.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

е момче съм ама ме е страх Не, че боли де, ама направо припадам, също и ми става лошо още, като вляза в болница

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    е момче съм ама ме е страх Не, че боли де, ама направо припадам, също и ми става лошо още, като вляза в болница
    +апф.. гадно.. и аз като влезна в болница и припадам и после се събуждам и гледам как някаква с уникално червено червило ми бие шамари .. ама дишай през устата да не ти мирише на болница,стискаш очите и те боцка

Супер фен
    Въобще факта, че някой ми вкарва нещо под кожата, което има някакъв шанс за ужасен страничен ефект въобще не ме кефи Ти забрави болката..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    Въобще факта, че някой ми вкарва нещо под кожата, което има някакъв шанс за ужасен страничен ефект въобще не ме кефи Ти забрави болката..
    и мен не ме кефи да припадам на влизане всеки път като ходя до болницата ама отивам нали ? стискаш очите да не гледаш и това е ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и мен не ме кефи да припадам на влизане всеки път като ходя до болницата ама отивам нали ? стискаш очите да не гледаш и това е ...
    МлъК! Вие момичетата доказано имате по-голям праг на болка от момчетата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    МлъК! Вие момичетата доказано имате по-голям праг на болка от момчетата
    няма млък ! за това сте момчета ! а и нали парадирате с това.. айде сега на иглите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си