- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо мъжете си падат по кучки?
Моите представи за загриженост, също не са дондуркане, но повечето жени не си дават сметка за това.
В двата случая, които разказа - да, нужна е подкрепа, няма спор.
За останалите неща обаче, отново се усеща разликата в представите ни.
Мисля, че е крайно време да спре обсъждането ми и темата да се върне към въпроса на автора/ката.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Целия форум знае отдавна каква е като човек и че още дълго занапред ще си остане самичка. Защо ли? Защото има искривени представи за всичко в една връзка. Смята че е уникална и неповторима, че мъжът до нея непрекъснато трябва да и се доказва, че тя е тази която заслужава да бъде боготворена. Е, не е така. Незаменими хора няма. Колкото до последното, Сиси ясно ти го каза - в една връзка усилия трябва да има и от двете страни.
Да не говорим колко грешна ти е представата за загриженост.
Ти не си ли от "повечето жени", предвид изказването ти малко по-горе?
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
meeeh
ти какво разбираш под 'грижовност'?
аре да те сложим на един горещ стол, мооооооля те <3 ще ти пусна тема в кофата, Ила след 2 минутки. ^_
http://www.teenproblem.net/forum/sho...9#post10318139 ^__^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^Хаха, недей че всички други раздели ще замрат, и всички потребители ще се пренесат в кофата, биейки се с лакти, нокти и зъби да я питат какво не и е наред.
Премислих да се запътя натам, ама... тя няма да ви отговаря, според мен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Странни сте ми.Курва се различава от кучка , двата вида момичета често не се доближават близо дори.От собствен опит мога да кажа , че има много яки кифли , които са спали с повече хора от мен дори сигурно , които в леглото не стават.Има и други момичета , които макар да не са яки , въртят хубави свирки , искат 3ки с други и все такива приятни нещица.За мен и 2те категории момичета са безполезно и понякога имам трудности да не го показваммм.
Че бих казал защо лично аз не харесвам депресирани , скромни , незабавни и некрасиви момичета.Не съм пил , за да обеснявам надълго и нашироко , но има една много сериозна наука - генетиката.Имал съм и кучета , с едното се държах като с по-малко братче , а за другото бях какъвто съм за момичетата - алфата в групата.Познайте кое от 2те изпълняваше всяка моя команда и не смееше да се качи на дивана.А дори рядко прибягвах към бой спрямо него.Това е просто инстинкт- какво вие момичетата първо бихте забелязали нахакано момче с плочки ,така е и при нас.Няма да забравя след като си промених представите за момичетата и кое как трябва да бъде и защо , как една курва се опитваше да ми обясни , че ще спре да гледа плочките ми , когато аз спра да гледам гърдите и.Смях се почти със сълзи.
Дори аз преди време си лафех с няколко момичета от сайта и имаше 2 групи - едни , които ми се оплакваха и други , с които сме колеги от УНСС ( или пък не си спомням точно ) и флиртувахме и си правехме лафче.Познайте с коя направихме рапорт и привличане и с коя бих предпочел да изляза самият аз ?
едит : ей , мамка му, що ли не бях прочел първо предните страници , за да се смея на воля . ахахахахахах . много сте забавни
Последно редактирано от Furious? : 08-06-2012 на 11:53
^ А за жена каква би си взел?
От голямо значение е за сериозна връзка ли иде реч или за нещо междинно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Адски уместен въпрос, даже и баща ми ме попита защо съм така несериозен..трябва да има нещо истинско , щом ме питате така ?
Само 1 момиче се е радвало на любовта ми и като че ли вече съм прекалено зрял , за да го изпитам наново.И у мен има някакви закърняли чувства , че след краткотраен флирт да изпитвам привличане към някое момиче , обаче те свършват след като се запозная с някое по-хубаво момиче.Макар и да съм най-неспазващият социални норми човек , който може да се срещне , бракът е нещо свято за мен и не бих се оженил за коя да е .А и адски много мразя да нарушавам дадена дума ( в случая да бъда с нея докато смъртта ни раздели ).Съвместно съжителство може би , когато ми омръзне да пикъпя , обаче за момента не виждам момиче да се примири , че се виждам и с други.
Всякакви се срещат. Ще се примири, ако и ти се примириш тя да се вижда с други. Баланс на егото. Предполагам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Разлика в годините, вика... 93 набор ли беше? Ай, бедната незряла аз.
Пф, добре, че Радослав не си пада по това да клюкари. Иначе целия тоя имидж щеше отдавна да е сринат. Както и да е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Eeee, ама много е гадно така да пускаш мухата и да изчезваш. Каква е клюката :д
Напълно съм съгласна с ПантеркатаИзключително груба постъпка от страна на Сиси ...
![]()
Извинявайте.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Дааа,това прозвуча като "Извинявайте,че ви убих!"![]()
![]()
![]()
По-скоро: "Извинявайте, че ще ви държа будни тая нощ."![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Защо ли имам странното усещане че Hilary_ и Furious? в момента си ближат раните от поредното нараняване поради разочарование и затова се правят на големи доминанти.Но нищо де...и това след време преминава.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Много жалко, че не мога да намеря една много яка картинка на която бях попаднал. Ще се опитам да ви я опиша лол
Един "готин пич" е с една "яка мацка", зад тях стой едно обикновено момче, гледа ги и се пита, защо тя е с него като той постоянно и изневерява държи се лошо с нея и т.н. зад момчето стой едно обикновено скромно момиче и се пита, защо свестните момчета като това си падат по к*рви като "яката мацка", а през това време "готиния пич" си мисли, защо не мога да привлека вниманието й(на момичето)?
А и се сетих за: Лошите момчета искат добри момичета, който се държат като "лоши момичета" само с тях, а добрите момичета искат лоши момчета който се държат добре само с тях.
Колко сценарий на филми описах не е истина просто.
А по-темата, според мен мъжете не си падат по кучки, те просто са мъже а кучките стават за едно нещо.