.
Затворена тема
Страница 14 от 119 ПървиПърви ... 41011121314151617182464114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 2972
    Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Пържа тиквички
    Охо! Днес си направих на скара. И двамата ги обичаме солидно.. ще си отворим "тиквичка клуб"

Всъщност вече ще ти казвам тиквичка.

Спи ми се. Ще си лягам. Още малко и заминавам.. уей.

Banned Голям фен
    (бърз и тънък глас) м м дезнм некф мноу яко такос

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Охо! Днес си направих на скара. И двамата ги обичаме солидно.. ще си отворим "тиквичка клуб"

Всъщност вече ще ти казвам тиквичка.

Спи ми се. Ще си лягам. Още малко и заминавам.. уей.
    Аз у тигана, яйца, брашно, мазнина. Ох, препечени, хрупкави, с мляко и чесън :3
    Идилия!

Цепи ме глава. Тъпо ми е. Нуждая се от цигара, книги и излизане навънка. И трите ще се осъществят утре.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Уморена съм, пък не ми се спи.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Убито ми е някакво... за нищо нямам желание освен да ям хД
    Вече нямам силата да стоя далеч от теб... ♥

Мега фен Аватара на Blab
    ох, ужасно много ми се яде паста, не мога да разбера как може да е в пъти по-скъпа от плодовете, но 'айде, ще го преживея.
    пия прасковено чайче, арома лампата гори, обичам.
    умирам да го видя, да го напрегръщам, да почувствам как полепва по мен...

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Новичка съм, ама може ли да се включа?
    На мен пък ми се спи... много. Ама не мога. (doh) Ще си правя среднощно пижама парти с котката.

Зле ми е. Гадно ми е. Чувствам се предадена. По незнайна причина, заради големите ми приятели. Деня мина толкова зле, че ми се плаче. ;х И на всичкото и отгоре съм с температура. ;х Единственото хубаво е, че разбрах истината, която болеше, но все пак си е истина.(:

Супер фен Аватара на cyclops
    Тъжно ми е...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от autumn_eyes Виж мнението
    Новичка съм, ама може ли да се включа?
    На мен пък ми се спи... много. Ама не мога. (doh) Ще си правя среднощно пижама парти с котката.
    Тази тема е само за олд скуул юзъри,на нови не се дава да се пише,ама айде ще се направи изключение

Утре кво ще правя цял ден...чак сряда съм в телевизията и ся 2 дена..тъпеене...ама ще си намеря занимание,кво да се прави
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Номномнооооооом Прекрасен ми е. Нон-стоп искам да си е до мен и да го гушкам, мачкам, целувам, докосвам, усещам... Колкото повече време прекарвам с него, толкова повече се пристрастявам и искам още и още.

Искам да си кажа Браво! Направо надминах себе си и очакванията си. Дано да продължавам в същия дух.
    И, да, и на него Браво! Сега успя да ме обърка подобаващо! :X Какво ще ги правя двамата?
    А трети току-що си призна чувствата си към мен. Смешно ми е, защото не мислех, че е толкова сериозно, пък той казва, че било много... И все пак - никакъв шанс. Интелектуалното му ниво е доста под допустимия минимум. Не, не се правя на интересна и недостъпна, просто с такъв тип мъж не ми е интересно и не се виждам. Ама хич!
    И все пак ми е много весело. И тази вечер адреналина е около максимума си, пак няма да може да се спи.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

ФОРУМ, утре вечерта заминавам по Родопите и няма да ме има около 3 седмици!!! Ще ви мирне главата малко от мен! Ще ми липсвате и аз на вас. :*

Отивам без телефон, без интернет и без телевизор! Изчезвам с идеята да си почина от всичко! Няма да се занимавам и с жени (е, ако изпадне някоя няма да я върна)! Махам се само с колата, която ще оставя някъде на паркинг и няма да я ползвам.

Чакат ме градчета, селца, хижи, планини, студ, мраз..

Отделил съм точно 2000лв и мисля да се върна без една стотинка! Работих дълго и заслужавам почивка! Ще се лее родопско вино с литри и вкусни гозби! Ще се глезя максимално!!!

УСПЯХ ДА ЗАСЛУЖА ТАЗИ ОТПУСКА!!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Олеее, Ирти, приятно! Внимавай да не се изгубиш и да не те изяде някоя баба меца

Уморено ми е.

Благодарско, благодарско. По-скоро аз бих я изял. Дзверовете да му мислят, защото се задава по-голям дзвер и от тях!!

Днес правя последен курс и това е (слънце)

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=QOjrQolpxpc
    Последно редактирано от Irti : 09-03-2012 на 07:10

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Есенно в планината... *завижд*

Последната ми седмица при тези простаци ("простаци" казано с любов). Много ще ми липсват, успехи им желая, дано да им се получат нещата - заслужават го.
    И им благодаря за опцията, която ми предоставят. Малко хора биха го направили.

Той ми липсва ужасно много. Още ден... Толкова ще го гушкам утре.

Трябва да довършвам проклетия доклад, да изготвя документите и да ги пращам, че ей го петък се задава. Каква бумащина е всичко това не е истина. Само ни губят времето.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Такаааа, добре. Добре се справям. Щом като вече цяла седмица ставам в 8 да излизам, значиии е много добре.

Седмицата дойдеее </3 ..
    И голямото чистене също, майната му, ще го преживея.
    Много скоро ще му досаждам всееееки дееен </3 ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Irti, изобщо не ти завиждам, да знаеш!

Б@си полицейската държава сме! За пореден път се убеждавам! Да те е страх повече от патрулка и акт, отколкото от това да те връхлети идиот на пешеходна и да те просне на място!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Б@си полицейската държава сме! За пореден път се убеждавам! Да те е страх повече от патрулка и акт, отколкото от това да те връхлети идиот на пешеходна и да те просне на място!
    Напълно вярно! Или като карат със 160 и да ги е страх от глоба,дето ще му сложат,а не от това,че ще се прости в живота си..
    Иначе ми е добре,смисъл довечера ще излизам.. бива

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Чакам с нетърпение да го видя. Тук нещата ще се закучат, но точно в момента не ми пука.
    Имам нужда от най-добрия си приятел, онзи ако ще да си разплете гащите в знак на протест срещу факта, че въпросният човек ми е бивш.
    Когато той си слага наляво-надясно снимки с онази тъпа пача, постоянно за нея говори и "напиването с кочовете", т.е. излизането с нея му е по-важно от това да се види с мен, прав му път, крива му пътечка. Разбрах, че в крайна сметка ще съжалява и има да ми се извинява.
    Идиотско е, но нямам смелост да се разделя с него, затова просто ще си трая, ще си гледам кефа и ще чакам да престана да бъда влюбена идиотка.
    Ай наздраве .

Супер фен Аватара на cyclops
    Добрие ми е. Малко се поизморих от идиотщините, които върша, но след малко се омитам и отивам да потренирам. Кеф, кеф кеф )

Леко уморено, но пък не ми се спи ...

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ъммм..днес се кефя говорих си с едно много готино момиче по скайп :P Няма пък да ви кажа коя е.. :happy: Кефя се още че часовника ми работи добре и че още не е спрял.. и дано да не се прецака.. адски си ме кефи.. Кефяя се на муничетуу... ууххх... и той вече драска по форума ..кефф ) иначе съм учудващо добре... радвам се на брата захвана да реди един пъзел от мойте с 250 елемента хехехе.. ) Абе, в добро настроение съм си Няма кво да го крия..
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Странен ден, ама весел. Случи се чудо- направих си снимки за документи, на които да се харесвам.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Irti, изобщо не ти завиждам, да знаеш!

Мани, мани нямам търпение да замина. Сега се прибрах от поредния скапан ден и утре вечерта направо удрям тел. отземи и никой да не ме търси! Мазало ще е!!

Ходеше ми се на море.. не бях го виждал от ехе.. години, ама като се замисля зак'во ти е море пред тази природа, която толкоооова обичам, спокойствие, манджи и прочие. Не ми се разправя, ама май, май ще си намеря някоя женка за едно лакатуш парти, че секс не съм виждал от ехееее... а почна да ми се прави.

А, не бой се.. аз имам купче актове.. фишовете ги хвърлям направо.. ако тръгна да ги плащам половин година ще работя само за тях..

Не стига, че като вляза в бензиностанция вече изпитвам ужас.. а и тези с тия камери.. а никога не карам бързо да речеш.. поне да те е яд.. с 10 отгоре и айде акт за 50 лв.. утре още един.. и изправя ушите накрая.
    Последно редактирано от Irti : 09-03-2012 на 15:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си