.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

Кариера като политик?

Някой от вас обмислял ли е тази възможност? Какъв е начинът да се реализираме успешно в политиката?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на explosion_
    Като начало трябва хубаво да се научиш да крадеш, за да си подготвен за истинската работа!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    С връзки, пари и празни приказки.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Голям фен Аватара на notlike
    Да, обмислял съм идеята. Имам достатъчно талант, за да бъда политик, но нямам една от най-важните характеристики, за да бъда успешен такъв - липсата на съвест. Не мога да тръгна срещу народа си, само защото искам да си купя ново "Бентли".. не съм такъв тип човек
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен
    лол. Трябва или комплексът за малоценност яко да те друса, или да си уникален алтруист, че да имаш мераци в тази насока.

Пък що се отнася до реализацията - по принцип бих казал, че трябва да си що-годе легално забогатял, образован и привидно културен човек, че да спечелиш доверието на обществото. Но тъй като живеем в Б-я, вероятно ти е нужна доза невежество и солидно количество самочувствие без покритие. Все пак е нужно народът да се припознае в теб.

И те така.

Голям фен
    Естествено.Най-вероятно рано или късно това ще бъде работата ми , поне официално.

Голям фен Аватара на notlike
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    лол. Трябва или комплексът за малоценност яко да те друса, или да си уникален алтруист, че да имаш мераци в тази насока.

Пък що се отнася до реализацията - по принцип бих казал, че трябва да си що-годе легално забогатял, образован и привидно културен човек, че да спечелиш доверието на обществото. Но тъй като живеем в Б-я, вероятно ти е нужна доза невежество и солидно количество самочувствие без покритие. Все пак е нужно народът да се припознае в теб.

И те така.
    Ти си яко изкуфял. Това, че в България почти всяка професия е извратена до n-та степен, не значи, че реално професия политик е такава. Вярно е, че навсякъде ги има далаверите, но за разлика от тука, в чужбина всичко се прави с акъл и нещо стига и до държавата. Тук всичко стига до вратата на парламента :] И там се разпределят парите на страната ни. Това е разликата.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    С връзки, пари и празни приказки.
    +
    "Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Ти си яко изкуфял. Това, че в България почти всяка професия е извратена до n-та степен, не значи, че реално професия политик е такава. Вярно е, че навсякъде ги има далаверите, но за разлика от тука, в чужбина всичко се прави с акъл и нещо стига и до държавата. Тук всичко стига до вратата на парламента :] И там се разпределят парите на страната ни. Това е разликата.
    Аха. Откъде знаеш ?

// на колко си ? Години, де, години ... ?

PS : Кои са пък тези 'почи всички' професии, извратени до n-та степен ? Я да видим поне 10 ще събереш ли ?

//верно си много талантлив. Празнодумието си е талант after all

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Има много начини, като най-простият е да се запишеш да членуваш в някоя партия, там да взимаш активно участие във всички нейни мероприятия, така че да бъдеш забелязан от точните хора, които вече са напред в йерархията и сметнат, че именно твоят ентусиазъм им е помогнал много, за да спечелят изборите и според заслугите ти за това те направят народен представител. Кандидатите обаче са много, така че това в никакъв случай не е лесно. Изключително предимство е най-вече да си богат.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Да, обмислял съм идеята. Имам достатъчно талант, за да бъда политик, но нямам една от най-важните характеристики, за да бъда успешен такъв - липсата на съвест. Не мога да тръгна срещу народа си, само защото искам да си купя ново "Бентли".. не съм такъв тип човек
    Бе поне едно качество имаш за политик - начина на изказване, не мога да го определя, но такива извисени и празни приказки само политиците умеят да дрънкат.

И в чужбина е същото, е какъвто народа такива политиците, там и 2те са малко по-напреднали, но мнозинството от политиците навсякъде са един дол дренки, примерно САЩ 2 пъти бяха управлявани от такъв като Буш младши...
    Тия държави просто са си богати и въобще икономически са добре, това се дължи на много фактори(историята ги проследява), но не е защото политиците им са голямата работа и мислят за народа, напротив, не политиците ами парите управляват, политиката е инструмент за бизнеса.
    Последно редактирано от Nam3less3 : 08-29-2012 на 15:41
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си