- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- пускам една
безсмислена тема щото ''кофата'' почна да ми прилича на ''козметика и диети''.. а и щото ми е скучно... и щото скоро не съм пускала тема
пфффффффффффффффффффффффф фффффффффффф стана ми тъпо за тия дечица ( темата,която заключиха преди малко)
уникално прости
имаше едно дето момичето пипаше патето на момчетопосле като се сещат за тва какво ли ще си мислят..
тоя аск треа да го разкарат...
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
да аз не можах да изкажа мнения,бързо я заключиха,но при това положение не знам какво да кажа просто!
марти ти вече не пишеш ли в темата на зомбито, май скоро не съм те засичал там ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
аз не разбрах сега http://ask.fm/stanimr това ли е човека, който им пише и тоя реален ли е. Иначе бахти ужаса с тея деца![]()
Накъде отиват тия деца ...
я ми дайте линка на профила на човека, който ги е питал тоя въпрос.
На мен ми треперят ръцете щото някакъв педофил дето във профила си във фейсбук има основно малки момиченца й пише и то се кефи O_O . Не знам направо какво да кажа... : | Силно се надявам родителите им да го видят това. Гнус ме е от аск.фм вече, нямала съм и няма да си направя. Ужас, ужас, ужас...
<3 d(ˆˆ)b
е как така въпросите са анонимни, що за глупост е това?
аск...
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
тя има 120 въпроса и сигурно 20-30 клипа в които (вероятно, не мога да ги гледам) показва нещо
абе по принцип ченгетата могат да го нямерят за 5 мин кой е тоя ама реално никой няма да си мръдне пръста
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
бе някой го беше задал, като въпрос на тая малката, ама нз може и да фейк