.
Затворена тема
Страница 21 от 121 ПървиПърви ... 111718192021222324253171 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 3024
    Banned Мега фен
    радвам се, че следиш темата и че се включи .. за маската,която ти е казала фризьорката - много момичета от темата сa я ползвали и те също са доволни като теб,но аз с купена маска 1-2 часа не бих издържала

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, ползвали ли сте някоя от професионалните маски или серуми на Лореал ? Доволни ли сте ? По добри ли са маските от тези на miosotis ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Ползвала съм проф. маска на Лореал Absolut Repair Cellular и беше много хубава.
    На мен повече ми харесва от маската на Миозотис.Косата става много по-лека и свежа с нея.
    п.п.Шампоана ми на Здраве е за чувствителен скалп.
    И косата ми стана неоформена някаква ии...абе не ми харесва.Ще я снимам,като я мия другия път,дано е по-хубава.
    И ще слагам по-малко от крема.

Аз си купих новата серия на Лореал с Аргенина ползвах го два пъти и останах безкрайно доволна! Препоръчвам го!! Мия се два пъти с шампоана, след което стоя с балсама и като изляза ми е много ...как да кажа хем мека, хем твърда.После си впръсквам спрея в корените и противно на началното ми мнение, че ще ми омазни косата, тя стана много хубава и блестяща ! Косата ми отдавна не е била толкова здрава и хубава, не мога да й се нарадвам. Ако искате може да пусна снимка. Не знам от новите шампоани ли е или защото въобще не я третирам откакто фризьорката ми махна всичката изгоряла коса, но дори леко да си мръдна главата косата ми направо подскача, чак не можах да повярвам! Определено съм доволна!
    Иначе маски и така нататък не съм си правила последно време, излагам се, но смятам скоро пак да се върна в ритъм. И аз си поръчах маслото на Ейвън и смятам на краищата да си го слагам. А и да похваля пяната на Лореал silk & gloss - страшно съм доволна!
    wiiwa http://befit.bg/eshop/ELSEVE-ANTI-CA...rs=L-oreal-m39 аз лично съм пробвала това преди време и останах доволна!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Днес си взех маска за коса с арганово масло от фризьорката, много ми харесва ефекта - прави косата супер мека

Голям фен Аватара на vilityyy979
    Момичета, ползвали ли сте тази сериа продукти на Schauma

http://www.schauma.schwarzkopf.de/sc...e-shampoo.html

Ако може да ми дадете отзиви , благодаря предварително
    Passion is Fashion ;]

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^ ползвала съм го....имах чувството,че ми омазняваше косата, но пък миришеше божествено хаха

kittenella, продуктите от тази серия ли имаш предвид http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81...9,r:0,s:0,i:67

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Днес си взех маска за коса с арганово масло от фризьорката, много ми харесва ефекта - прави косата супер мека
    Марка и цена?

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    kittenella, продуктите от тази серия ли имаш предвид http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81...9,r:0,s:0,i:67
    Дам, точно те. Ако се колебаеш дали да ги вземеш, мисля че моето мнение е ясно...Но всичко си е до коса.
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    аз пък днес не си направих маска... сега кристали само ще си сложа и спрея за слънцето и съм готова

Banned Мега фен
    а забравих да кажа... сега вече мога да кажа, че съм много доволна от шампоана..от както го ползвам косата ми стана невероятна... не съм го очаквала точно от този шампоан...

^ кой е шампоана ?

Banned Мега фен

ето това е шампоана

Супер фен Аватара на Cloud9
    Да ви питам -взех си масло от гроздови семки и се чудя дали да го смеся със стимуланта плюс малко пшенично масло? Или става прекалено мазничко?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Да ви питам -взех си масло от гроздови семки и се чудя дали да го смеся със стимуланта плюс малко пшенично масло? Или става прекалено мазничко?
    мисля че стимуланта е достатъчен.. аз го слагам в маски и то рядко - като нямам нищо друго мазно...

Banned Мега фен
    сега като каза стимулант се сетих, че отдавна не съм го ползвала (повече от 3-4 месеца) може да си взема утре.. утре мисля да си взема и миосотис,но не съм сигурна...

Аз днес си направих маска с мед, кисело мляко, масло от пшеничен зародиш, рициново масло, жълтък, ракия, зехтин, тривитаминол и май това. Стоях с нея около 5-6 часа.

Град
    Света На Мечтите
    Здравейте!
    Днес си взех спрея на Билка за стимулиране на растежа на косата.
    Някой ползвал ли го е и какво мнение имате за него? (:

Аз знам само за един срещу косопад. Изсушаваше ми косата (тя е мазна,но с този тоник направо беше сено).За косопад действаше най- вече защото така се оплиташе,че ми беше невъзможно да прокарам гребен през нея.

Град
    Света На Мечтите
    Аууу ужас, а аз точно него съм си взела :Д

Е,на теб може да не ти действа така.Аз по принцип не съм доволна от нещата на Билка- кремовете много ми омазняват кожата, антицелулитното само мирише хубаво, продуктите за лице ме състариха с векове, а това за косата ми я унищожи почти. Но може само аз да не съм доволна.Индивидуално си е.

Banned Мега фен
    днес мисля да си взема миосотис,но не съм сигурна.. на купените маски някак си им нямам вяра.. т.е. ако слагам ще е само по дължината сиг...

Banned Мега фен
    нямаше миосотис,а не ми се ходеше по магазините и си купих тази:

някои ползвал ли я е ? мнения ?

Ползвала съм маската,не е лоша.Предпочитам по-светлата (тази е жълтата, другата е бяла) и сега съм с нея даже. Харесвам нещата на тази марка, едно време имаха шампоан от същата серия и беше страхотен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си