е не![]()
а аз имам да уча около 12 урока![]()
Лични вечно нерешими, че и неизчезващи проблеми. Приятели, тва онова.. Най-добрата ми приятелка и един имат да ми казват нещо и се правят на недочули са. Лошото е, че съм параноичка пък и най-добрата ми приятелка ми ми казва всичко, ама щом тоя път не ми каза почвам да изтрещявам и да си мисля кво ли не. Хубавото поне е, че осъзнах едно нещо. Радвам се донякъде.
ъм............. нещо нямам спомен за годините ти.. на колко си ? .. и е тъпо да се тормозиш сам с нещо... аз за това най добри приятелки нямам.. приятел - да,но с него съм от малка.... по принцип момчетата ги приемам като истински приятели.. момичетата са завистливи интригантки... от доста време не си тормозя и без това затормозената главичка с това дали някой ми е казал нещо или не ... ако е свързано с мен - питам,ако не е ми дреме на шапката
Да, да.. знам какво ще кажеш, лапешки истори.. нещо такова. Проблемът е, че предполагам какво крият и двамата от мен. Имам и доверие, знам че ми е приятелка, споделяме си всичко, но това наистина ме кара да изтрещявам. Пък и имам си и други проблеми на главата, които не са чак толкова лапешки, но няма да ги споделям с целия форум.
ми дам.. за това питах на колко си.. защо се тормозиш с излишни простотии.. все някога без да искат дори ще ти изтърсят.. а и теб пък защо толкова те бърка какво има между тях ... след време ще видиш,че ако не си паснеш с някой както трябва ( за приятелство говоря) значи този човек няма да е постоянно до теб... а да.. и един съвет - що не си имаш най-добър приятел ? 10 пъти по-добре е с момче да си говориш отколкото с момиче......