.
Затворена тема
Страница 84 от 119 ПървиПърви ... 347480818283848586878894 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 076 до 2 100 от общо 2972
    Супер фен Аватара на NambyPamby
    Води ли се за изнасилване, ако му се нахвърля по възможно най-агресивния начин, а той не се съпротивлява?
    Невероятно много го искам и място не мога да си намеря. Пък като си представя, че трябва да чакам края на работната седмица, а е едва понеделник... Идва ми да се застрелям от упор. :\
    Притеснително ми е и какви ще ги свърши довечера.
    Притеснително ми е аз какви ще ги свърша тая седмица, щото служебно бая омазах нещата, са ми е интересно дали ще мога да ги оправя.
    За една седмица успях да видя сума ти бивши.
    Абсолютен мармалад.
    Искам да се оправят нещата.
    И имам нужда от Него, по дяволите, щото съм на път да откача централно вече. Имам чувството, че заради липсата на секс всичко останало ми куца.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    аз съм редко тъпа, бе..
    и аз така
    предпочитам да бях умряла от студ, разболяла се още повече на дъжда , отколкото да бях отишла там, ама късно майка
    ще си понеса последствията
    боже, как ми липсва
    30 часа ми се струват като милион,..
    искам да го нагушкам и да му се извиня лично (
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цяла седмица кашлям. Корема ме боли, гърдите ме болят. Всичко ме боли. Ебати кашлицата.
    Майка ми ще ме обезглави. Ебати смс-а получих от нея 100% ще ми извади сливиците собствено ръчно с нож и вилица когато ме види.
    Понеделник е, тъпо ми е. Изморена съм.

Мега фен Аватара на Зайче..
    оф, защо точно сега трябваше да се разболявам :Х дано до 2-3 дни да съм по-добре и да отида на училище, защото с госпожата по история и още 5-6 човека от по-големите ще ходим в Балчик и изобщо не искам да пропусна ;(
    и на всичкото отгоре имам уникалната мускулна треска. имам чувството, че да ме бяха пребили нямаше да ме боли цялото тяло толкова, колкото сега
    http://ask.fm/iwwkaa

Голям фен Аватара на Богиня
    Зайче, да оздравяваш много бързо!!! В Балчик е страхотно в момента. Вчера се върнах от там. Истинска приказка!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    днеска физически хич не ми е добре....ще си остана у нас,пък утре дано съм добре :хх

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не съм си и представяла,че ще срещна някой като него!
    Няма да мога да го нагушкам тия 2 дни май,май,но поне ще го чуя и ще знам ,че е добре. Липсва ми ,обичам си го !!!
    След този проект се чувствам крайно уморена,не мога да се наспя,не мога да си почина, а когато съм с него бликам от енергия. Прекрасничето ми!
    Радвам се,че нещата все пак приключиха с проекти и тн,мога спокойно да кажа,че отново се представихме най-добре и на най-високо ниво. На почти всички им хареса, а естествено имаше и недоволни,но това е поради липсата на каквото и да е възпитание у същите тези недоволни. Все тая. Представих се,аз,лично повече от страхотно *изфук* . Всички бяха повече от доволни,така че със спокойствие мога да заявя : My job here is done! нямам повече ангажименти по тези проекти,ако случайно имат нужда от мен, насреща съм,но май това беше...5години работа литнаха бързо, а опита който натрупах е ...изключително полезен, а хората с които се започнах са уникални!
    Абе едно ми е хубаво !
    maDamn

Супер фен Аватара на Irti
    Само на мен ли не ми отваряше форума няколко дни?

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Само на мен ли не ми отваряше форума няколко дни?
    Форум нямаше.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    демотивирана.

Супер фен Аватара на cyclops
    Как се обръщат нещата за един ден , не е истина... сутринта плаках, сега ми е усмихнато. Много смесени чувства и емоции..

Мега фен Аватара на Dagichka
    разгеле, форумът се оправи. ^^

бясна съм. да се разкарвам 2 пъти за едно и също нещо, по тролеи и опашки, направо ме извади от нерви. и да се порежа адски бруталното на един никакъв си лист?! какво ми става по дяволите тия дни, имам чувството, че някой ме е прокълнал да съм такъв карък.. аргх, че и си знам кой е. ама здрава да е, всичко се връща в тоя живот, и нейното няма да закъснее.
    сега се успокоявам още малко, ще попиша по литература, ще напиша текст за Феникс и ще си чета по фотограметрия с чаша какао в ръка (втората за днес :Д) :3

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Отвратително.
    Днес,както и последните дни ми е някак безцелево,умряло и уморено..И както винаги с тези затормозяващи мисли.
    И как биха разбрали думите ми ,след като не разбират мълчанието ми понякога?!
    Иска ми се да говорим ,да си споделяме ,да се подкрепяме,но...
    Адски много неща ми липсват,всякаш тази празнина всеки ден си расте..
    Пфф,защо не съм си аз...

Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    разгеле, форумът се оправи. ^^
    Като малко дете се зарадвах като видях, че работи днес ! :Д

Ами точно в момента ми е добре, в училище не беше кой-знае-какво, но пък след него си купих няколко дребни нещица, такива хубави цветове намерих, ще се позанимавам после с тях. (:
    Приказвах си с баба поне два часа и нещо, кафенце пихме (намерих си най-после хубаво кафе, че и на джоба ми пасва :Д) , много хубаво ми стана.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен
    Град
    <3
    За пореден път ми се явяват думичките 'не мога по тоя начин' и винаги го пренебрегвам, или се опитвам, но не знам кога ще ми се пръсне главата.
    Не харесвам в себе си това, че сетивата ми са толкова изострени. Всъщност много работи не харесвам в себе си, които ме натъжават.

Навън времето е необичайно мрачно, но топло.. Сега пък и гръмотевици се чуват.
    Чувствам се самичка.
    О! Днес в полунощ да не забравя да си напиша желанието. <3
    http://videlei.com/info/?e=94
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

много много много искам да се подстрижа, дори да се боядисам, да постигна по-драматичен вид . пример френско каре, тъмно червена коса или поне кичури.. язък, че косата ми не го позволява.

някак, почна да ме трЕска онова чувство, че искам неконтролируемо да си острижа косата по повод сърдечни трансформации :Д
    вярвам, че тва много ще ме освежи. както и да се науча да си слагам очна, goddammit! ><
    имам нужда да правя подобни инфантилни неща
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    много много много искам да се подстрижа, дори да се боядисам, да постигна по-драматичен вид . пример френско каре, тъмно червена коса или поне кичури.. язък, че косата ми не го позволява.

някак, почна да ме трЕска онова чувство, че искам неконтролируемо да си острижа косата по повод сърдечни трансформации :Д
    вярвам, че тва много ще ме освежи. както и да се науча да си слагам очна, goddammit! ><
    имам нужда да правя подобни инфантилни неща
    въх... и мен ме тресе това в последно време..
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз пък снощи сънувах, че се самоподстригах, уж значело неприятности..дано да не е така.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Познато, обаче аз тва го свърших преди време, тогава доста хора бяха буквално в шок :Д, чудеха се как не ми е досвидяло да си клъцна толкова косицата и в същото време бяха супер впечатлени. Очната линия не е голяма философия. ;п

Инак доста сив ден беше днес. Във всеки възможен смисъл. Утре волята ми ще бъде подложена на изпитание, ама от сега предвкусвам добър развой. ))
    Последно редактирано от paradosou : 10-15-2012 на 17:11

Град
    София, България
    Абе, и аз имах такъв период и си направих расти...

^няма да ми отиват.
    нямам и никви пари, тряя се хвана на работа.. гардероба да сменя, а у.
    иначе и стила искам да сменя.
    някак.. не знам. искам да направя нещо със себе си. да влезна в няква роля.
    даже се чудя как съм можела да изглеждам толкоз' невзрачно през годините.
    аз знам защо го правих - с идеята, че ако някой ме хареса така, значи наистна съм му направила впечатление. и се увличах по по-естественото излъчване.
    сега не искам да съм чак толкова естествена. искам да си имам няква малка роличка за пред обществото. да вляза в роля ли, не знам.. да играя . със себе си, с външния вид :о

не знам защо тъй.. тресе ме неконтролируемо желание да се променя визуално. и в хороскопа така ме съветва каката,дето ги пише : D

Мега фен
    Град
    <3
    мфмф все едно чета себе си..
    4XCOKИ

а лошо ли е човек да има идол?
    лана дел рей е моят :<

Мега фен
    Град
    <3
    иллллл
    Лана Дел Рей е ужасна. :3
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Абе, и аз имах такъв период и си направих расти...
    Искам много, ама още ми е къса косата..иначе си имам трички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си