.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

трябва ли ?

Знам че не е тука мястото но искам за всеки случай да питам защото ми казаха че не било редно или по точно било малко странно да те накрат да се съблечеш чисто гол от кръста нагоре при ренгенова снимка за белия дроб ? :д Тъй като днеска ми се случи и умрях от срам да се събличам чисто гола и то пред някакъв мъж ... ;д Една позната са и правели на целято тяло и си е била с дрехи .. . ;д на някой да му се е случвало?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Това унижение ( защото си е точно такова ) ми се е случвало и на мен 2 или 3 пъти ( в град Варна ). А на мой приятел ( забележете момче, тоест от кръста на горе няма какво да "крие" ) от София, също са го накарали да се съблече до кръста, но после са му дали предпазна жилетка, която да сложи върху себе си, за да го предпази от вредните ренгенови лъчи.
    Извода, които аз за себе си си правя е, че не само те унижават ( за момичета ), но и подлагат на риск здравето ти, уж за да ти помогнат да оздравееш. Голяма логика няма що, вредим ти, за да оздравееш ...
    Последно редактирано от DragonLady : 10-16-2012 на 12:30

Супер фен Аватара на Oldschool
    Унижение?

ахахахаха, и дам, карат те да се събличаш... а това с жилетката е друго.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    ninaaa12 ти на 12 ли си ?

На 16 съм

Мега фен Аватара на TheBeliever
    По вашата логика е срамно и обидно да се ходи и на гинеколог. Егати УНИЖЕНИЕТО.

Ако пред лекар не е нормално да се събличаш, не знам пред кого е нормално.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на magita
    като не искаш да се събличаш пред лекаря се лекувай сама... лол!?!?
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Унизително е да се съблечеш пред лекар?
    За мен да. А и като цяло съм си препатила от лекари, мой близки също.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какво общо има некомпетентността на някои лекари с факта, че приемате събличането пред медицинско лице за унизително?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    Град
    <3
    кххх кххх
    Душице, уча за рентгенов лаборант и е задължително да си гола от кръста на горе при снимка на бял дроб. Може да си с боди/потник, но ако няма никакви копчета/метални работи и твърди неща, които могат да се отразят на образа и да се наслоят. Карат те да си махаш сутиена заради банелите, а и сама можеш да се сетиш, че като ти се наслоят на снимката 5те ката дрехи, с които си, все едно никаква работа не е свършил лаборанта, а теб са те облъчили излишно.
    Няма от какво да те е срам. При нас (групичка от 5 човека, понякога и 15 + лаборантите, които си работят там) идват хора... жени без гърди и какви ли не, а ти ми мрънкаш тук, че те било срам, омг.

Както и да е.
    Темата ти не е за тук, а отговор мисля, че получи. Ако има нещо можеш да ми пишеш на ЛС.

Тъй като прочетох поста и на Драгънлейди, в които твърди пълни глупости, мога да й кажа, че тези жилетки се дават наистина, за да предпазят от лъчите. Има оловни защити, които са за определени части от тялото като щитовидната жлеза например (най-чувствителната), слабините и т.н. Това че на твоя пич са му дали такава, не значи, че не са си свършили работата, или са го унижили. Рентгенова снимка се прави на голо.
    Ти също можеш да се чувстваш свободна да ми пишеш на ЛС, ако има нещо. Можете и тема да си пуснете за това, но не в този раздел.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 10-16-2012 на 19:16
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си