.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Биеш 4овек, защото го оби4аш--МОЛЯ !!!!

Здравеите, искам да ви споделя отношението с моя приятел...
    вси4ко в на4алото беше уникалнооо... аз сьм на 16,а той на 17..Постепено той по4на да си позволявя пове4е от нормалното ! Постепено по4на да ми забранява да носа кьси рокли.. леко прозиращи дрешки, да си слагам грим по рядко. Да не говора с мом4етата от моя клас. Не ми позволява да се вида с най-близката ми приятлка. Да го питам за всяко нещо като; Феибука, да се обезкосмявам кьдето и да е. Карам се с мойте родители..А сме заедно от 2 месеца с половина. По цял ден сме заедно, само се караме и ако го раздразна дори и малко си изяждам шамарите. Цялото ми тяло е в синки .. Писна ми!! Като си скараме той запо4ва винаги така-- Еее боклук,много си тьпа. Сега се 4ухме е му викам 4е ще у4а сама и той пак еее що си такьв боклук тапа4ка такава какво се разбрахме с тебе в4ера и аз еми да у4им заедно, но аз е сега по4вам за да може после да ходим някаде,а не да у4им..... и се разбрахме 4ас в който да излезнем и съм сигона 4е пак ще ме ударии !!

Питах го защо го прави и той каза, 4е ме оби4а и искал да бъда само негова.... А аз само се тормоза... А го оби4ам и нещо ме спира да кажа Край.
    Как да постъпа?!!??!?!??!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Остави го.
    Ти не го обичаш. Такъв човек не трябва да бъде обичан.

Мега фен Аватара на Colouring
    Момиче, в ред ли си? Естествено, че ТРЯБВА да го оставиш и то още ДНЕС! Как може да издъриш на такъв тормоз? Даже трябва да се прибегне до по-строги мерки. Той не те обича! Не можеш да постъпваш така с човек, на който държиш и обичаш. Веднага прекрати всякаква връзка с него. Даже, като скъсвате, не отивай сама, защото със сигурност ще ти направи нещо.

Надявам се не си трол...
    Свържи се с родителите си и им сигнализирай за проблема. То е ясно, че настоящият ти е урод. Поне да направят нещо, баща ти хубаво да го ступа и така.
    Няма да се повтарям с другите, но някак предполагам, че си от малко населено място или греша? Ако публично го унижиш някак, ще му излезе и име и пр., а все някой ще се застъпи за теб. Ако не родител, то някой по-здрав приятел.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Такива уроди, които удрят жени не са мъже.. незнам кои чакаш момиче , предприеми мерки. Не можеш да обичаш някого, които те тормози по този начин.Стегни се и покажи кои е шефа и да не ти пука ..!

Kakво то4но да му кажа ? Само4е по телефона ина4е ме е страх

Мега фен Аватара на Colouring
    Не вярвам, че по телефона ще стане. Трябва да се видите очи в очи и да му кажеш всичко, но недей да ходиш сама. Нито с приятелка 50 килограма с мокри гащи. Отиди с някакъв възрастен, на когото имаш доверие. По-голям братовчед, примерно, ако не мислиш, че може да го направиш с родител. Казваш му, че искаш да прекратиш връзката си с него и това е. Няма какво да се обясняваш.

Добре, много ми е интересно, като си цялата в синини, вашите не са ли направили нещо по въпроса? Не е зима, че да се забулваш като ескимос, предполагам още носиш тениски/потници?

видялиса но аз замазвам не6тата. Не мога да му го кажа в о4ите ще му се обада
    Последно редактирано от cryingbaby : 09-30-2012 на 09:11

Супер фен Аватара на NambyPamby
    М., кой нормален човек може да тролва за нещо толкова сериозно?!

Кастрация и анални атаки доживот за такива изроди.
    Това, което изпитваш към него, се нарича СТРАХ. А това няма нищо общо с любовта.

п.с. - мажи, мажи, стабилно мажи. нека вашите са в пълно неведение, че си обсебена от психопат.
    Последно редактирано от NambyPamby : 09-30-2012 на 09:26

Ако бях на твое място мъка ми е за него . Мен баща ми никога не ми е посягал камоли някъв посарич.. неможе да те е страх от него, кой знаи каква мишка е ! Кажи му го в очите : Не искам да си имам работа с такива нещастници като тебе и тва е ! (адреналина ми се вдигна чак, такива като него не ги имам за никъв к*р) Да бара огнения меч на дракона и да мълчи

Banned Мега фен
    моля ? за 2 месеца си позволява такива неща,представи си след още 2-3.. какво ? няма да излизаш от вкъщи ли ? я се стегни ! .. веднага късай с него,че с всеки ден ще става по-зле..

Голям фен Аватара на chushkopek
    Как да фък наричаш това връзка?

Супер фен Аватара на someonerandom
    Тва твоето клони към Стокхолмски синдром,ебахти.Приеми нещата така-и да го обичаш,склонна ли си някой да се отнася така с теб?Склонна ли си,докато приятелките ти си споделят на коя кой е по-як,какви готини неща прави и колко е мил и романтичен,ти да можеш да покажеш основно синини?Късай с него,и после кажи на някой твой приятел/брат/братовчед,а ако трябва и на баща ти,да отиде и да му промени разположението на определени елементи от костната система,че да се осъзнае малко,пък и да не те занимава повече.Недей да очакваш да се промени-няма да стане.Той просто е олигофрен,характерът на човек не се променя.Ти ще си зле и ти ще страдаш,ако останеш с него.А щом някой те кара да се чувстваш зле и да страдаш,директно го зарязваш.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    А така, влюбвайте се в някви селяци, позволявайте им да ви бият и тормозят, пък после казвайте "мъжете са еди кви си".
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    РОФЛ РОФЛ РОФЛ РОФЛ РОФЛ РОФЛ РОФЛ РОФЛ РОФЛ РОФЛ РОФЛ РОФЛ

Аааа, не. Не мога повече. Ми явно е прав. Явно наистина си толкова тъпа, щом позволяваш такова поведение спрямо себе си. Прави си изводите
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен Аватара на Богиня
    Arrivederci и прав му път, кво толкова се чудиш?

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Мм...то се знае,че вече сте скъсали. Гаджето ти да те удряя..Веднага го разкарай от себе си!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Бие те, убижда те, даже не ти позволява да излизаш с приятелки,
    а ти все още излизаш с него ?!
    Остави го!!
    Как може да го търпиш ?
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Да е*а и лайнаря му.. Момиче с цвете се бие! Зарязвай го!

Голям фен Аватара на Богиня
    Къде са тези мъже като теб...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Малко ти е било, явно трябва още да те бие за да ти дойде акъла. Или просто не ти пречи това и ти харесва, тогава темата е безсмислена.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

anonymous708973
    Guest
    Хвани един по-якичък приятел или някой, който владее бойно изкуство, отиваш при твоя и му казваш, че искаш да се разделите. Ако тръгне да прави нещо, бой.

Повече от фен Аватара на embraceme
    Ако уважаваш себе си ще го оставиш.Никой не заслужава да търпи такова отношение.Неговото не е любов...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Зарежи го!
    Ти капчица гордост и уважение нямаш ли си?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ти да не си бавно развиваща?

Надявам се това да е трол тема, защоото ако авторката е сериозна, нямам думи. Или може би има мазохистични наклонности или самоуважение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си