Първоначално написано от prosto_chovek много хубав сладолед става, ако имаш кисело мляко и плодове. Може и с нишесте, ама аз лично предпочитам първото. Примерно, слагаш, сипваш сладко (захар, мед, каквото ти харесва) и плодовете. Че е и полезно не обичам кисело мляко :3
4XCOKИ Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again. Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от ShtrudeL не обичам кисело мляко :3 става и с прясно, ама трябва нишесте...
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта, под пазвата трепна полека, удари с криле и натам полетя, където не стигна човека."
Първоначално написано от prosto_chovek става и с прясно, ама трябва нишесте... Направи за всички и ще ги изпапкаме без проблем.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте "Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от ledenakrasota Направи за всички и ще ги изпапкаме без проблем. някой ден може да направя цяяяяяяял казан със сладолед лошото е, че не ям сладолед, хлип, нищо, ще ви гледам и ще ви завиждам благородно
Първоначално написано от prosto_chovek някой ден може да направя цяяяяяяял казан със сладолед лошото е, че не ям сладолед, хлип, нищо, ще ви гледам и ще ви завиждам благородно Какво казаааа?!?! Цял казаааааан?! аааааааааааааааааааааа кажи си адреса
Правила