- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той не иска сексуална връзка с мен ...
Вероятности няколко.
1. Да не го привличаш , сексуално.
2. Да има някаква инфекция, която не иска да ти сподели и подобни.
3. Има си друга.
Именно заради това сядаш и говориш с него. Може да не е от тия типове, ама пак ми е някакво чудно как сте заедно от половин година, а той да бяга от секс. Ще бяга и ще се крие , ама до кога?
Просто сядаш и говориш сериозно с него, без да увърташ. И не го оставяш на мира, докато не си признае защо не иска.
Според мен е гей!![]()
Усмихни се - утре ще е по-зле
Тогава за какво е с нея 6 месеца?Ако иска секс и тя не го привлича,ще я скъса и ще си намери друга.
И според мен има няколко варианта :
1.Да има някакъв проблем (здравословен ) и да му е неудобно да ти сподели
2.Да си има друга
3.Да не иска все още да го правите т.е да изчаква поради някаква причина (?!?!?!?!?!?)
Може да има и друго...поговорете.След 6 месеца сигурно си имате някакво доверие и си споделяте.Просто го попитай спокойно без да го нападаш или притискаш.А когато се натискате и стигнете до секс и той спре,му кажи колко много го искаш и че ти е омръзнало да го чакаш.Не познавам момче,на което ако му кажат докато се натиска,че го желаят няма да свали панталона.![]()
Така до преди малко бяхме заедно и говорих с него ...
Отговорът му беше .. Не искам да си помислиш, че съм с теб само за секса и за това още не сме правили ... Аз му казах, че след като сме 6 месеца заедно няма да си помисля че иска само секс, но той продължи да ми се обеснява и ми каза че искал да бъде специално а не просто секс ...
Какво му е толкова специалното на тоя секс бре....не е ядрена физика, дори девствените не ги разбирам, а твоя съвсем...тъпа работа 10 години ли няма да правите секс, за да е специален.
П.С Изнасили го.....ако се дърпа го притисни.
Мислила съм си го ... и верно ще го направя ... Ето му го специалното![]()
Ах кеф :Д да имах са и аз някой да изтормозядавай,без дъх остави!
покажи кой е шефа
![]()
Не, че нещо, ама... Момче да имаш и да не можеш да му се нарадваш как те гледа жадно и те тръшва на леглото, а да трябва да го насилваш ти... Както и да е. Може след това да се оправи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
На мен това ми звучи като оправдание за да не правите секс
След като ти си му казваш,че го искаш и многократно си му намеквала ...
Вземи купи един пакет свещи и му го направи "специално"Не,че те са много "специални" ама айде ... Поне ще си се постарала и ако тогава пак ти откаже значи с право съм написала първото изречение
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
...........................................
I’ve got Gucci’s on my feet
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
But y’all already said that
Може момчето да е асексуално и да няма нужда от секс.може да търси по-важни неща във връзката
ако много си държи на мускулите, може да не иска да губи тестостерон. не се шегувам, познавам такъв човек.
Колко мъка има по тоя сват.
Само, ако има някъв здравословен проблем тогава бих му простила, но да ме разиграва и да ми говори, че иска да е специално и дори и той да не си вярва в тия думи просто тия 6 месеца щяха да отидат на вятъра.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ми може пък той да не е готов за тази крачка. Що винаги трябва мъжете да са на линия когато ни се приправи на нас секс ?
Ако и тогава се измъкне по някакъв подъл начин, тегли му една майна.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
ewww хахаха не мога да си представя да съм 6 месеца с някой, да не сме девствени и да не правим секс :О
Дори при първия ми път не съм имала очаквания, че ще е специално :о
ОМГ Как издържа това момче?! :о *разтреперах се :о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.