.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Alexandrabe или ква си тъпо курво няма да пишеш аз ти забранявам ше малчиш шибан трол такав писна ми от курви човек наистина напрал сте ебахти и путките долни повечето напрал няма истинско момиче на тоя свят .....!!!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Sladursambeeee Виж мнението
    Alexandrabe или ква си тъпо курво няма да пишеш аз ти забранявам ше малчиш шибан трол такав писна ми от курви човек наистина напрал сте ебахти и путките долни повечето напрал няма истинско момиче на тоя свят .....!!!
    Скоро виждал ли си се с психолог... психиатър ...

Повече от фен Аватара на greenblood
    Щом се надървя значи пича много се възбужда от теб и иска да те ....

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Alexandrabe Виж мнението
    аз написах как съм разбрала че тупти.... айде както и да е не ми се занимава всички се държите супер неадекватно.
    Я ми отговори, ти на колко години си ? Някак се съмнявам да си на повече от 16. Кака така не го искаш пък го прегръщаш и му позволяваш да ти слага ръката на оная си работа ? Я се осъзнай малко. Той иска да те изчука не да ти е приятел, или му постави ясно нещата, такива каквито са или не се занимавай.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Я ми отговори, ти на колко години си ? Някак се съмнявам да си на повече от 16. Кака така не го искаш пък го прегръщаш и му позволяваш да ти слага ръката на оная си работа ? Я се осъзнай малко. Той иска да те изчука не да ти е приятел, или му постави ясно нещата, такива каквито са или не се занимавай.
    Предлагал ми е да ходим и ми е казвал че страшно мн ме харесва и винаги го каззва ..

Предлагал ми е да ходим и ми е казвал че страшно мн ме харесва и винаги го каззва ..
    чуди се още що му е станал

майната ви !!!..... на кви са праите бе смешковци човек иска мнение унес се правят на голямата работа... усетих го че топли защото ми сложи ръката ми и аз за миг усетих... кво обиждате ква курва кви цигани уная пак zuzkata на 14 години ми се отваря и мн разбира хахаха .... просто търся мнение не да се заяждате и да обиждате! смешници
    Кой наричаш смешник ве урво* както каза пича да ти го начука някой мангал мама ти дайба в устата между другото та видях на магистрала тракия мамати селска ебана в гъза

ей тва комплексирани хора бе маа му стара, като започнете ей така да се правите на мн големи и вървежни и да се псувате като каруцари по форумите, понеже нямате как да отвърнете на другия ми ставате просто смешни

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    ей тва комплексирани хора бе маа му стара, като започнете ей така да се правите на мн големи и вървежни и да се псувате като каруцари по форумите, понеже нямате как да отвърнете на другия ми ставате просто смешни
    ко искаш и ти ве кур

вчера ебах майкати анален

аре ве кур смотан млакна ли

...леле какъв диспут
    "В спора се ражда истината"

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Big Jo reaper Виж мнението
    Абе келеш я се озсъзнай.

просто не ми се занимава с комплексирани малоумници, които нямат кой знае колко думи в речника си и дори не знаят как да обидят някого, за това прибягват към цинизми, псувни и тем подобни. успех в живота - ще ти е нужен и то много, че иначе не те виждам

вчера ебах майкати анален
    не си и в категорията пич - просто не се класираш

Щом е чак такова туптене , повече не го закачай да не вземе да се стори нещо от КУРОТУП
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Той иска да ме прасне,ама и аз искам,ама мама ще ме бие и затова само му се натискам,защото ако не слушам Дядо Коледа ще види,но пък той е специален и тупти.........ОМГ
    Искаш да се направиш на много вървежна,разбираш ли, и целия форум да ти обяснява как ти го възбуждаш,защото си новата Мегън Фокс.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

смятай какво напрежение е било щом се е видяло през панталоните
    Може да е усетила докато се гушкат

просто не ми се занимава с комплексирани малоумници, които нямат кой знае колко думи в речника си и дори не знаят как да обидят някого, за това прибягват към цинизми, псувни и тем подобни. успех в живота - ще ти е нужен и то много, че иначе не те виждам
    vnimavai ei pak 6e eba maikati

както и да е вече от супер мн време не сме се виждали нито засичали някаде нито сме си писали ... както и да е незнам защо малко ми е гадничко но нищо,ще мине

Фен
    Made in българските села.Браво бе селяни прости.Мноо сте комплексирани верно.Айде над тетрадките и учебниците брррже брррже

майната ви !!!..... на кви са праите бе смешковци човек иска мнение унес се правят на голямата работа... усетих го че топли защото ми сложи ръката ми и аз за миг усетих... кво обиждате ква курва кви цигани уная пак zuzkata на 14 години ми се отваря и мн разбира хахаха .... просто търся мнение не да се заяждате и да обиждате! смешници
    Правилно !

Едни и същи въпроси ! Тя си написа как е разбрала,че тупти !!!

По темата: Явно той яко се възбужда ! Защо не го харесваш,мн ми е чудно !

ако почна да расправям ...... но можеби сега имам симпатии но се учождихме вече...............................

Мега фен Аватара на tori
    Аре бе, вървежната... Туптял. Тупти ти учебника по български език за 5ти клас. Тупти щото иска да те мине веднъж, дваж пък ти не му връзваш. Виж как се е отчуждил като не си му пуснала, бил те харесвал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си