- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гъзна обиколка
Каква ви е обиколката на ханша, дами? За cross-reference може да пуснете и гръдната обиколка.
За цялостна представа - ръст, килограми, бюст-талия-ханш.
Ако имате дълга до дупето черна коса, а дупето ви е като две тарелки кайма (по 250 грама БДС), то си пуснете адреса и телефона на machoka на ЛС!
Grumpy old madman
трябва да питаш и форплейци за гъзната им обиколка, dude!
Що не проявите инициатива и сами да пуснете
?
Grumpy old madman
Аз може ли да си напиша курната обиколка ? (wasntme)
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ааааа, мъдната е тайна. Тя е само са випове.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Радваме му се, не може ли ?
Ква е таа, само аз не я знам май.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Една потребителка, която плашеше и изумяваше цялото форумно съсловие със снимките и мненията си.
(мързи ме да се върна и да видя ник), все пак е супер долна и малоумна постъпка да ги пуснеш така във форума. Съгласна съм с Пантерата.
Everything changes, but beauty remains ...
Т'ва не е Вампирката, ве ! Вие луди ли сте ?![]()
Тя че е грозна, грозна е. Ама чак пък такова нещо...![]()