- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Сега ми е малко обърканичко,защото графикът ми се промени-ще ходя на училището. Е,на мен ми е малко радосничко,защото ми стана мъчно за училището ,но искам да е лято и пак да ходим на училищее!!
Мамка и дееба на шибаната ми глава.
Напрегнат съм
Днес става 1 година откак имам книжкаЩях да казвам че за първа година пропускам първия учебен ден,ама се сетих че миналата година на тази дата треперих в учебната кола
И се пак,малко ми е странно всички се втурват към училище,а аз си стоя в къщи
е не трябва да се безпокоя,на 1ви започвам и аз
![]()
>>DjBelev<<
Преди малко се обади, че е пристигнал. Апартаментът бил прахолясал през лятото, ядосва се, че трябва да чисти.![]()
Гадно беше на гарата, но миналата година, когато го изпращах за пръв път беше далеееееч по-тегаво.
Вече съм добре, преядох с чипс с кетчуп и препих със студен чай.
Не мога да повярвам, че пак съм забравила да купя кафе. Трети ден забравям и вече зависимостта ми започва не да се обажда, а направо да ми крещи.
Ще чакам майка ми да се събуди и ще я водя до магазина с мен, да си купим кафенце и лимонови пастички. Ням, ням.
И спря да се върти за миг земята..
Уморена.
С голямо главоболие.
Толкова ми е гушкащо ,а него го няма. (sad)
Мисля си за миналото ... не е на добре!
Искам да си удрям ли, удрям главата в стената...
Опитах се да се държа като голям човек, а не като drama queen, и да приема простичката истина, че ако връзката ни ще върви - ще върви, независимо от тъпите ни графици, всички странични ангажименти и работата, не е нужно да сме залепени един за друг, за да продължаваме да се желаем, нали?
Ама ми е тъпо, бе! Днес няма да го видя, утре няма да го видя, вдругиден също не е ясно... Пък почивните дни са далеч и дори за тогава не е много сигурно.
Ся вече няма да се оплаквам, че го виждам само за 3 часа, ами ще се радвам, ако го видя за цеели 3 минути и успея да го целуна. Дееба.
Наистина, наистина, ама най-сърдечно ми се ще да вярвам, че нещата няма да се разсъхнат или ако това стане - ще е, защото просто не ни е било писано и дъра-бъра, ама...
Толкова хубаво ми стана с него напоследък. Не че преди не беше така, ала сега ми е още по-свиден и го искам ден и нощ, да чувам как му тупти сърчицето, пък сега... 'земиииииииии.
оф. оф. оф.
толкова ми е ценен и адски се плаша. тоя път не от факта, че е в живота ми, а че е възможно един ден да не е. буквално ми прилошава и започва да ми се гади като се поразмисля за тоя вариант. уф. ;\
Добре съм вече,спах следобеден сън,щото много ми беше отпаднало и ми се затваряха очите сами.![]()
Странно е. Да си на първия учебен ден, но от другата страна.
Иначе е готин ден днес, весело е, радват ми се заради празника.
И ми е гушкаво. Много.
Ииии честит празник софиянци, именници...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
same...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Този първи учебен ден ми разказа играта! Тотално. Болят ме няколко неща, седях права изключително много време, официално мразя да слагам облекла на учебници, иде ми да се заровя някъде. Дано утре да е по-малко народ, че ужас. И за к'во ходих в училище, класния се лигави 10 минути, чиста формалност беше това ходене и нищо нито се каза, нито има за казване. Още ден-два работа, чак тогава ще усетя, че училището съществува.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Имам чувството че очите ми ще изпаднат след няколко минути out of their sockets.
май не съм добре, не знам кво ми е всъщност
не знам защо приемам всичко тва толкова навътре, след като и двамата не го заслужават
почвам с тотално нежелание цялото тва даскало и от голяма част се дължи на наивността ми, въпреки че не може да ми се прави на сърдит само щото така е репил , деба
наистина не знам какъв му е проблемът бе, бахти как ме ядосва
тряа да спра с тва, докато не съм полудяла
знам как ще стане тва, но пък ..
не мога да спра да се оплаквам, отвсякъде съм затънала
и не го очаквах тва от нея ..
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Искам да гушкам, да целувам, разнежено ми е.
Но като не мога да реша, ще си кротувам сама![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.