.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 508

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Просто и ясно: Не виждам как девствен ще ме привлече дотам, че да искам да си легна с него. Знам какви качества ме привличат в един мъж и не смятам, че такъв, който не е правил секс, ги притежава и владее необходимите тънкости. Самият факт, че съм по-напред от него в това отношение, също би ме отблъснал.
    Удоволствието ми ще е на 0, ако трябва да го играя учителка и да го уча на елементарни неща. Може светът да е изчел, докато не е видял вагина на живо, няма как да умее доста неща.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Просто и ясно: Не виждам как девствен ще ме привлече дотам, че да искам да си легна с него. Знам какви качества ме привличат в един мъж и не смятам, че такъв, който не е правил секс, ги притежава и владее необходимите тънкости.

И какви качества те привличат в един мъж?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението

И какви качества те привличат в един мъж?
    Увереност, самочувствие, мъжественост, умения, опит, способността да те накара да се побъркаш само като те хване за врата.

Ей такива качества. Качества, които масата девственици не притежават.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Увереност, самочувствие, мъжественост, умения, опит, способността да те накара да се побъркаш само като те хване за врата.

И заради това ще откажете на всеки ,който е девствен, дори да го харесвате?
    И не бъди сигурна ,че всичко се крепи на опита .

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Мен, ако някой ме хване за врата и съм момиче, бих го кастрирал !

Повече от фен
    Просто и ясно: Не виждам как девствен ще ме привлече дотам, че да искам да си легна с него. Знам какви качества ме привличат в един мъж и не смятам, че такъв, който не е правил секс, ги притежава и владее необходимите тънкости. Самият факт, че съм по-напред от него в това отношение, също би ме отблъснал.
    Удоволствието ми ще е на 0, ако трябва да го играя учителка и да го уча на елементарни неща. Може светът да е изчел, докато не е видял вагина на живо, няма как да умее доста неща.

Значи казваш , че ако момчето е девствено , няма да искаш да правите секс.

Град
    ДъЛбИнИтЕ На АдА!!
    +1
    освен това е и ангажиращо да си му първата. това би било привлекателно ако ти е фетиш, но иначе не мога да си го представя. иначе ако се обичат хората няма лошо, защото това опростява донякъде нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си