- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос...
Има проблем от инфекция и за момичето,дори и да е с презерватив.
Ху хуу ай пий си биричката и по-полека с квалификациите и изказванията за неща, с които не си запознат и аз съм бил на 17/18 и знам как е
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
по принцип не,но ако си в първите дни не е добра идея.. и все пак ако сте решили или в банята, или на леглото слагате кърпа отдолу... ако е в банята после ще прилича като от филм на ужасите - само да си подготвена... и въпреки всичко не е добра идея и заради инфекциите,но както си решиш
Ако е по-нежно, не е проблем. Но май и двамата не обичаме много много точно в тези дни.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не е проблема само в инфекциите бе хора , може да се запушат и тръбите на яйчниците заради неща, които се съдържат в та мръсна кръв.... ах как ме е яд, че калпазанка я няма да обясни както трябва![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Боже Господи,мръсна кръв!![]()
![]()
Близо съм да се затъркалям по пода от смях.На онова момче,което лекаря му е казал,че е хванал инфекция от цикъл (ако правилно съм разбрала) е кретен,сериозно.Попрочетет е някоя и друга книга,ако искате ще ви заема,като станах на 13-14 нашите ми купиха такава,в която са описани и тези неща.Toва за тръбите е напълно невъзможно!В кръвта няма нищо мръсно,това е неоплодена яйцеклетка,която се изхвърля от организма,какво мръсно виждате в това?Наистина,женския организъм е леко по-податлив на инфекции и раздразнения в този период,но не така,както го изкарвате.При спазване на елементарна хигиена всичко ще е нормално.Ужас,какви хора има на тоя свят..Уважавам личните ви предпочитания,че не ви харесва,защото цапа,но това да се оправдавате с инфекции е тъпо.
Последно редактирано от dami666 : 08-14-2012 на 20:39
Believe in yourself.
dami666 казвам, че в кръвта се съдържат неща, които може да запушат тръбите на яйчните, казвам, че могат да се получат инфекции, а ти се хвана за израза ми мръсна кръв ? Ами да мръсна е
Законът е закон,
но той врата в полето е
Как точно е мръсна,обясни ми,моля те?Какво се съдържа мръсно в нея?
Believe in yourself.
btw. наистина се нарича мръсна кръв..
Това е мит пълен,прочетете някоя и друга статия,моля ви.Няма абсолютно нищо мръсно в тая кръв,това ви е яйцеклетка чисто и просто.Кое да и е мръсно,сериозно?
Believe in yourself.
dami666 аз да не съм доктор, че да знам "техническата част" ако имаш нещо конкретно да казваш казвай го, ако ти е толко любопитно какво съдържа поразрови си из нета
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аз знам какво съдържа,искам да ви чуя вас,които защитавате идеята,че има нещо мръсно в кръвта.![]()
![]()
Believe in yourself.
Нищо не защитавам, а казвам, не моиш ма накара да тръгна да се ровя из нета какво аджеба съдържа тая кръв, но е факт, че може да причини проблеми
Законът е закон,
но той врата в полето е
голямо нетърпение...не можете ли да изчакате 4-5 дни, няма да умрете![]()
Ми то си е за теб,като ти е по добре да си стоиш зле информирана-стой си.И аз няма да ровя да ти показвам.Единствения проблем няма нищо общо с кръвта и може да стане от това,че цервикалния канал е по-широко отворен,за излизането на кръвта,което значи,че бактерии могат да влязат по-лесно.Толкоз.Кръвта не е мръсна! :Д
Believe in yourself.
окей не е мръсна you happy now ?
И съм момче, щот гледам се обръщаш към мен в женски род
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аз не съм имала проблеми до сега, но за мен секс в първите дни от менструацията, когато е по-обилна и ме боли корема е табу. Иначе когато "отшумява" наистина и желанието ми за секс се увеличава много.
Но трябва да сте внимателни, а не да се е*ете като диви зверове! По нежно и не би трябвало да имате проблеми.
А това, че калпазанка ще обесни по-подробно...ми тя може да обесни какво БИ МОГЛО да стане. Проблемите и инфекциите не стават при всички, по-скоро са изключения, както и забременяване от предеякулационна течност и куп други неща, които калпазанка обеснява.
Вие сте бааахти гнусарите майна.
Още малко ще питате, дали е нормално да се ебе момиче докато сере...
Ами авторката питаше дали има проблем, аз казвам, че има, а къв е шанса да се случи нещо нито знам нито ме интересува.
Аз исках да дойде човек, който наистина е чел(в случая калпазанка)да обясни какви и колко големи са рисковете, тъй като съм , чел нейни постове, на тази тематика и смятам, че е много навътре с материала..
То ако става въпрос и при анален секс без капут има опасност от болести и инфекции ама аз вече сумати години си лупкам на голо и нищо ми няма, но знам, че има рискове.
Та мисълта ми беше , че е хубаво човек да знае дали и какви са рисковете, когато прави нещо, а от там нататък той да си решава кви ще ги върши
Законът е закон,
но той врата в полето е
Благодаря ти, това значи много за мен
Законът е закон,
но той врата в полето е
О боже... нищо няма да ти стане ;д само, че като е много силно е наистина ... :& а и момчето като е мокро се възбужда много лесно и свършва бързо ..
Ако е с презерватив няма проблеми.
И това което казаха за желанието на жените да правят секс е вярно .. Приятелката ми като е в цикъл се възбужда от най най малкото нещо ;д Все пак още не сме го правили докато е в цикъл и не мога да кажа как е![]()