- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- MUSIC IS FUCKING DEAD!
Ма боли ме фара кво слушат, а ти ся за сяко мое мнение ли ще се хващаш?
Всичко е комерсиално мацка!
Било то Грийн Дей, било то Металика, да Металика.. последните години и те са комерсиални.. било каквото и да е..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Не, няма да се хващам за всяко твое мнение, на няколко пъти се отказвах да ти отговарям на постовете, но последния беше доста провокативен за моята крехка душица. Комерсиални неща няма. Индивидуални има. Всеки има различен вкус и различни възгледи. Ако тръгнеш да спориш с някой на дадена тема, прави го с всички поддръжници. Изглежда мега малоумно да си променяш мнението всеки път, щом се появи някое момченце. Нямам идея кои са АА, но допускам, че има хора, които ги харесват и въобще не възнамерявам да се правя на старшина.
Get a life and leave mine.
Ще споря както си искам, ще се изказвам както си искам и ако ми е кеф ще си променям мнението, не помня да пиша тук, за да угодя да крехката ти горда душица.
Не те карам и да ме четеш, нали така?
Моя начин на изказ си е мой, твоя си е твой , или свикни с моя, или не му обръщай внимание.
Най-интересно ми е как от 5000 форумници се с мен се захващаш, знам че съм яка, ама айде моля те, автографите след шоуто
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Не, че нещо, ама групите, които изброи са сигурно в топ 20 на най-комерсиалните и не казвам, че са лоши, напротив.
А аз далеч не говоря за някаква ъндърграунд сцена, която слушат супер тесен кръг от хора.
Ако те питам какво слушаш, сигурно ще отговориш "рок, метъл, пънк, (пост)хардкор, метълкор..." или нещо от сорта, което е хубаво, но има толкова много групи, които 99% от хората, с които се разминаваш дори не са чували.
Не се заяждам, просто си говорим, а аз лично слушам по-различен хардкор и сигурно съм малко предубеден...
Ооо, аз съм далече от мисълта, че съм ъндърграуднд, а тези групи които написах не са единствените, които слушам разбира се. Имам над 100 гб. музика от почти всякакви музикални стилове и има и по-комерсиални групи, и по-неизвестни. Ама така или иначе в моя град 90% от хората не знаят групите, които ти смяташ за комерсиални.![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Да, душицата ми е горда, но не и горделива. Слабо ме интересува дали ще спориш и с кого, но ми лазиш по нервите с курвенското си поведение, честно. Как може към всичко с хуй в гащите да си толкова широко скроено настроена, а към останалите обитаващи да се държиш като краварка, каквато явно си. Не те знам от кое село идваш, но с този говор, в случая писания и маниери трудно ще излезеш. От това, че Пена и Рада слушали АА направи национален проблем....... Честно да ти кажа, ако съдя по теб от снимките и коментарите, които правиш, а в интернет предимно по това се съди, то ти си една недоебана пропаднала чалгарка.
така между спора
я кажете някое яко и разтоварващо филмче?
без лиготии и etc
баш сега ли решите да не пишете
отивам да ям
А ВИЕ ПИШЕТЕ
муахуахуа^^
Значииии като не сте фенове на АА закво сте тука изобщо бе сополи? Харесали сме си тази музика, и ще си я слушаме, няма как да се заинтересуваме от скапаната чалга, или нещо подобно. Едва ли разбирате смисъла, както и мелодията, и самия текст. Това че те-този стил музика, Scream-ва, не са гейове, бащите ви не са при тях. SUCK IT HATERS, GO DIE!
кви са тея дето се навъдиха
или денис си орави армия от нейни фейкове
илии се събраха некви адските фенчета дето не могат да приемат,че всеки има мнение :/
иначе мерси за филма,подсети ме
Ахаха навъдиха се тука да псуват хората, което ме навява на мисълта че са некви поузъриAйде аз отивам да гледам Donnie Darko, бичииз
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
айде да ви кажа нещо и от Денис : '' Да умре този, който ме банна, да умрат и всички хейтъри които спамят. Дано да ви изядат лешояди докато сте още живи и да гледате как ви разпорват стомасите и ви дърпат червата. ''
и никой тука не е фейк ве тъпанар грозен .. никфа армия не си е съставила Денис като не знаеш мълчи!!
мерси :*
само да ти кажа,че ние с денис сме си приятелчета
и съм момиче МАМКА МУ
"Imagine all the people
а и кво съм ти казала/направила че ме нападна?
А извинявам се много .. аз само ви предадох това което Денис ми каза да ви кажа !онова по - горе са нейни думи не мой
ии да предполагам се казваш Алексндър нищо не съм казала .. само предадох думите на Денис![]()
Аве ей глупак я да не кълнеш ' bitemysock ' .. не той трябва да умре ами ти !!
а за адаша : ОмГ !! .. и не мен .. може би ;дд