.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Вярвате ли, че краят на света ще настъпи на 21.12.2012 г. ?

Маите са велик народ, който е предсказал големи природни бедствия, много преди те да се случат... А дали и този път са познали, дали наистина това ще е краят?
    Вие как мислите?

голяма простотия е тоя край на света-не,не вярвам и никога не съм вярвала

В края на света не вярвам, но в края на епохата - да. Само че надали ще е през 2012 ..

ами ще има нещо лошо, но не чак край ... голяма буря или нещо друго а може би е добре да видиш и кой ще я предизвика :
    http://project-haarp.blogspot.com/

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Аз пък вярвам,ама не ми пука особено

Изобщо не вярвам в подобни врели некипели. Най-вероятно просто им е свършил камъка или не са видели смисъл да го продължат. То досега колко такива известия, че светът свършва е имало, не е истина. Просто търсят нещо, с което да психират хората и естествено има такива, които се връзват.

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    само пълнят главите на хората с малоумщини.. дори и тва да стане,просто няма никакъв шанс края на света да настъпи за 1 ден... стига с тия филми!
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Повече от фен Аватара на mkio
    Ще настъпи момент на преход към епохата на Водолея, за това календарът свършва тук. А дали вярвам, че нещо ще се промени... всеки край е начало на нещо ново...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не, не вярвам.

Те щото Маите сега можеш да ги срещнесш по път и над път и за това нека им гледаме календара. Как може да се вярва до такава степен на народ, който вече не съществува. И не, не вярвам само се чудят как да отвлекат вниманието на хората с глупости.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    да разбира се.. ще еволюираме в шарени хлебарки, след това в сини леприкони, после във феи нимфоманки и ще отлетим към Меркурий в търсене на по-добър живот ...
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Аз лично не вярвам в края на света. Това че календара на един народ сваршва на тази дата. Колко още народи има по цял свят които са изчезнали и календарите им са спрели на някоя дата. Просто палнят с пулни глупости главите на хората!!!

Повече от фен
    Аз лично не вярвам само ще дочакам 21 декември и като мине този ще кажа:
    -А аз казах ли ви че нищо няма да се случи.
    Като са разшифровали календара на маите и са разбрали че свършва на 21.12.2012 някой е казал че тогава че е края на свети и останалите са му повярвали проблема е решен.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Аз не вярвам, но разбрах, че са намерили 2ри календар в който пише, че на земята ще живеем още 7000 .
    Просто през тази дата земята преминава през някакъв цикъл и може би ще има някакво природно бедствие, но ще бъде по-леко и да се надяваме няма да има жертви.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Както Сарафа пееше в една песен "А знаеш ли, че ХААРП предизвиква всеки земен трус"

НЕ РАЗБИРА СЕ !

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    За край-не.Но е много възможно да настъпят някакви други промени,знае ли човек...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Край на света ще има, нищо не е вечно във вселената, ама няма да е през 2012. Тва е измислено с цел - паника сред населението. Няма нищо вярно

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    да разбира се.. ще еволюираме в шарени хлебарки, след това в сини леприкони, после във феи нимфоманки и ще отлетим към Меркурий в търсене на по-добър живот ...
    тва ме разби

Мне, не вярвам.

През оная работа ми е дали ще свърши или не. Ако свърши ще е за всички. Дали е вярно или не- никой не знае отговора на върпроса. И да е вярно нищо не можем да променим. Тей, че живейте си живота и не мислите за тея глупости...

Супер фен Аватара на lqlq89
    Край няма да има, но със сигурност ще има много промени в начина на живот, на мислене може би също. Ще има ново начало.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Пълни глупости ! Изобщо не вярвам в такива работи, но има хора, които са и суеверни, всеки за себе си. Една справка - така се е казвало и за 2000 година,че светът ще свърши, но дали наистина е вярно? НЕ! Сега е 2012, не виждам светът да е свършил

Град
    ...Не...Казвам...
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението

Град
    ...Не...Казвам...
    глупости на търкалета само лъжат хората

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си