.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3

Red face Българска Козметика

Ползвате ли българска бяла козметика?От какво сте доволни и от какво не сте ?
    Аз съм доволна от Хининовата вода и Хининовия шампоан на Милва , крем ЗДРАВЕ , както и Розовата вода (най-добрата ми приятелка)
    Давайте вие сте ... ^^

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Да ползвала съм...точно тея неща,които ти си изброила са ми любими+крем за ръце и гел за лице на Билка+продуктите на Икаров.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    Този гел за лице на Билка за какво помага ?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Сега като се замисля не ползвам много българска козметика, дали за добро или за лошо. Единствено стимуланта за коса на Икаров и някой лимонов крем, това е.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Да попитам някой ползвам ли е този продукт http://ehealthbeauty.com/index.php?m...roducts_id=219 защото мисля да си го купя , а не искам да е напразно Доволни ли сте ?

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo Виж мнението
    Да ползвала съм...точно тея неща,които ти си изброила са ми любими+крем за ръце и гел за лице на Билка+продуктите на Икаров.
    къде го намери O_O

Град
    Някой ако се интересува да разгледа този сайт има доста полезни неща http://ehealthbeauty.com/

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Маслата на Икаров, Хининовия шампоан на Милва и мляко за тяло на Бочко

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    икаров за нокти
    билка-интимен гел и крем за ръце с мавруд
    общо взето по-евтините ми продукти са български
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Refan душ гел 192 Follow me- без парабени, със страхотен аромат. Имам и лосиона за тяло, но не съм го ползвала още.
    Адски очарована бях от съдържанието и цената на продуктите Yoghurt of Bulgarıa.
    Шампоани за хвалене- като че ли Евтерпа против пърхут за мазна коса, абстрахирайки се от съдържанието на СЛС.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    -крем "Здраве"
    -шампоан на Арома за мазна коса (обаче е доста агресивен, така че не го ползвайте при всяко измиване!)
    -крем за ръце на Арома (черешаа <3 it's like a drug..)
    -хининовата вода и същият шампоан на Милва

Ще добавям, ако пак се сетя нещо.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Голям фен Аватара на albi951
    Душ-гел и лосион за тяло на арома грийн лайн, продукти на Икаров и всякакви кремове здраве.

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Бочко, Билка .. днес гледах някъв тоник Пирин-нещо-си-там, ама не се осмелих да го купя, въпреки че според състава му е пълен с билки & so on.
    Точно днес в магазина се замислих колко качествени български продукти имаме, но не ги купуваме от едната гъзария. А са хем добри, хем не са много скъпи.

пп. Някой ще ми разясни ли тая розова вода за какво точно я ползвате? Просто ми е интересно. По принцип не харесвам миризмата на розата, много ми е една такава.. като мома. Немодерна.
    Последно редактирано от jghgh : 07-26-2012 на 14:24
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Yambol
    CupcakeKitty,въобще не помня..от една страничка във фейсбук сигурно
    ако има проблем ще я махна?
    LoveChocolate,амии най-обикновен гел за лице е,много е освежаващ..но определено не е за проблемна кожа.

няма проблем просто ми стана интересно

Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    няма проблем просто ми стана интересно
    сиг имаш страничка във фейсбук?иначе снимката ми е даже на дисплея на телефона,нз мн ми хареса.

За да не е спам добавям крем за ръце Арома с пъпеш.

нямам страничка
    снимката съм я качвала само в темата за тоалети тук в тийн-а никъде другаде я няма

Град
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Бочко, Билка .. днес гледах някъв тоник Пирин-нещо-си-там, ама не се осмелих да го купя, въпреки че според състава му е пълен с билки & so on.
    Точно днес в магазина се замислих колко качествени български продукти имаме, но не ги купуваме от едната гъзария. А са хем добри, хем не са много скъпи.

пп. Някой ще ми разясни ли тая розова вода за какво точно я ползвате? Просто ми е интересно. По принцип не харесвам миризмата на розата, много ми е една такава.. като мома. Немодерна.
    Аз я ползвам за почистване на грим , за пъпки абее за всичко .. дори да ми няма нищо на лицето имам навика когато стана след като си измия лицето веднага хващам памучните тампони и розовата вода

Мега фен Аватара на koshtramba
    Аз използвам крем с рози и лайка от около 4-5 месеца и ефектът е невероятен. Толкова гладка и мека кожа не съм имала :

Така г/д изглежда (само, че моя е дневен "Light nourishing crem" ) и се намира във филиалите на Кауфланд - 2,70 по последни спомени.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Адски очарована бях от съдържанието и цената на продуктите Yoghurt of Bulgarıa.
    А аз какво ви говоря . Супер е серията. Серията на Арома - Грийн лайн - също си я бива. Маслата на Икаров - особено това от жожоба. Сигурно има още много неща от които съм доволна, но сега не се сещам. За Фитокод съм чувала много хубави неща и скоро смятам да се снабдя с техен продукт.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Аз използвам крем с рози и лайка от около 4-5 месеца и ефектът е невероятен. Толкова гладка и мека кожа не съм имала :

Така г/д изглежда (само, че моя е дневен "Light nourishing crem" ) и се намира във филиалите на Кауфланд - 2,70 по последни спомени.
    Марката е Roses from Bulgaria или някоя друга,защото не виждам друг надпис,а ми стана интересно? :Д

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Билка - Хидратиращ гел за лице
    Крем Здраве

Голям фен Аватара на SWT
    Единствено крем Здраве съм ползвала и съм много доволна .

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Хидратиращата серия на Билка, този крем : . Крем за ръце Yoghurt of Bulgarıa. Хвърлила съм око на маската за лице на същата марка.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си