- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- САМО ТУК И СЕГА! ФОРУМНА СРЕЩА!!!!24.07.12!!!! Пилоните на НДК!!!! 18:00!!!
глобале нали знаеш ония лаф - акъл и мензис не дойдат ли навреме, не ги чакай, не виждам на теб какъв акъл ще ти дойде
n00bs
Ако не ти идва,питай в секса, там всичко знаем.
Даже и пола ще кажем.
maDamn
Бързо звъннете на Мадона по телепатията и му предайте, че глобала няма да успее за изисканата вечеря на свещи в мак доналтс!!!
Ми, ние се чудихме к'во да ти подарим за рождения ден и ти нали си божий човек не вървеше нещо материялно. И стигнахме до извода, че една форумна среща е идеален подарък. (Кой не би искал да си празнува рождения ден на форумна среща?) Пък ти си нагъл и на всичко отгоре смси искаш. Тц тц тц.
Няма да ти разпространяваме снимките, глоби.
Ако ще онанирате вкъщи...предпочитам да се дрогирам на едно друго парти...отиваш и си за цела вечер...цак цак :Д
Срещата е след три дни...Пък никви жеалещи. Аз му казах на онуй пони, че накрая ще си седи само с психопата.Пък глобалчо, ако идва, каквото и да ми трува ще съм там.
![]()
Няма да я отменяме:д
Бтв и Бо ще ни посети.
направете го ако искате във четвътък .. в 12 на обяд.
не на пилоните, а в надежда.
все супер тъпите дати давате..
а ако шадоуче е там и пита за теб ?
n00bs
Напълно сериозни сме ,Светли. д:
Светльо, благодаря ти за СМС-а, много мило да ме уведомиш, макар че нямаше нужда. Виж с'я, щом няма да стане тази седмица може да дойдеш другата и тогава да свършим работата.
Но не се ядосвай - ще станат нещата. Погледни от хубавата страна - сега ще има повече глобал за мен.![]()
Слабичко... можеше да минем с няколко легендарни съфорумника, ама то като нема хора...нема смисъл. : )
Не всички можем да сме хиперсоциални и разговорливи като теб. : (
Брал, бе, Шерлок. С момчето имаме да свършим нещо, като не може сега - другата седмица.
Пък иначе той, като беше пиян и му чистех повръщаното от гащите и му напипах таковато и беше огромно и почна да тече беличко и той ми каза, че няма да боли и ме заведе в храстите.И не се чукахме, а правехме ЛЮБОВ! Беше все едно се любя с Исус... Най-хубавите 30 секунди в живота ми. Ех... <3
Абе, Лилинце, тъй като най-вероятно първо ще влезнеш тук, преди в скайпа, само да ти кажа, че ми свършиха паричките, така че утре ти ми звънни да ми кажеш дали остава уговорката или направо там ще се засечем.
(Щото пък после сме в една посока и също става... Просто да си знаеш.)
Ще ви чакам, с бира в ръка.
Чух, че щял да идва Флорин Шамареску от Букурещ.
как мина? дочух разни слухове :Д
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga