Първоначално написано от
Doctor_Satan
Историята изглежда точно копие на не един холивудски филм. Просто мирише на трол от километри.
Добре, може и да не е умишлен трол... В такъв случай ето моето мнение:
Авторката е малоумно същество, задето се е оставила да я манипулират по такъв твърде очевиден начин.(Затова и се усъмних че е трол) . И естествено в това няма нищо лошо, защото тъпи наивни момиченца винаги ще има и точно на това разчитат хора като въпросното момче. Човекът си е направил кефа, защото е видял възможност да го направи. Никой не е карал авторката да се занимава с този, още повече пък след като е видяла какъв е всъщност. Ако имаше поне малко акъл и характер, щеше да потърси помощ от институции, от приятели, или сама щеше да се справи с проблема си. Но тя се е оставила в ръцете на един наркоман... Да търси причините за това което и се е случило, само и единствено в себе си. Разбирам че тогава още е била малка и наивна, но всеки си носи кръста. Докато има балами, ще има и тарикати.
Колкото до въпросното дете, ако бащата вече не е наркоман, и има по-стабилно имуществено състояние, то според мен той има право на това дете.Не знам защо всеки се хвърля в подкрепа на авторката, само защото сте чули неината версия на случилото си, или поне така както тя го е видяла. Също доста често момиченцата си измислят такива истории за изнасилвания и злоупотреба с тях, когато ги е яд на собствените им провали, и трябва да прехвърлят вината на друг. Аз бих желал да чуя версията на бащата, защото винаги има и друга гледна точка. А единственото ми заключение от поста на авторката е че тя е тъпа. И това, как да кажа, някакси не е в подкрепа на неините думи и виждане върху нещата.
Но до последно си запазвам версията че това е трол, просто това което е написала ми се струва напълно нереално и измислено. В такъв случай, отказвам се от горе-написаното, ииии.... 7/10 успешен трол!