.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 128
    Ninitoo - Окосмяване имам само на венериния хълм и то малко, под мишниците никак! Потенето е долу-горе добре, но към средата на лятото се бях побъркала от това! Гърдите ми са малки и неоформени, а самата аз съм 152 см и 44кг. с коремче Мразя си коремчето и искам да го няма, но не знам какво да направя!

Голям фен Аватара на black pearl
    Хм..странно. Е се пак не на всеки му се говори за това

ммм.... да

44 КГ къде го измисли това коремче ?!?!

Цитирай Първоначално написано от Ninitoo Виж мнението
    Значи , доколкото съм забелязала аз цикълът идва по-рано при по-едрите момичето , но при по-дребните по-слабите идва малко по-късно . Същото е и с растежа на гърдите . Аз съм си от по-едричките и на мен ми дойде в пети клас - била съм някъде към 11-12 годишна . А в края на четвърти клас започнах да нося сутиен , но само заради по-прозрачните ми блузи ала гърдите ми тогава едва започваха да растат . Вече към шести клас пораснаха повече , седми клас бяха изострени раздалечени и едва сега , когато ще съм девети клас започнаха да придобиват нормална заоблена форма и вече си имам нормална разстояние между тях . Докато пък при моя приятелка , която е много дребна и слаба и дойде към шести клас някъде , а гърдите й порастанаха към седми клас и то изведнъж , тя смята че са малки но са достатъчно големи за малкото и тяло де . Ала пак си зависи от организма . А това за акнето пак си е индивидуално . Аз имам проблемната кожа на майка ми и пъпки започнаха да ми излизат когато бях на около 9-10 години и като казвам пъпки нямам предвид пъпчица или ситнички пъпки тук таме ,а имам предвид ужасни гадни подкожни пъпки . А цикълът ми дойде много след това , така че акнето не показва нищо . Просто е част от промените които ще настъпят в пубертета , и доколкото знам цикълът идва последен . Ако все още не си се срещнала с ужасното окосмяване почти навсякъде , гадното потене и акнето - не чакай цикълът да настъпи скоро . Поне това знам аз - иначе си е нормално все още да не ти е дошло , даже трябва да се радваш - ако знаеш как само боли .
    Аз нямам нито една пъпка пък ми е дошло ама айде ...

Значи , доколкото съм забелязала аз цикълът идва по-рано при по-едрите момичето , но при по-дребните по-слабите идва малко по-късно . Същото е и с растежа на гърдите . Аз съм си от по-едричките и на мен ми дойде в пети клас - била съм някъде към 11-12 годишна . А в края на четвърти клас започнах да нося сутиен , но само заради по-прозрачните ми блузи ала гърдите ми тогава едва започваха да растат . Вече към шести клас пораснаха повече , седми клас бяха изострени раздалечени и едва сега , когато ще съм девети клас започнаха да придобиват нормална заоблена форма и вече си имам нормална разстояние между тях . Докато пък при моя приятелка , която е много дребна и слаба и дойде към шести клас някъде , а гърдите й порастанаха към седми клас и то изведнъж , тя смята че са малки но са достатъчно големи за малкото и тяло де . Ала пак си зависи от организма . А това за акнето пак си е индивидуално . Аз имам проблемната кожа на майка ми и пъпки започнаха да ми излизат когато бях на около 9-10 години и като казвам пъпки нямам предвид пъпчица или ситнички пъпки тук таме ,а имам предвид ужасни гадни подкожни пъпки . А цикълът ми дойде много след това , така че акнето не показва нищо . Просто е част от промените които ще настъпят в пубертета , и доколкото знам цикълът идва последен . Ако все още не си се срещнала с ужасното окосмяване почти навсякъде , гадното потене и акнето - не чакай цикълът да настъпи скоро . Поне това знам аз - иначе си е нормално все още да не ти е дошло , даже трябва да се радваш - ако знаеш как само боли .
    И аз имам проблемна кожа,наследство от баща ми :X Само,че моите пъпки не са подкожни,а такива едни червени и заоблени,без връх и сякаш крещят ''Погледни ме,погледни ме!'' .Добре,че поне се излекувах от тях с Acne Out.Който иска да го пробва може да ми пише на ЛС да му обясня някои неа.Иначе @paolina13 ,не знам защо майка ми не ми казва,да,и аз съм момиче,но какво да се прави...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

black pearl - е както казах си е индивидуално , някои имат някои нямат , някои пък по-късно им излизат пъпки и то много ситни и малко - но това си е въпрос на късмет - иначе БЛАЗЯ ТИ !

Bonbonchencetyy - и аз преди съм пробвала с акне аут , отначало много ми действаше но после спря . Ала с годините ми се изчисти лицето - сега вече съм на 15 и имам много малко пъпки , и спасение видях главно от силициловият спирт с антибиотик и от содата - содата не толкова маха пъпките колкото почиства кожата и я прави много гладка . Всеки който иска може да пробва ефекта е страхотен .
    Последно редактирано от Ninitoo : 09-07-2012 на 16:39

ем това коремче си е от мазнинки! Мнооого го мразя! Паласки! Това е моето коремче! Някой да каже как да го стопя!

Цитирай Първоначално написано от paolina13 Виж мнението
    ем това коремче си е от мазнинки! Мнооого го мразя! Паласки! Това е моето коремче! Някой да каже как да го стопя!
    коремни преси - ама поне по 100-200 на ден . Примерно направи първо пет серии с по 20 къси коремни преси . После още пет серии с по 20 коремни преси , но малко по-различни - значи лягаш на земята , краката да са хубаво опънати и ги вдигаш нагоре и така нагоре надолу без да докосваш земята надявам се да ме разбра . Така с късите преси работиш върху плочките , а и на мен са ми казвали че коремът се стяга от горе на долу , а с вторите преси работиш върху краката и долната част асъл коремчето . Ако искаш можеш да си правиш нормални преси . Аз лично предпочитам и правя тези преси защото от нормалните ме заболява гърба явно не ги правя както трябва . Абе казвам ти само така ще си стегнеш корема.

за вторите коремни преси те разбрах, но за тези късите - Не!

Цитирай Първоначално написано от paolina13 Виж мнението
    за вторите коремни преси те разбрах, но за тези късите - Не!
    ами как да ти ги обясня - като легнеш и надигаш само горната част така че да се свива точно под гърдите , или така като стоиш седнала се навеждаш надолу изгърбваш се - нещо такова но в легнало състояние

със сгънати в колената крака или не?

няма значение както ти е по-удобно

мхм.. ок благодаря! И с тези упражнения корема се стяга! Така ли?

ми да след известно време сама ще усетиш промяната

Дано! Много искам това коремче да го няма! Мен ми е отвратително и не мога да облека никаква прилепнала блуза!

black pearl - е както казах си е индивидуално , някои имат някои нямат , някои пък по-късно им излизат пъпки и то много ситни и малко - но това си е въпрос на късмет - иначе БЛАЗЯ ТИ !

Bonbonchencetyy - и аз преди съм пробвала с акне аут , отначало много ми действаше но после спря . Ала с годините ми се изчисти лицето - сега вече съм на 15 и имам много малко пъпки , и спасение видях главно от силициловият спирт с антибиотик и от содата - содата не толкова маха пъпките колкото почиства кожата и я прави много гладка . Всеки който иска може да пробва ефекта е страхотен .
    Хех аз още съм на 13 нищо не се знае , но и двамата ми родители са нямали проблемна кожа ..

Бтв и аз имам коремче ..абе пълничка съм си по принцип ама за височината на авторката си е добре, според мен просто се притеснява! Аз имам много слаби приятелки които са слаби ама врънкат ,че са дебели .. Иначе и аз сега ще се взимам в ръце защото ми писна. По принцип вместо на крака пълнея на корем а там се сваля много трудно !

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Щом като искаш коремчето ти да изчезне,скачай много на въже,прави коремни преси както ти каза Ninitoo, скачай и клякай много ,изкачвай стълби ...и така! А това за цикъла,дето идвал според майките,според мен не е много вярно. Въпрос на гени е. А ако имаш много пъпки по лицето и черни точки и мазна кожа...ей това е акне,много ме дразниии,сигурно от края на пети клас започна да ми се появява малко по малко.... Много е гадно това акне-малки червени пъпчици по челото и по носа! А тези черни точки...да не ти разправям! Но...това е пубертет. Временно е. Спокойно-ще ти дойде и ще ти се развият гърдите. Няма страшно.

Banned Мега фен
    ако след 16 не ти дойде - посети гинеколог,а гърдите ти може по-късно да започнат,може изведнъж да дръпнат и т.н. за развитието и сивото вещество - е по-голяма глупост не бях чувала... на мен ми дойде на 11 ,това означава ли че съм тъпа ?! честно казано не се имам изобщо за глупава

The Smile - благодаря ти! Както и на всички останали! Ще кажа още веднъж - Не съм казала че като ти е дошло на 11 и си тъпа! Просто съм чувала всичко това и искам да знам какво мислите вие по въпроса

Накъде си се разбързала? Радвай се на това, което имаш.

радвам се! Но за гърдите...

Е..всичко с времето си. И те ще се развият,няма къде да избягат и те и цикъла! Споко. Аз съм от слабичките и нямам менструация. То на мене на скоро почнаха да се развиват гърдите ми. Чакай още,ще имаш и ти гърди! А имаш ли голям апетит? Апетитът е знак от пубертета. Аз започнах да имам апетит.

Ами имам си апетит, но се старай да не ям много!

Ами..хапвай си повечко. Спортуваш ли нещо сега? А колко килограма си?
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-16-2012 на 10:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си