- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- просто въпрос
Здравейте! Искам да попитам как бихте реагирали на следната ситуация :
Имам си приятел и от много време сме си заедно...всичко е ок до момента в който не започнем да се караме за едно единствено нещо. Работата е там, че преди него не съм имала сериозни връзки, а малко на брой момчета, с които съм спала за по 1 вечер. Знам ужасно е курвенско е и наистина съжалявам за тези мои действия, но той непрекъснато ми го изтъква през определен период от време и започваме да се караме ожесточено. Колкото и да му обяснявам в какъв период съм била не иска дори да чуе и дори се изнервя още повече. Много пъти накрая се съгласявам с него казвам му курва съм била така е и че съжалявам, но след 1 месец отново същите скандали и обяснения. Не искам да го зарязвам той ми е така да се каже сродната душа, но просто вече не знам как да постъпя в такива моменти. Ако някой е имал подобно изживяване моля да сподели, защото вече 2 години така и просто нямам нерви за тези глупости от миналото...
2 ГОДИНИ ? Ти шегуваш ли се, то'я човек няма ник'ъв респект към тебе ?!?! Т'ва какво си правила влиза ли му в работата ? Нали не си го правила, докато сте били заедно, какъв му е проблема ? Бахти ревнивеца, аз ако бях щях му тегля шута и толкова, какви са тея скандали за нещо, което не му влиза в работата..
Не виж сега аз разбирам защо го прави..той наистина много ме обича и колкото и наивно да звуча просто му е кофти, че съм позволявала така да се отнасят с мен, но тъпото е, че като го питам защо го прави той ми казва, че било за да ми напомня и да не забравям грешките си. В този смисъл той показва някакво уважение, но не смятам, че го прави по правилния начин, а и исках да разбера как биха реагирали и други хора на това, защото аз явно не се справям добре ;/
освен следващият път като го усетя, че ще става някакъв скандал да стана и да тръгна нанякъде докато му мине за друго не се сещам, така че който има съвети ще са ми от полза просто вече съм в задънена улица..
Ама и ти си много зле. "Да, курва съм била" ЛОЛ.
Не, не си курва, а модерна дама.
Цаката е, че мъжете трябва да ги ЛЪЖЕШ, че с (почти) никого освен тях не си спала, а всъщност да правиш каквото ти харесва в границите на допустимото. И ние сме хора. А съм почти сигурна, че да си "курва" е мега приятното изживяване.
Мъже, свиквайте и си свийте малко болните, комплексирани ега.
И да, ситуацията ти не е много нормална. Миналото си е миналото. Бъдещето е бъдеще. Важно е да си му вярна и да го обичаш, и да не говорите много кой кого какво в миналото. Да, тези разговори са неприятни и подклаждат ревност. Ама и неговото е маааалко прекалено сякаш. Сми, да се дразни е напълно нормално, но трябва да се опита да преодолее тази ревност и тази липса на доверие. Кво значи да не си забравяш грешките? Или ти не се стараеш да му докажеш, че той за теб е специален и го обичаш, или той е леко параноясал и с ниска самооценка.
Човешко е някой да се дразни на миналото на друг. Сигурно и аз бих подивяла от комплекси.. Ама съм на мнение, че трябва някак си да се опитваш да се бориш със себе си и да изтръгнеш тези негативни чувства, а не да обвиняваш човека до теб. То по тая логика винаги трябва да търсиш по-лесния, по-удобния, по-сигурния партньор. Тоя без опит, без свалки и т.н. Доста хора предпочитат "лесното", но за мен не е много достойно и не те кара да израснеш.
Както и да е..
Последно редактирано от jghgh : 09-10-2012 на 11:29
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
В случая не показва уважение, а неосъзнава, че по някакъв начин те кара да се чувстваш гадно.. Той това ли иска ? Да се чувстваш зле ? Това 2 години не е нормално, разбирам 3-4 пъти да ти спомене, да си поговорите като големи хора, ама т'ва неговото детинска работа.. Това, че му е кофти, не трябва да значи, че и ти трябва да се чувстваш така, като ти го напомня постоянно.. Хич не се справяш добре, щом допускаш това да продължава.. Седнете като големи хора и отвори темата първа, кажи му, че не ти е приятно да ти говори постоянно за това, че си осъзнала, какво си направила, не казвай "Съжалявам", а просто го набий малко в земята, като му кажеш, че не му е работа да говори какво е "било", щом не е бил замесен в тази ситуация и си имаш глава на рамената да мислиш и няма смисъл от "напомняния", щом си осъзнала всичко това ! Няма да се унижаваш пред него като му казваш "курва съм била", защото това още повече го изнервя ! Вземи отстоявай малко на мнението си и го накарай да замлъкне..
Anonyss е абсолютно прав.Няма право да ти държи сметка за неща,които си направила,докато не си била с него.И какъв е смисъла да ти напомня за грешките ти?Според мен вече си ги осъзнала и няма смисъл да ти ги натяква..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Аз не искам да говоря за миналото, но сме говорили много пъти, не искам да лъжа човека, с когото искам да съм цял живот нали се сещаш ще ми е доста гузно, но явно и като съм казала истината съм сгрешила офф абе не знам вече кой е прав и кой е крив проблема е там, че това изниква ей така в главата му и се почва, т.е. не е породено от някакви мои думи за това не знам как се стига до там, а и не знам как да го предотвратя бе въобще нищо не знам.
Смятах тази вечер да поговорим за това и исках да разбера и другите гледни точки благодаря ви все пак и ако има още давайте насам
Блъскай си главата още.. Прочети ми мнението още 3-4-5 пъти, докато го преусмислиш ! Това, че не искаш да говориш за миналото е най-голямата ти грешка, защото той ще ти го напомня "цял живот" и накрая някой друг скандал ще стане и до там ще са нещата !
Anonyss , благодаря ти за съвета и да ти кажа направо ми върна самочувствието до някаква степен .. ще те послушам да видим какво ще стане довечера ...
Чакай, чакай.
Да, заедно сте си, но нещата, които си правила в миналото - не му дават правото да те съди. И да ти го казва винаги. Никакво уважение, за чувства да не говорим. Миналото си е минало, вече не си такава, пък и две години не са малко. Или сядаш да говориш с него сериозно или просто се разделяте. Няма смисъл да сте във връзка, в която се карате заради миналото, в което не си го познавала и така нататък.
Вижте сега всичко е супер с него перфектно да не кажа ако месеца е 30 дни, то 29 дни сме си нон-стоп заедно и ни е супер, но е в този 30-тия ден сякаш цикъла му идва на него и просто откача. Иначе не оставайте с впечатлението, че 2 години всеки ден е така .. не е, разбира се, аз не бих го изтраяла ни най малко и за това всеки път прошки и извинения..да не казвам колко пъти и от моя страна..
Извинете, че пиша такива романи, но наистина нямам с кой да споделя това мое притеснение
мислА, че и момчето някак има право да се нерви. но със сериозен разговор, че няма да постъпиш с него и трябва да ти има доверие нещата може и да се оправят. сми, застави го някак да ти вярва. кажи че няма да търпиш натякваници и че е просто обидно за тези години да ти няма доверие и да не вярва, че е специален и важен за теб. и бла бла. поръси малко захар върху приказките, за да се преглъщат по-лесно![]()
Ех тея мъже бе, как може да са толкова гадни и зли?
Според мен ти си си виновна, ако не му беше разправяла за миналото си, сега нямаше да имате подобен проблем. И да, ако продължава с комплексарските изяви, може би е време да му напомниш колко бързо може да остане без приятелка.
М., не се връзвай излишно, тоя е някъв комплексиран простак, а приятелката му е просто най-удобната мишена.
Welcome to the Jungle...
Не не смятам, че си избива комплекси или нещо такова, а аз не съм мишена повярвайте ми дори и да си е мислел така за мен вече би трябвало да е осъзнал, че не съм човек, който може да изтърпи това цял живот. Разправяла съм за миналото си много бегло, както и той ми е разправял за своето. Не може да градиш живота си с човек, който не знае нищичко за теб и миналото ти, а и ако ме пита и откажа да му отговоря ще стане още по-лошо, защото сякаш крия от него някакви велики тайни. Винаги съм искала да съм честна и пряма спрямо него, защото такова отношение очаквам и насреща..така че ето защо съм му се разкрила изцяло, за да няма тайни и интриги. Ще пиша пак да кажа какво е станало![]()
В случая той вместо да се радва, че си била честна с него, без да криеш минали неща, от които се срамуваш, той ти го изкарва през носа. Няма никакво право да ти държи сметка и да ти натяква за неща, които са се случили преди вашата връзка. Ти вместо да се съгласяваш с него, следващия път му скръцни със зъби и му покажи, че не може да те обижда по този начин и да се изразява така. Поведението му е неадекватно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Има право да му е леко кофти,обаче няма право да ти го натяква,още по-малко да те обижда,имайки предвид,че не сте се познавали тогава и това грам не го засяга.Не го знам какво си е набил в главата,обаче наистина му покажи,че ако не се спре,ще си мърмори сам.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
На мен ми прави впечатление, че си яко наивна и той умело се възползва от това. Като гледам какви комплекси ти набива...
Welcome to the Jungle...
Един съвет от батко ти ! На следващия си приятел не казвай с колко си спала преди това или благородно излъжи. Вече спрях да питам с колко момчета преди това са били приятелките ми , щото като чуеш голяма цифра се шашкаш и си правиш прибързани заключения. Мъжете сме такива - колкото по-малко знаем , толкова по-добре ще спим![]()
Прави го наистина защото първо го е страх да не се върнеш към старите си навици (вълкът козината си мени,ама нрава за две години.....) и второ защото мъжете не обичат да мислят, че жената е имала по-голям сексуален опит от тях. Сега си мисли дали някой от бившите ти не е бил по-добър от него и т.н. Имам такъв приятел и знам,че е така. Решението..сериозни разговори и да си му вярна.Кажи му,че те наранява ужасно много с тези думи и той с времето ще спре. Ако те обича наистина никога не би си простил да те наранява умишлено
Така, моето мнение, е че бувшки курви няма. Нагледал съм се на достатъчно неща, патил съм си и т.н. така, че не ми се спори с никой това е мое мнение, в което съм се убеждавал и затвърждавал много пъти.
По темата: Това никога, никога няма да приключи, повярвай ми ще е става по-зле , но няма да приключи, най-добре го остави и си търси късмета с някой друг, НО както казаха по-горе най-добре пропусни "миналото си" за пред следващите ти приатели
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...