- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Ако приемем, че главата ти е куб с ръб от 20 см и зла форумка-чудовище (примерно Щрудел) те е изяла и ти е изсмукала силите и е решила да се превърне в гигантска ламя с глави като твоята, като освен това е изяла и форумник със сферична глава (примерно Наско), форонка-фараонка с пирамидена глава (ЛейдиДи), котка и форумник с глава с формата на тесеракт (аз), като иска да е десетоглава ламя и може да използва произволен брой копия от всяка глава, която е изяла, тя има n^r = 5^10 = 9765625 възможни начина, по които може да е ламя.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...97281558_n.jpg искам да видя StringTheoryPracticist кво ще измъдри. помня го като за първи път си пуснах снимка тука кво ми каза![]()
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...73423582_n.jpg официално минахме с нея на другия бряг. <3
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Само мен ли си забравил да коментираш?! Това е непростимо.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
нда и тъпи и комплексирани.. <3
WindScar <3333
Неблагоприятна за рандом wtf коментиране си: звучиш ми г/д консервативна + при твоя външен вид, неадекватен коментар е по-вероятно да изглежда буквално и не-рандом + прекалено наблизо си ми и ако се окаже, че имаме общи познати и/или се видим, ще е авквард и ще ме мразиш :Д
Кво се е*авате с момчето, сладур е!
хм? коя от трите ми предпоставки (тия разделените с плюсове) не ти хареса? :д
отричаш, че си консервативна / мислиш се за грозна / смяташ, че не живеем достатъчно наблизо, за да е вероятно да имаме общи познати
Къде живееш? Нищо не отричам, интересно ми е да ти чета анализите :Д
в бромли живее ;з
WindScar <3333
Оле бахти якото, дай да се видим някой мрачен ден. Аз съм в северен Лондон
може :Д
особено след като вече приема за даден факт, че злия ми план няма как да се осъществи вече, защото се разкрих :С :С беше много епична идея...
аре направо пред St Giles Church, че имам малко работа в района ..