.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Самсунг Галакси ТАБ - от мтел - искам го !!!!

Видях тоя таб, че го дават за 29 лева на месец - искам да знам дали това е така, действително, защото наистина не мога да повярвам че е толкова евтино ?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Да, но това е цената на лизинга за устройството. Към това добави и договор за мобилен интернет.

сериозно ли ? Тоест, за да го изплащам за тази сума на месец - трябва да подпиша и договор с тях ?

Град
    София
    Естествено. Ето условията:

2-годишен договор Цена на лизинг Цена в брой
    M-Tel SURF NONSTOP XL 29,90 лв. 699,90 лв.
    M-Tel SURF NONSTOP L 33,90 лв. 789,90 лв.
    M-Tel SURF NONSTOP M 36,90 лв. 839,90 лв.
    M-Tel SURF NONSTOP S 36,90 лв. 839,90 лв.
    M-Tel SURF & TALK XL 29,90 лв. 699,90 лв.
    M-Tel SURF & TALK L 33,90 лв. 789,90 лв.
    M-Tel SURF & TALK M 33,90 лв. 789,90 лв.
    M-Tel SURF & TALK S 33,90 лв. 789,90 лв.
    M-Tel SURF NO LIMIT L 33,90 лв. 789,90 лв.
    M-Tel SURF NO LIMIT M 33,90 лв. 789,90 лв.
    M-Tel SURF NO LIMIT S 36,90 лв. 839,90 лв.

Цената на лизинга е свързана с договор за 2 години за съответния абонамент. Например за желаната от теб цена ти трябва абонамент с договор за 2 години за M-Tel SURF NONSTOP XL с цена 39.90лв. на месец (е сега има промоция, че първите 6м таксата е 5.90лв.). Реално месечната ти сума за да имаш таблета ще е 29.90 + 39.90 = 69.80 след първите 6 месеца.
    Ментел изобщо не са луди. Пускат зарибяваща цена за устройството и после ти я смъкват няколко пъти под формата на абонамент.

Е, да, ясно е, че мтел не са луди...ама ето аз им се вързвам и продължавам да ис мисля, че офертичката е добра .Но все пак е оферта за човек, който не си дава парите наведнъж. То, иначе, така и така излиза май май и по-скъпо, а ?

Повече от фен Аватара на Kamikazeto
    Човек на колко си години че не знаеш какво е лизинг или дори кредит? хДДД

Пичове аз си купих самсунг галакси таб от мтел за 220 лева със някъв абонамент по 5 лева на месец за една година общо 340 лева офертата се получи защото майка ми застрахова тениката на м-тел и предложиха тази оферта на всички от офиса и :Р

Знам какво е и няма нужда да ме нападаш Просто искам да проуча всички неща преди да се хвърля напред с главата, нали за това сме се събрали, за да си помагаме

сокол, насърчи ме )))) Направо отивам в мтел утре да преговарям

Град
    София
    Ех то, ако ставаше така и аз отивам да взема 2.

Какво ги правите тия таблети... Искрено смятам, че това е едно от най-безполезните устройства, наистина...
    Иначе, че ще те изгърбят - ще те изгърбят. Мен ако питаш, особено ако у вас имаш WiFi рутер, си го купи някъде отделно от всякакви договори и такива помии - хиляда магазина за техника има...

Въобще не са безполезни, а са много удобни и необходими! Осигуряват ти мобилност и прочее...иначе, имам парите - и искам да си взема таблет на лизинг, защото не ми се дават наведнъж...това е

Пък и да добавя - мисля, че е логично да си правим сметката и да не хвърляме наведнъж сума пари...а относно функционалността на таблетите ...мисля, че всеки може да си направи заключенията сам, при условие, че толкова много хора ги ползват

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Не се ли оскъпява с лизинга?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

според мен самсунга си е супер як, ако съм на твое място няма да се колебая, направо си го взимам, щом те кефи, ако все пак искаш първо да го пробваш, можеш да отидеш в experienca да го тестваш. Драсни, като си го вземеш.

Мега фен
    За малки суми до 1000 лв. ако имаш парите въобще не се връзвай на лизинг, защото в последствие ще ти излезе златен този таблет.

dimitar_ak добре го е написал - включи към 29-те лева на месец и абонаментния план и ще видиш на каква цена отиваш. Ако държиш да го купиш те съветвам да го платиш в брой и да сключиш договор за 1 година, за да видиш как е. Така ще ти е възможно най-евтино.

Цитирай Първоначално написано от Raycheto Виж мнението
    Пък и да добавя - мисля, че е логично да си правим сметката и да не хвърляме наведнъж сума пари...а относно функционалността на таблетите ...мисля, че всеки може да си направи заключенията сам, при условие, че толкова много хора ги ползват
    Много хора ги ползват лизингите, но има и много балъци. Някой хора си платиха закупеното двойно, че дори и тройно точно поради причината "да не дават пари на куп". ОК, не ги давай на куп, ама ако купуваш кола за 5-10 000 лв. примерно, тогава лизингът за няколко години е неизбежен, но за малки суми няма смисъл - ако таблета в кеш ще ти излезе Х лева, то с лизинга за 2 години може и да отидеш на Х+50 лева.

Съгласно инфото от Ментел: http://www.mtel.bg/promotsii-samsung-galaxy-tab-10.1

516,58 лв. или 22,42 лв./ месец с абонаментен план M-Tel SURF NONSTOP XL - да, ама не. 22,42 x24 мес. = 538.08, което ти прави разлика от 21,50 лв. С който и да е тарифен план пак идва около 20 лв. горницата. Но това е към настоящия момент. В даден момент винаги могат да променят лихвата. Ако ти кажат, че има 0% оскъпяване недей да им вярваш - това е долна лъжа. Иначе ще излезе, че банките и кредитните институции работят на добра воля, което пък съвсем не е вярно.

Най-добре не се връзвай с никакви лизинги, вземи го в кеш ако имаш възможност, защото принципно всички мобилни оператори са изпечени мошеници и никога не мислят доброто на клиента.

Прав си Лъчо, но от друга страна е по-удобно...иначе е факт, че се случва да се надхвърлят с лизинга реалните цени...но мисля, че точно тази ментелска, както я наричаш оферта ме задоволява

Мега фен
    Ти си знаеш най-добре. Аз бих ти препоръчал някакъв малък лаптоп на приблизително същите пари, но ще ти върши много по-добра работа. Може за 200 лв. повече да вземеш и 15"-17" лаптоп за работа и скайп, който ще ти върши отново добра работа, но щом държиш на таблет - твое е решението.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Ти си знаеш най-добре. Аз бих ти препоръчал някакъв малък лаптоп на приблизително същите пари, но ще ти върши много по-добра работа. Може за 200 лв. повече да вземеш и 15"-17" лаптоп за работа и скайп, който ще ти върши отново добра работа, но щом държиш на таблет - твое е решението.
    Същото ! +

Цитирай Първоначално написано от Raycheto Виж мнението
    Въобще не са безполезни, а са много удобни и необходими! Осигуряват ти мобилност и прочее...иначе, имам парите - и искам да си взема таблет на лизинг, защото не ми се дават наведнъж...това е
    Щом имаш парите, дай ги накуп, и не си го взимай от Мтел. Ще дадеш повече пари, и ще се обвържеш с договор за години, сигурно две години най-малко...
    Иначе бих се радвал да поспорим за това колко са удобни и необходими xD Кажи ми някоя дейност, която не можеш да правиш на телефона си, и/или таблета е по-добър в това от лаптоп, например.

Лъчо, аз лаптоп си имам, ама искам и таблет - какво да се прави - искането е голяма работа. А и таблетът е доста по мобилен и удобен от лаптоп, сугласи се !

Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    Щом имаш парите, дай ги накуп, и не си го взимай от Мтел. Ще дадеш повече пари, и ще се обвържеш с договор за години, сигурно две години най-малко...
    Иначе бих се радвал да поспорим за това колко са удобни и необходими xD Кажи ми някоя дейност, която не можеш да правиш на телефона си, и/или таблета е по-добър в това от лаптоп, например.
    Същото - лаптопът е по-голям и върви в разни чанти и т.н.! Телефонът ми е пък е прекалено малък ..таблетът е някъде по средата. Абе, хора, вие като цяло ме разубеждавате да си взимам таблет, не просто, че е от мтел Нещо сте се организирали под надслов - НЕ на таблета

Супер фен Аватара на DennisCobain
    И за мен таблетите са безполезни. По-добре си вземи смартфон щом искаш "мобилност" или някакъв лаптоп направо.

Град
    София
    Опитай се със смартфон да пишеш бързо или да сърфираш пълноценно.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    В момента го правя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си