- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Къде е Маги?
Пуснах си 5 мин от филма по време на рекламите на от местопрестъплението...многo зле,нито актьорите как играят ми харесва,пък тоя който снима е много зле...стана ми лошо от това клатене на камерата...
>>DjBelev<<
поредната българска боза
българските нови сериали и за бърсане на гъз не стават
Офф, не
До сега, квото съм изгледала..
Абе, не ми харесва![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ПОД ПРИКРИТИЕ!!! Започнах да го гледам на шега, след като Станислав Яневски (Гелето) ми каза, че ще участва. Започнах заради него да го гледам, а сега нямам търпение за 3 сезон.
Гледам Къде е Маги?, ама нещо хич не ме грабва и не ми харесва. Актьорите не ме кефят, освен братовчеда на Маги с голата глава... но не е достатъчен, за да продължа да го гледам![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Нямаше Никита! уффф тая Маги да си е*е майката. Не им ли писна от бози уе?
Не мрънкам. Имам избор какво да гледам![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Т'ва тиктакане дето го пускат е ужасно ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Надявам се 3-я да е и последен епизод на Под прикритие, че усещам как ще се улеят и ще го развалят, ако продължат.
Може да му дам шанс на тоя филм с още няколко серии, но не ме грабна с първата, а си е важно началото...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Изпуснах първия половин час, но разбрах за какво става дума. Не беше лош като за първи епизод.
Гледах го! Не бях особено очарована. Поредната отвлечена българска богаташка кифлa.![]()
сигурно пак поредната тъпотия която ще удължат в 41321 сезона
Маги е в Левски Г.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Тя и Той ме кефи!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Седем часа разлика и Под прикритие са най-добрите БГ сериали създавани някога! Как може някой въобще да сравнява тази безумно скучна боза, наречена Забранена любов, със Седем часа разлика? Стъклен дом ми хареса, но в интерес на истината беше и той голяма бозица. Приликите между Под Прикритие и Седем часа разлика са доста. Като персонаж Милото много по-добре пресъздава българската мутра и според мен си играе ролята по-добре от Джаро. Ето един трейлър за предстоящия 3-ти сезон на Седем часа разлика, предполагам, че има доста хора които не са го гледали:
http://vbox7.com/play:e0ed10de69
Заебете ги тия Магита, Столичани в повече и т.н. Истината е в Под прикритие и Седем часа разлика!
Последно редактирано от Afternoon : 09-11-2012 на 00:11
Ауу, изпуснала съм го. Отде мога да си го дръпна?
Ще го гледам зарад Вики, да знаете!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!