- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За цикълът и гърдите
Ninitoo - Окосмяване имам само на венериния хълм и то малко, под мишниците никак! Потенето е долу-горе добре, но към средата на лятото се бях побъркала от това! Гърдите ми са малки и неоформени, а самата аз съм 152 см и 44кг. с коремче![]()
![]()
Мразя си коремчето и искам да го няма, но не знам какво да направя!
ммм.... да
И аз имам проблемна кожа,наследство от баща ми :X Само,че моите пъпки не са подкожни,а такива едни червени и заоблени,без връх и сякаш крещят ''Погледни ме,погледни ме!'' .Добре,че поне се излекувах от тях с Acne Out.Който иска да го пробва може да ми пише на ЛС да му обясня някои неа.Иначе @paolina13 ,не знам защо майка ми не ми казва,да,и аз съм момиче,но какво да се прави...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
black pearl - е както казах си е индивидуално , някои имат някои нямат , някои пък по-късно им излизат пъпки и то много ситни и малко - но това си е въпрос на късмет - иначе БЛАЗЯ ТИ !
Bonbonchencetyy - и аз преди съм пробвала с акне аут , отначало много ми действаше но после спря . Ала с годините ми се изчисти лицето - сега вече съм на 15 и имам много малко пъпки , и спасение видях главно от силициловият спирт с антибиотик и от содата - содата не толкова маха пъпките колкото почиства кожата и я прави много гладка . Всеки който иска може да пробва ефекта е страхотен .
Последно редактирано от Ninitoo : 09-07-2012 на 16:39
ем това коремче си е от мазнинки! Мнооого го мразя! Паласки! Това е моето коремче! Някой да каже как да го стопя!
коремни преси - ама поне по 100-200 на ден . Примерно направи първо пет серии с по 20 къси коремни преси . После още пет серии с по 20 коремни преси , но малко по-различни - значи лягаш на земята , краката да са хубаво опънати и ги вдигаш нагоре и така нагоре надолу без да докосваш земята надявам се да ме разбра . Така с късите преси работиш върху плочките , а и на мен са ми казвали че коремът се стяга от горе на долу , а с вторите преси работиш върху краката и долната част асъл коремчето . Ако искаш можеш да си правиш нормални преси . Аз лично предпочитам и правя тези преси защото от нормалните ме заболява гърба явно не ги правя както трябва . Абе казвам ти само така ще си стегнеш корема.
за вторите коремни преси те разбрах, но за тези късите - Не!
със сгънати в колената крака или не?
мхм.. ок благодаря! И с тези упражнения корема се стяга! Така ли?
Дано! Много искам това коремче да го няма! Мен ми е отвратително и не мога да облека никаква прилепнала блуза!![]()
![]()
![]()
Хех аз още съм на 13 нищо не се знае , но и двамата ми родители са нямали проблемна кожа ..
Бтв и аз имам коремче ..абе пълничка съм си по принцип ама за височината на авторката си е добре, според мен просто се притеснява! Аз имам много слаби приятелки които са слаби ама врънкат ,че са дебели .. Иначе и аз сега ще се взимам в ръце защото ми писна. По принцип вместо на крака пълнея на корем а там се сваля много трудно !![]()
Щом като искаш коремчето ти да изчезне,скачай много на въже,прави коремни преси както ти каза Ninitoo, скачай и клякай много ,изкачвай стълби ...и така! А това за цикъла,дето идвал според майките,според мен не е много вярно. Въпрос на гени е. А ако имаш много пъпки по лицето и черни точки и мазна кожа...ей това е акне,много ме дразниии,сигурно от края на пети клас започна да ми се появява малко по малко.... Много е гадно това акне-малки червени пъпчици по челото и по носа! А тези черни точки...да не ти разправям! Но...това е пубертет. Временно е. Спокойно-ще ти дойде и ще ти се развият гърдите. Няма страшно.![]()
ако след 16 не ти дойде - посети гинеколог,а гърдите ти може по-късно да започнат,може изведнъж да дръпнат и т.н. за развитието и сивото вещество - е по-голяма глупост не бях чувала... на мен ми дойде на 11 ,това означава ли че съм тъпа ?! честно казано не се имам изобщо за глупава
The Smile - благодаря ти! Както и на всички останали! Ще кажа още веднъж - Не съм казала че като ти е дошло на 11 и си тъпа! Просто съм чувала всичко това и искам да знам какво мислите вие по въпроса
Накъде си се разбързала? Радвай се на това, което имаш.
радвам се!![]()
![]()
Но за гърдите...
![]()
![]()
![]()
Е..всичко с времето си. И те ще се развият,няма къде да избягат и те и цикъла!Споко. Аз съм от слабичките и нямам менструация. То на мене на скоро почнаха да се развиват гърдите ми. Чакай още,ще имаш и ти гърди!
А имаш ли голям апетит? Апетитът е знак от пубертета.
Аз започнах да имам апетит.
Ами имам си апетит, но се старай да не ям много!
Ами..хапвай си повечко. Спортуваш ли нещо сега? А колко килограма си?
![]()
Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-16-2012 на 10:01