.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Hybrid View

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Кучка си е = на курва. А относно въпроса ти, това си опира до теб дали се чувстваш превъзхождана от тях. Ако е така и искаш да си такава, за да ти обръщат повече внимание - поздравления - желанието да се сравняваш с тях е първата стъпка да станеш като тях.
    А по същество дали си падаме по курви - не. Падаме си просто по по-хубави момичета, а това какви може да се окажат някои от тях в последствие е друга тема.
    Ако искаш повече внимание - стани хубава (стегнато тяло, грим). Същото се отнася и за всеки мъж, който иска да бъде желан. (силна физика, хубави дрехи)

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Кучка си е = на курва.
    ку̀чка
    мн. ку̀чки, ж.
    1. Женско куче.
    2. Прен. Разг. Лоша, зла жена.
    3. Прен. Пренебр. Развратна жена. Ходи по мъже като кучка.

ку̀рва
    мн. ку̀рви, ж. Жена, която живее развратно.

Авторке, просто прочети книгата "Защо мъжете си падат по кучки". За мен е като чиклит наблюдение върху американското общество, но всеки с мнението си.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Кучка си е = на курва.

И как стигна до тоя извод?!
    МОЛЯ ТЕ,обясни ми!!!

Една жена може да е кучка и без да спи с мъже,но явно някои от вас не правят разлика
    А някои момчета си падат по кучки,поради същата причина,поради която някои момичета си падат по лоши момчета.

ЕДИТ:Сега се сетих,че във форума на мамите има една тема "Как се става кучка?",която бях прочела преди време Още се чудя на авторката как може да иска да стане кучка като си е чисто к*рве с подронено самочувствие
    Последно редактирано от 3oPuTy : 08-06-2012 на 11:38
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си