.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Unhappy Проблем! Незнам какво да правя

Здравейте момиче съм. На 14. Преди 2 дни правих секс. Сега съжелявам много. Не беше с човек когото обичам.
    Но това няма значение. Вчера ми доиде, но не като попринцип. Никога не ми е текло толкова. Възможно ли е да е от секса ? Помогнете ми моля. Никои не знае за това което направих .. ;хх Дори тампоните пропускат, а досега е имало няколко капки ..
    Помогнете ми ! Освен това съм много стресирана. Мисля, че не бях готова. Вчера се саднах и плаках заради това. А и малко се нарязах, но нищо. Никои не знае и немога да кажа на някои ..
    Моля помогнете незнам вече с какво да я спра тази кръв и всичко останало.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да си мислила навреме. Сега и да съжаляваш, и да не съжаляваш - нищо няма да се промени. Вместо да си отвориш краката, да си мислила с мозъка си, който се предполага, че притежаваш.

Иначе след първия път е напълно нормално да има промени в менструацията. Спокойно. При някои е обилна, при други оскъдна. При мен, например, ми се регулира след първия ми път. Но всичко си е строго индивидуално. А на теб се съмнявам да ти има нещо. Просто настъпват някои промени в организма ти и това е. Използвай превръзки, щом тампоните не стават. И това е.

НИКОЙ не знае така ли (съжалявам не се сдържах)

Нормално е да ти тече повече. ДеВствената ти ципа се къса, а и да не забравяме факта, че това е ново за организма ти.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ами като не си била готова и дори не е било с някой,който обичаш - за какво си го направила по дяволите?Аз също съм на 14,сега хормоните бушуват и естествено нормално да мислиш за секс понякога,но на практика още си дете..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    wtf: "А и малко се нарязах, но нищо. "
    и за какво си тръгнала да се режеш... ок съжаляваш, ама станало е вече. Няма как да промениш фактите.
    А за кървенето изтрай 1-2 дни по-обилно, просто "се сменяй" по-често.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Trololololo струва ми се

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Наряза се?*моля....*
    Стегни се ,станалото-станало.Всеки прави глупости,но защо си избързала не знам (твоя работа).
    Възможно е и да е от секса,след първият път винаги настъпват промени(обилност,продължит елност).Понякога е възможно да подрани или закъснее.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си