- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
Един истински мъж е способен да си удари мощна чикия 5 минути след секс. за мъжа чикията е истинско удоволствие. Секс прави само за пред другите хора. За престиж.
Grumpy old madman
Ъ, моля?
Боли ма фара кой недорасляк кво е казал, аз от тоя форум нямам приятели.
Забавен ми е факта, че една рандъм кифла е по-мъжествена от теб, а ти очевидно нямаш нищо против това, дори го намираш за нормално.
По-добре отивай у левия бряг, там поне за жена ще те вземат![]()
Това дали съм мъжествен или не, ти не можеш да отговориш, защото в реалния живот може да съм по-мъжествен от теб, това, че не гледам на всяка жена като сексуален обект, а предпочитам връзка с чувства, не ме прави по-малко мъжествен...
Но всеки има различни разбирания, какво ли ти обяснявам...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Никой няма никакъв проблем с нищо. И никой не ти казва че трябва да се откажеш от мненията си и идентичността ти, напротив, трябва да се придържаш към тях.
Въпросът е, ти щастлив ли си така? Смяташ ли че трябва да те съжаляват? Ако не смяташ, че трябва да те съжаляват и си щастлив от това което си, защо комуникираш такива послания?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
OMG OMG OMG Дочаках този ден.
Депозитите като Разплащателна сметка (502,503) са ти активни сметки, аналитични.
Програмните продукти също са ти активи, аналитични с-ки.
Заемите - 151,152 (според периода) са пасиви, пак аналитични сметки.
Но не мога да разбера връзката. Защо учите все още пасиви и активи, но вече ви преподават облигационни заеми?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Защото не учим нищо. Имаме само три таблици с активи и асиви и кратки бяснения на около 5-6 понятия. Твай. И решаваме задачки.
А освен активи и пасиви не разбрах нищо друго от поста ти :д
Аналитична сметка означава, че по нея се отчита различни видове средства, източници и стоп. операции.
Синтетичното отчитане е само по еднородни.
Номерцата, които съм ти дала са номерата на сметките от националния сметкоплан. Ако си ги погледнеш ще разбереш, че са различни видове депозити, заеми и т.н.
Са излизам, като се върна може още нещо да ти обясня, ако имаш нужда.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ми не, честно да ти кажа тва ми е най-скучния предмет и ще уча само за оценка :Д
Но мерси, че си направи труд да ми обясниш.
Теорема на Бейс.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
знам саднах се
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...04209382_n.jpg