.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2103

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^Аз имам един въпрос към теб. Отдавна следя темата и са ми направили впечатление изказванията ти по адрес на участниците.
    Тъй като със сигурност си по-компетентен от мен не съм си позволявал да те упреквам за тона, но това далеч и не означава, че нямам наблюдения над работата на компетентни професионалисти.

Та след като ти прегледах постовете в темата, както и блога, въпросът ми е следният - Твоите снимки какво изобщо целят да илюстрират ?
    Така, де. Идеята на фотографията е да преразкаже емоция - било то някакво носталгично чувство, копнеж, ала-бала и дрън-дрън.
    Та гледайки аматьорските кадри на писалите в темата поне разбирам защо аджеба са направили тези снимки.
    Гледайки твоите по някаква причина се сещам за тъмблър блога си.

Поздрави.
    първо - фотографията, когато тя е професионална, тя е занаят - имаш фотографско задание и е твоя работа да го изпълниш
    второ - това, че не разбираш целите на нещо прави ли го безцелно? не, просто не му разбираш целите. и като напомня на снимките в тъмблъра ти - ми защо си слагаш такива снимки в тъмблъра?

Цитирай Първоначално написано от something Виж мнението
    WILD, в последната снимка оранжевият цвят не ти ли е прекалено ярък? Има и твърде много линии, които попринцип трябва да въвеждат вниманието в снимката, пък в случая водят в противоположна посока, повече разсейват...
    не, не е
    ако се опитваш да ми кажеш, че във фотогафията има нещо, което трябва, то...
    и само да попитам - противоположна ли е посоката на погледа?

ето и още един безсмислен кадър : D
    Последно редактирано от WILD__BOY : 11-15-2012 на 22:24 Причина: правопис...

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY Виж мнението
    ето и още един безсмислен кадър : D
    Прав си, кадърът е безсмислен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си