- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Облекло за първия учебен ден : )
Тъмни дънки, сива блузка с къс ръкав и пантофки. Вие тука се гласите като.. :\
<3 d(ˆˆ)b
Само дето аз не излизам с дрехите, а с момичето, което ги носи, така че те слабо ме вълнуват.
Одобрявам когато се обличате с рокли, високи токчета и т.н., но ако е за себе си или заради човека на който държите, а не заради някво събитие на което има сумати хора и никой няма да те забележи ... освен ако не си гола.
Особено пък тва се отнася за университетите, поне за моят на откриването има сумати народ, стоят по 15 минути за безплатни химикалки и изчезват по кафета и кръчми.
ПП: Кога ще излизаме ?
Последно редактирано от aks13v : 09-04-2012 на 21:46
Хаха, аз не го мисля особено. Ще бъда облечена така,както съм по принцип.
Е не мога да отида на някаквото събитие с анцуг ! А и ако на някаквото събитие има някой секси тип, да хванем твоята логика, аз ако съм с анцуг ? Ебахти първото впечатление. Аз няма да стоя 15 минути , а ще ходя да си видя хората, които обичам и които ми липсват ;п И по принцип обичам да подбирам дрехите си дори за ежедневието, не да навличам първото възможно.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За някой секси пич от Перник ще си богиня с тоя анцунг.
ПП: Не знам, просто от моите колежки не съм забелязал да се труфят по какъвто и да е начин за тва събитие. Миналата година ми беше първа и всички си бяха грозни. Сега не очаквам да са се разхубавили.
ПП2: Мен никой не ме пита как ще съм опакован ... баси.
Ох ... ние сме 30 и нещо момичета и бяха 5 момчета, сега ще са или 2 или 3 ..... ;д
бай дъ уей aks13v , виж си личните съобщения : )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Като прочетох всичко това разбра само едно- за нищо на света няма да отида в твоя университет.. ако мога така да го нарека..
ок разбрахме, че за вас там първият учебен ден е модно ревю, а не каквото всъщност е-ПЪРВИЯТ УЧЕБЕН ДЕН.. но не е нужно да го натякваш в 10 различни мнения, един път в темата стига..
Аз пък ще съм с черен панталон,риза, униформата на училището.. колкото и неглиже да звучи за теб ..
С бяла риза и черна пола. Униформичка~
Но поне изглежда добре и не се занимавам с глупости да мисля какво да облека.
Затова съм и за униформата, няма лигли, които да си показват парцалите.
Последно редактирано от Hayashi : 09-06-2012 на 12:11
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
pepa97 Не ме разбирай погрешно ..защо да говоря за тебе.. имах предвид авторката на темата.. към нея беше отправен коментара ми
то като цяло няма нищо лошо да си с дънки, тениски и т.н... аз всеки ден си ходя така...ама ние имаме униформи и за това с нея ще съм..
човек може пак да се облича със стил и без да ходи на училище с бални рокли..
както ти казваш- някоя яка блузка.. хубави дънки и готово..![]()
Последно редактирано от evilgirl95 : 09-06-2012 на 21:35
Извинявай ,разбрах,че говориш за мен,просто си казах мнението относно въпроса.Ии реших дори и да нямам униформа,за да уважа учителката да съм с ризка и поличка..Ризата отзад и вталена и се връзва ,а полата е права над коляното-не е много къса.Така мисля,че ще е най-добре отколкото да мисля с коя блуза,кои дънки..![]()
![]()
![]()
Някой от този форум или от другия беше казал,че ще се облича с рокля и маратонки-АМАЧЕ КОМБИНАЦИЯ,НЯМАТЕ ЛИ СТИЛ БЕ ХОРА ,И НАЙ ВЕЧЕ ВКУС?!?!?!Рокля се носи с пантофки или сандалети,но не и с маратонки.А вече дънките се носят с маратонки или кецове.Дънки със сандалети не върви![]()
Хмм..не съм мислила,но най-вероятно ще съм облечена с блуза с паднало рамо,дънки по краката и кецове![]()
И хайде сега да си съсипем живота заради това че не можело да ходим по анцуг ? Просто в реалния живот те гледат как си облечен и те съдят по това, искаме или не. Можеш да си с униформа и да си стилна, а риза и черен панталон никога не е било неглиже. В училището ми сложиха по едно време униформи - ежедневната беше бяла риза и вратовръзка, но никой не е казвал с какво надолу. И те ми идваха с тея бели ризи и с анцуг и маратонки ..... пълен кошмар.
П.С. Аз съм силно против униформите, защото не може един модел дреха да стои еднакво добре на всички. Да има там някакво униформено шалче или нещо такова , но не всичко да ти избират. Пък в едно частно училище тук униформата им е костюм - техен си костюм, но костюм. Така са добре облечени и със собствения си вкус.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-08-2012 на 15:18
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Една жена, която се гласи предимно за другите хора, а не за себе си, е жалка гледка.
Още по- жалко е, че разчиташ на дрешките си, "за да те харесат преподавателите и доста да ти поогнат".
Иначе ,по темата, аз вероятно няма да отида, но ако ми скимне, ще съм на конска опашка,с някакъв черен скини панталон, някаква блузка и късо сако в пепел от рози или в бордо, ще реша.
Аз се глася за себе си, харесва ми да изпипвам всичко по тоалета си, да избирам подходящи обувки , чанта и бижута. Идеята ми беше, че не е повърхностно, а добрият външен вид ти помага в живота. Не ходя като чалга певица и няма да ходя така.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз анцузи нямам и не нося.. обличам се нормално..
Идеята на униформите не е да ти стоят перфектно като на модел... а да представиш училището.. и нали се сещаш, че има деца, които нямат много пари за дрехи.. може аз да не съм от тези деца, но не съм и егоистка да си мисля, че като мама и тате могат да ми купят един гардероб дрехи, всички родители го могат.. ей за това са униформите, за да може всеки да изглежда като другия.. и няма нищо по-хубаво от една бяла ризка и едно панталонче..
Да добрия външен вид помага, но понякога се получава така, че на едно псе и Прада да му сложиш, то пак си остава псе..
И аз знаеш ли твърдо против какво съм.. против шибаните частни университети ..дето взимат хляба държавните училища, в които студентите не си купуват диплома...
Анцузите са нормално облекло когато спортувашНе съм казала, че трябва да ти стоят "като на модел" , а че различните модели дрехи стоят различно на различните хора. Може да има няколко вида униформи и ти да си избираш един от тях. Може да се измисли, стига да има желание. Една и съща ризка няма да стои добре на едно кльощаво момиче, едно пълно, едно дребно и едно високо. Това подтиква развиването на комплекси "защо не съм като другите".
Казах частно УЧИЛИЩЕ, не университет, в университетите никога няма униформи и частното училище е нещо съвсем различно.
ИЗОБЩО ЧЕТЕШ ЛИ КАКВО ПИША??
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Това със различните видове униформи не е лоша идея.. .. ама няма да стане..
За мен не това, че две еднакви ризи стоят различно на две момичета подтиква комплекси.. а това, че сред учениците няма равенство.. това много повече потиска някои хора според мене..
Имахме в стария ми клас едно момиченце дето беше много бедно .. (пък за ромчетата дето ги имахме да не говорим).. мислиш ли, че тя не вижда лъскави и добре облечени момиченца по коридора и не си мисли "Искам и аз"..
съгласна съм, дрехите стоят различно на всеки.. но е по-добре еднакви дрехи да стоят различно..
Равенството е по-добро решение.. Ама много се отплеснахме по темата.. И не съм тъпа.. мога да чета.. знам, че в университетите няма унифрми.. ама аз съм в гимназия още!
Никъде няма равенствоИзкуствено да им създаваме такава среда не е много хитър ход.
Винаги съм казвала, че трябва да има някакъв дрес-код в училището и да не може да се появиш в някакъв неприличен или смешен вид - анцузи , изключително къси полички , къси гащи за момчетата и т.н. В моето училище момчетата не можеха да ходят с къси гащи, дори 7/8ми, но за момичетата нямаше никакви ограничения, освен накрая да носят униформата и съм виждала прекрасната гледка : бяла ризка, под нея потник като диско-топка и пола, която беше по-къса от ризата.
Пък за равенството , дори да са с униформи, пак могат да си купят по-хубави обувки, чанти, бижута и така да изпъкнатТрябва да се възпитават във вкус, а не да им се налага нещо изкуствено и масово.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more