.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

hahao2 abe nie s nego pred... 08-31-2012, 08:33
deniity.we Да ви имам проблемите :D... 08-31-2012, 19:32
xXxPETYAxXx Да ти преведа ли израза... 08-31-2012, 20:31
Anichkaxxwee Поговори си с него Но пък... 08-31-2012, 22:34
Wednesday666 Това не е обич, по-скоро... 09-01-2012, 08:38
    Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    Никой тук не може да ти каже има ли шанс или не. 9 месеца не са малко време, преживели сте много заедно, не можем ние да знаем всичко това, а то наистина има значение. Ако сте запазили приятелски отношения и продължите да се виждате, защо да не се получи отново нещо?
    Приятелство след голяма любов е невъзможно. Може да си останат приятели ако чувствата им не са били сериозни.

Цитирай Първоначално написано от forside1 Виж мнението
    Приятелство след голяма любов е невъзможно. Може да си останат приятели ако чувствата им не са били сериозни.
    abe nie s nego pred priqtelswto razbirame zdr zdr ii twa e kolkoto da ne podminawash chowek koito si obichal ama karai i twa mi e neshto makar che iskam negoo...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от hahao2 Виж мнението
    abe nie s nego pred priqtelswto razbirame zdr zdr ii twa e kolkoto da ne podminawash chowek koito si obichal ama karai i twa mi e neshto makar che iskam negoo...
    Ето , имаш я надеждата,за която ти говорех.Ами премахни я!

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    Ето , имаш я надеждата,за която ти говорех.Ами премахни я!
    имам надеждата щото знам че ме Обича и аз също го Обичам даже е ся ми писа съобщение по тела как съм тва онова разпитва ме даже и за чувствата ми явно иска да бъде сигурен за нещо може като му кажа че го обичам може да размисли поне малко щото аз съм открит и директен човек мога да кажа много неща ако искам но първо сега да видя на къде ще тръгне този негов подход !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си