.
Отговор в тема
Страница 31 от 35 ПървиПърви ... 21272829303132333435 ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 857
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Би ли искал да живееш в някоя друга епоха? Ако да - коя?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    я, че хубав въпрос.

Мега фен Аватара на 102
    "Няма ли да ти е кофти да си на 50, когато децата ти са на 13? Това са предразсъдъци. Няма значение на каква възраст ще отгледаш дете." Дали няа.. когато детето ти иска да играеш футбол или баскетбол с него или пък да тичате не е леко на 50 да прайш тия работи. Добре поне че като гледам не си залитал много по алкохола и наркотиците та може и да имаш няква силичка.... А тва че статистически погледнато ше оставиш детето си без баща по-рано от други е много гадничко...... В твоя случай вече е колкото по-скоро толкова по-добре. Действай по въпроса, мамка му ! =)

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    102, "гадничко"? Гадничко е как абсолютно неспособни хора стават родители ей така, за да оставят някакво поколение. 'Щото видиш ли, обществото налага, че трябва да правиш деца. Че вече и възрастта определяте, "мамка му". Да имаш дете е избор, кога да го имаш - също. И ако за жените специално късната бременност крие някакъв риск, то за мъжете нещата стоят по доста по-различен начин.

Съжалявам, че се намесвам така странично, но такива малоумни изказвания винаги са ме дразнели.

Мега фен Аватара на 102
    Изрично съм цитирал мнението на човек, който изглежда интелигентен и способен да е добър родител и се опитвам да оборя мнението му по въпроса, а именно да не чака повече...той ше си ми отговори ако иска. Тва че ти искаш да споделиш някви си твои излияния мен не ме грее.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Toй е казал, че има причини да няма дете все още и възможно най-скоро ще си направи. Ти имам чувството, че е така за кеф се опитваш да му развалиш настроението и да му набиеш в главата колко е стар и как няма да може да се грижи за детето си (което е доста грешно, виждал съм 55-60 годишни бащи да са повече от перфектни бащи).

А детето ще иска да рита с баща си на 7, не на 13.. Тогава ще си има с кого да рита.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    prosto_chovek
    митко, по - скоро материалист или духовен човек си и защо? Като всяко теле залитам по лъскавото. Харесвам удобствата и обичам да си угаждам. Все пак има неща, които са ми по-скъпи от вещите. Любимата жена, близките ми, приятелите.
    Как виждаш перфектното си семейство? Надали има перфектно семейство без проблеми. Тайната според мен е в способността проблемите да се решават заедно и навреме, за да не стават конфликти. Да се уважава мнението на другите и да се споделя.
    Колко пари на месец биха ти стигнали, за да живееш сам и колко, ако имаш семейство с/без дете? О трудно е да се каже. Знам семейства,които живеят и с 2 и 200. И сам и със семейство знаеш какъв е месечния ти бюджет. Най напред правиш неотложните разходи. Каквото остане е за забавление или за спестяване. В случая на семейство остатъка може да се намали за сметка на другите разходи. И за да не съм голословен мога да кажа как бихме стартирали ако заживеем заедно с приятелката ми сега. Общ доход около 3000лв. Мисля, че е добро начало.
    Какви са ти приоритетите в близко и какви в далечно бъдеще? Мисля, че основният ми приоритет е създаването на семейство, дом, ако не е късно (никога не е) и професионално развитие.
    Колко деца искаш да имаш? Какви? Момче и момиче
    Какъв си искал да станеш като малък? Колко професии си сменил реално? Като малък мечтаех за полицай и машинист на влак. После не съм работил нищо извън IT сферата
    Защо си такъв, какъвто си? Може да ми е от тестото с което съм замесен

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    На мен ми хрумна само един въпрос, повечко друг път - замисли се за детските и тийнеиджърските си години. Замисли се за всичко, което ти е минало през главата и с което си се справил. Гордееш ли се с личността, която си в момента? Защо?
    Сигурно съм могъл да бъда много по-различен, но съм доволен от това което съм. Та това съм аз и втори Димитър няма.

Град
    София
    Епохата на самураите. Възхищавам се на кодекса им и чувството за чест и дълг.

Град
    София
    102 не може да ми развали настроението. Аз съм роден когато баща ми е бил на 35, приятелката ми когато нейния е бил на 38, а тя е и първо дете. Отгледани сме и двамата, а родителите ни са живи и здрави. Дай боже още дълго. Не казвам, че не ни е време. Време ни е, но има неща, които трябва да са налице преди да почнем да се потим в опитите за дете.

Мега фен Аватара на 102
    "Sorry, ама въпросите ше са ми малко нападателни, ако искаш отговаряй.." Тва беше първия ми пост, така че не знам що си си помислил, че искам да ти развалям настроението или нещо такова. Ако е така - сорка, не съм искал....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За какво не ти достига смелост?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    За какво не ти достига смелост?
    Например за да падна на коленце Мисля, че ще разбереш какво имам предвид.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Например за да падна на коленце
    Защото не си убеден в себе си или защото се страхуваш от отговора?

Град
    София
    Страхувам се от отговора. Ако чуя "не", може да създаде проблем в бъдещите отношения.

Град
    пространството на Дисе
    Защо искаш точно момче и момиче?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А говорил ли си с нея дали тя по принцип иска да сключва брак?
    Съжителството на семейни начала устройва ли те?

(ако не ти се отговаря на въпроси в тая посока, ще пиша други, просто ми стана интересно)

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Практикуваш ли анален секс, какво мислиш за него?
    Коя е любимата ти марка автомобили?
    Интересуваш ли се от мотори?
    Какви презервативи предпочиташ?
    Ще споделиш ли нещо за приятелката ти:
    Как се казва?
    Какво образование има?
    Какво работи?
    Как изглежда - ако искаш може да пуснеш снимка или я опиши
    Приятелката ти ли е жената, която си обичал най-много до сега?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Защо искаш точно момче и момиче?
    Защото по принцип искам да имам повече от едно дете. Така израстват заедно и са по-добри. А искам да са различен пол защото всяко носи различна радост на един баща и се обичат по различен начин.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    А искам да са различен пол защото всяко носи различна радост на един баща и се обичат по различен начин.
    Значи да разбирам, че ще делиш децата по отношение на обичта, която им даваш?
    Това справедливо ли е?
    Смяташ ли, че би бил справедлив родител и няма да вземаш страна при поразия/спор?

Град
    София
    Violenza
    А говорил ли си с нея дали тя по принцип иска да сключва брак? Да, но съм получавал доста объркващи коментари. По принцип иска, но твърди, че е много трудна на убеждаване. Трябва да усети сигурност в мъжа до себе си. Също така защо да сключва брак, като след това ще се разведе. Е аз последното не го приемам сериозно.
    Съжителството на семейни начала устройва ли те? Не. Брака показва повече отговорност, но има още нещо, което ме обърква. За да се сключи брак трябва да сме се тествали как сме като семейство и да сме живели заедно. Тя пък казва, че е неморално да живее с мъж с когото няма брак. Получава се порочен кръг.

Град
    София
    myHeartIsOnlyForYou
    Практикуваш ли анален секс, какво мислиш за него? Пробвал съм и определено не ми харесва. Този отвор не е за това.
    Коя е любимата ти марка автомобили? Странна птица съм. Бях луд фен на италианските марки и карам вече 3-ти FIAT, който ме разочарова за това колко бързо нова кола почна да показва дефекти. Следващата ще е Audi.
    Интересуваш ли се от мотори? Малко, но тук вече не се давам. Само италиански. Любими марки Ducati и особено MV Agusta
    Какви презервативи предпочиташ? Durex Ultra Thin
    Ще споделиш ли нещо за приятелката ти:
    Как се казва? Снежина
    Какво образование има? Висше. ТУ Илменау, Германия
    Какво работи? Кауфланд рекламен отдел
    Как изглежда - ако искаш може да пуснеш снимка или я опиши

Приятелката ти ли е жената, която си обичал най-много до сега? Да

Мега фен Аватара на 102
    Защо умря тази интересна тема ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз щях да те питам какво е ak-то?

Голям фен Аватара на chushkopek
    Аз щях да те питам какво е ak-то?
    Автомат Калашников?

Какво мислиш за потребителите тук като цяло?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си