офицеална рокля
Creative Technologie
Как какво, с официална рокля и визия тип "принцеска" може да се прави само това:
То иначе закакво да си даваш парите? Ама не са ми толкоз големи циците, така че няма да съм много атрактивна. :С
Авеее нали аз трябваше да съм ти кавалер!?
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Алекс, те ако искаха, да ти бяха отговорили досега. Пък ти последният път беше изключително груб колко по-готини момичета си познавал и че аз за нищо не ставам, така че и аз не искам да ми спамиш темите.
Зори, не ми оставиха избор, не съм виновна! А и ти каза, че няма да дойдеш до София сега..
Абе за тебе пристигам, особено щом ще ме водиш на бал!
Съжалявам, аз съм меркантилна, момчето те победи, предложи коли, питиета, салфетки, къде ще се бориш ти с това?
Е чак толкоз не мога :д